![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Anlatmalıymış Meğer Ayna
Dün Gece Seni Gördüm Yine Bembeyaz Bir Yağmur İçinde Bir Rüya Değil Sanki Gülüyordun Gözlerime Her Damla Bir Keder Gözlerimde Yaş Oldun Yetti Bundan Fazlası Ölüm Gelme Artık Gecelerime O Günlerden Bir Rüzgar Eser Ümitlerin Seni Terkeder Senden O Bakışlarını Gizler Kapkaranlık Bir Keder Hayatta Paylaşmaya Değer Bildiğin Bir Sır Varsa Eğer Haykırıp Dağlara Taşlara Anlatmalıymış Meğer Artık Çıkmıyorum İstikla'le Sabah Fatma Hanım Uyandırıyor Helva, Ekmek, Çay Bana Onlar Bakıyor Odanın Hali Perişan Ben Perişan Kimse Yok İşime Karışan Ara Sıra Balkona Çıkıyorum Fesleğenler Kuruduğunda Ocak'tı Ben Baharı Bekliyorum Ne Olduğunu Bilemedim Bir Umudum Var Hala Gözüm Şişelere Takılyor Becerebilseydim Ne Ala Bu Günlerde Böyleyim Ben, Yas Denen Şiirdeyim Bir Köşede Gülüşün Var, Sırtımda Kanlı Bıçağın Hiç Bir zaman Duyamayacağın Duysanda Anlayamayacağın Bir Çığlıkta Sana Birikiyorum ............................................. artık istiklale çıkmıyorumsabah fatma hanım uyandırıyor ekmek,helva, çay bana onlar bakıyor |
Ahmet safak _ Kara Gül ...
|
[B]murat ince-sevdim seni ne care[/B]
|
Mustafa Yildizdogan _Saclarinnn ...
|
mustafa yıldızdoğan-hasretin rengi
|
Mustafa Yildizdogan _ sen o yandan ben bu yandan . . .
|
ender tekin-------- affeyle
|
[B]۞ ۞ ۞ Merhaba BABA۞ ۞ ۞
Ilık bir hasret yazından akan çağlayan gibi sana geldim ahh baba; Tüm yanık hasretimle! özlüyorum baba..! Yüreğindeki sevginin sarışını özlüyorum özlüyorum hep; özlüyorum... Takvim hala 17 Kasım yosun gözlü ceylanın yaralı yokluğuna alışamadım baba! koca evren dar geliyor tükeniyorum baba..! Can çekişiyor solgun bedenim tükeniyorum hep; tükeniyorum... Sevgiler vefalı değil baba filizlenmeden yitip gidiyor, kırık dökük sahipsiz sevdalar düzen bozuk; herşey yalan,boş! üşüyorum baba..! Yalnızlıktan üşüyor yüreğim üşüyorum hep; üşüyorum... Zamanın dilini çözemedim, yapayalnız ıssız çöl gibiyim.. Güvenli eller yok sırtımda kimsesiz,sevgisiz kaldım öylece! düşüyorum baba..! Siyah hatlar çekiliyor yüzüme düşüyorum baba düşüyorum..! Bırakma beni baba! Kimim var senden başka.... Babalar günün kutlu olsun Selam ve dualarım seninle 15.06.2007 ABANA Hacer Alioğlu Hacer Alioğlu [/B] |
aşkım halimeyı dınlıyom
|
[B] Sevdim Seni
Dert etme kendine inim inim inleme Sus Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yanarken de Ölürcesine sevdim seni Aşkımız tarih yazarken dillerde. Parçalanırcasına sevdim seni Gözlerine bakamazken ağlarken de Ve boğulurken de gözyaşımda sevdim seni Sen sırtını çevirip yerlere atarken de. Muhtaç etme sözlerine Damla damla ağlama Gel son kez dinle. Dört bir yanda sabah ezanlarında sevdim seni Ellerini tutamazken göğsünde uyuyamazken de Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni Sen umutları bulutlara güneşe çizerken de... Bozkır kaldığım dağ yamaçlarında sevdim seni Yaşamakla ölmek arasındaki kılda ezilirken de Ödlek olmayan yürekli bir sevgiyle sevdim seni Sevdim seni sevdim seni ne çare Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare Zindan odalarda bin bir dualarda sevdim seni Sen şartlı sevdalara maddelere dökerken de Gözü kara yalan dolan olmayan sevgimle sevdim seni Umutlarımı hicranlara yarınlarımı karalara salarken de. Biliyorsun yok demiştin umut Olmaz dilekleri tüket Yüreğine unutmaktan söz et Nafile dilde son düet Umutlara kes bir bilet Dedin diye istedin diye Razı oldum sustum şimdi Param parça dilim dişlerimde Gücümün yettiği kadar Sesimin çıktığı kadar Avaz avaz bağırıyorum Son nefesimde ölürken de sevdim seni Ölürcesine sevdim seni... Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare [/B] |
[B]Çekil Git
Çekil git artık düşlerimden, Bıkıp usanmadın mı benden artık? .. Gözlerimden, yüreğimden, içimden, …ve varolan her şeyimden, git artık… Dokunma, kirletirsin beyazları, Konuşma, tüketirsin satırları, Mehtabı bırak, doğan ayrılık, Çekil git, şafak gelen aralık… Kanıyorum zaten, uzak dur benden, Sebebin olurum, yakanın olurum, Çekil git yolumdan, ölümün olurum, …ve git artık, ne olursun git benden… Konuşma, nefesini al benliğimden, Ben soluğunu kesmeden, Sus demeden, sus ne olur, söylemeden, Git, bir daha Allah aşkına, hiç dönmeden… Yıkıl git artık hayallerimden, Kumdan evlerin, yıkıldı artık, Taşlarımdan, oyuncaklarımdan, beynimden, …ve yaşayan, her şeyimden, git artık… Uzanma, karaya çalarsın günlerimi, Söylenme, devrik tümcelerim olursun, Ne öznesini, ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil git, bırak, bütün düşüncelerimi… Yaralıyım zaten, şöyle dur gönlümden, Derdin olurum, korun olurum, Çekil git, harın değil, külün olurum, …ve git artık, ne olursun git, git gözlerimden… Kal yerinde öylece, ses etme, Mevsimler solsun senelerce, Mümkünse çıkmasın, o iki hece, Öldü de, bitsin bu işkence… Ya da bir sonbahardı, sarardı de, Düşen her bir yaprakta, uzaklaştı de, De ki, gövdeden dal kırıldı, Kopan candı, yıkıldı de, de ki öldü, öldü de… Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de… Kardı yağdı, yağmurdu aktı, Sonra toprağa karıştı, kurudu de, soldu de… Ne bileyim işte, kısaca öldü de… …Ve çekil git artık, gölge etme, Alın yazısı gibi görme, Değilim bir şeyin, olmadım hiçbir şeyin, Çekil git artık, ne olur çekil git, kötü söyletme… Yaşamaz de, olsun de, de ki bitti, bitti de… Kardı yağdı, yağmurdu aktı, kurudu de… Sonra toprağa karıştı, soldu de… Ne bileyim işte, kısaca öldü de… Ne dersen de… [/B] |
[B]
Tamam Gidiyorum Nasılsa beni senden soracak hiç kimsemiz yok nasılsa beni yolcu etmen için hazırdır nedenlerin merak etme beni nasılsan öyledir halim.. yanında olamayacağım her mesafede Saçına dokunma isteğimin ihtimali dahi yok artık bu yüzden önemi de yok nerde olacağımın ve seslenen sen olmayacaksın madem ßana sanıp adımı duyacağım hiçbir yöne kalbim çarpmayacak Siyah şimdi bana daha mı çok yakışacak bana oysa ne çok dilerdim geceyi kıskandıran gözlerine bürünmeyi Kaç bin adım sonra hayalin silinir gözlerimden Peki üç cümlenin birinde adını anma alışkanlığım tükenir mi ? bahardı gözlerin.. Şimdi takatim yeter mi boynuma kadar kış mevsiminden geçmekten Elime dahi dokunmadan nasıl verdin bana bu şekli Sen varsın gerçeksin madem.. Nasıl benden bahsedebiliyorum Ardından kaç yıl sonra yollarsın sende kalan aklımı Aklım bulunca tanır mı senden geriye enkaz kalmış beni Şimdi yetimler mi muktedir ruhumu teskin etmeye Nasıl bir sensizliğe düştüm ki Dünya koca bir çukur gibi bedenime Allah aşkına değmesin saçlarına artık şimal rüzgârları İzin verme..! Bilirim kokunun aşamayacağı uzaklık yok Bilirim gelirde beni kefenler nefesin Ölmemi istemezsin şimdi Dokunman gereken alnıma duvarlar çarpar Nerdesin..! Mehmet Ercan'a ait olan ve Kadir Oğul'un seslendirdiği bir şiir.. [/B] |
[B][I]Halil Durdu / Nediyem ....:(((([/I][/B]
|
MeteHan_ Yürüyüs ***
|
[B] aşk hiç bitmez,bitmez derler
yanlış.. seven gözden düşer mi,düşmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu,bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış.. kader adam seçer mi,seçmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu,içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim,hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa lalalaleooo lalalaleooo lalalee lalalaleooo lalalaleooo lalalee aşk hiç bitmez,bitmez derler yanlış.. seven gözden düşer mi,düşmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu,bi göründü bi kayboldu varsın kaybolsun onsuz günler geçmez derler yanlış.. kader adam seçer mi,seçmez derler yanlış.. kabullenmek zor oldu,içim yandı kor oldu varsın kor olsun yaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa sabrettim bekledim,hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa [/B] |
[B]müslüm babaaaaa-silinmeyen hatiralar
Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tesselim Bir yudum sarap Bunca yildir ağlıyorum Yetmezmi ah yar [/B] |
[B]ahmet safak
Sahte Patlıcan Ey ruhun askeri süslü borazan en notası bozuk detone sazan Ey nefsine tapan şöhretli hazan değilsin değilsin adam degilsin adam olan namerde niye eğilsin Ey nefsine tapan şöhrette azan değilsin değilsin adam degilsin adam olan namerde niye eğilsin Zaten adam degildin 3 e 5 e eğildin Zaten adam degildin 3 e 5 e eğildin hadi ordan sahte patlıcan hadi ordan şom patatesim olsan olamadın milletin sesi [/B] |
[B]mfö-sude
Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hiya hiya Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Sude sude su Sude sude su Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Sude sude su Sude sude su Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Da hiya hiya hiya hum Yaaa heeey.. Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Gele gele gel gel Gele gele gele gele Gele gele gel yar gel Gele gele gel gel Gele gele gele gele Gele gele gel yar gel Sude sude su Sude sude su Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Ha bu ya da feste sebaha Ha bu ya da feste sebaha Dasdisdos Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Hi yahi ya Day dahi ya hum Söyleyen : MFÖ [/B] |
[B]SABAHAT AKKIRAZ -DEGME FELEK
Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme değme telime Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım Ecel oku değdi dost dost gülüme benim Değme felek değme değme telime benim Değme zalım değme değme telime benim Lokman hekim gelse dost dost sarmaz yarayı Hilebazı dostulan dost dost açtım arayı Ne köşkümü koydu dost dost ne de sarayı Baykuşlar tünedi dost dost dalıma benim Özlemiyem başım hey dost dumanlı dağlar Gözlerim yaşlı da bacım içim kan ağlar Güz ayları geldi dost dost bozuldu bağlar Hazan yeli değdi dost dost gülüme benim [/B] |
[B][COLOR="DarkRed"][B]Söyleten Sensin
Ferdi Tayfur Hep köle misali zincire vurdun Ben dost oldum sen düşman oldun Sen beni kendine göremi buldun Hainsin diyorsam söyleten sensin Sana söylediğim sözlere kızma Sitem ediyorsam ettiren sensin Senden çektiklerim yetti canıma Zalimsin diyorsam söyleten sensin Canımsın dedikçe kıymet bilmedin Kazandıklarına değer vermedin Sen belki bu kadar hiç sevilmedin Vefasız diyorsam Söyleten sensin [/B][/COLOR][/B] |
[B] sezen aksu -belalim
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım [/B] |
[B]azirha-yeminim olsun
Ne zaman senden ayrı kalsam bir burukluk oluyor Geceer sensiz geceler sessiz.. Ömür degil canım birgün bile yetmiyor.. Sanki,Yanımdasın..Canımdasın.. Hayalin dört bir yandan dört duvardan sarmıs bedenimi Uzaktasın cok uzaktasın Ben sensiz kalırsam canım olurum deli gibi.. Yeminim olsun,yeminim olsun Bizi kimse ayıramaz gülüm yeminim olsun Hep beni bulsun hep benim olsun Sana gelen acı cile yar hep benim olsun Fatih ABB: Sen canımın canı hayat senin olsun ölümse benim.. Bir ok gibi kalbime saplanan bu ask bilki senin eserin Can bedenden cıkıp toprak olsada ben senden nasıl vazgecerim Sensiz hayata küser senle bütün alemi severim Senin için acı vız gelir be güzelim olurda sana bişey olursa bilki yasamaya veda edip gelecegi terk ederim..!! [/B] |
[B]
Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Grup Türkü [/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ugur Arslan - Nasihat
Oğul! İnsanlar vardır; Şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler Avun oğlum avun.. Güçlüsün! Kuvvetlisin! Akıllısın! Kelamsın! ama Bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin.. Öfken ve nefsin bir olur aklını yener Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın... Dünya senin gözlerinin gördüğü kadar büyük değildir. Bütün fethedilmemiş gizemler. Bilinmeyenler, Görülmeyenler, ANCAK! senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır! Anam atanı say, Bereket büyüklerle beraberdir.. Bu dünyada inancını kaybedersen Yeşilken çorak olur çöllere dönersin... Açık sözlü ol, Her sözü üstüne alma, Gördüğünü söyleme, Bildin, bilme Sevildiğin yere sık gidip gelme, Kalkar muhabbetin, İtibarın kalmaz.. Üç kişiye acı; Cahiller arasındaki alime, Zengin iken fakir düşene, Hatırlı iken itibarını kaybedene! Unutma ki! Yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar ehemniyette değildir!!! Haklı olduğunda mücadeleden korkma, Bilesin ki; "Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli" derler... Bundan sonra öfke bize, uysallık sana Gücenirlik bize, gönül almak sana Suçlamak bize, katlanmak sana Acizlik bize, yanılgı bize, hoşgörmek sana Geçimsizlik, çatışmalar,uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana EY oğul ölmek bize, bütünlemek sana Üşengeçlik bize, uyarmak gayretlendirmek,şekillendirmek sana EY oğul sabretmesini bil ! Vaktinden önce çiçek açmaz, Şunuda unutma insanı yaşatki, devlet yaşasın !!![/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Gülsen..... Kara Böcekler
. |
[COLOR="DarkRed"][B]Sezen Aksu
Adi bende Sakli Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay on dört Ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikaye de Adı bende saklı Dalda muhabbette kumrular Bana ayrılığı sordular Dedim yangın, afet Dedim kar Dedim adet aşkı vurdular Dedim adet aşkı vurdular Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikaye de Adı bende saklı.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Tutuklu
Sezen Aksu Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ayrilik Aman Ölümden Yaman Geçmiyor Zaman Geçmiyor Ne Anam, Babam Ne Hoş Hatiram Yetmiyor Canim Yetmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Sakladim Gözlerimi Sustum Hep Sözlerimi Yandim Yar Közlerimi Aah... Savur Savur Bitmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim................[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Yavuz Bingöl
Turnalara tutunda gel Uçup gittin buralardan, canımın canı nerdesin Uçup gittin buralardan, gözümün nuru nerdesin Gittiğin yol çokmu uzak, dönülmeyen yerdemisin Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Şimdi hangi yaban elde, belki dağda esen yelde Allah aşkına dön gelde, şu gönlüme bayram olsun Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel......... [/B][/COLOR] |
EROL BUDAN//////KENDİN BİLİRSİN
|
[B][B]sezen aksu-ask icin ölmeli ask ozaman ask ;)[/B][/B]
|
[B]
Seni Seviyorum Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum [/B] |
İbrahim Tatlıses - Aşıksın
Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş |
[B]abidin biter- türkü gözlüm
Yar, Yar Ben senden ayrılamam Yar Yar, inan seni unutamam Yar Gelsen gözüm yaşım silsen Yar Zamanı, Zamanı tam Zamanı sevsen Yar Dönsen, Yaralı sevdana Dönsen Yar O Senin sevdan yalanmış, Yola gelmezmiş, halim görmezmiş Bu Benim Sevdam Yamanmış Dile Gelmezmiş, beni bilmezmiş Emekler Boşa Döndü Yar, Yaz Bahar kışa döndü yar O Gidenler hiç dönmedi yavrum, Gelmedi Yavrum Ömrüm Boran Kar Biz ki çok uzaklardan gelip, Çok uzaklara savrulan sevda yelleriydik Biz ki asi umutlar beslerdik yüreğimizde Hesapsızdı yüreğim ve pazarlıksız ve de katıksız Şimdi başımı taştan taşa Yüreğimi soysuz sevdalara çaldırıyorum Yoruldum ve yanıldım Ama inan ki Türkü Gözlüm Bu azaran yaraya zamansız yakalandım... [/B] |
ellam ellam ellam seviyon
|
[B]....Etkin - Heves mi Sandın....[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkGreen"]Cemal Kuru / Azrail Canımı Alınca..:((([/COLOR][/I][/B]
|
[B][U][I][COLOR="Navy"]yaşaR ipek b! taNısaN.........................[/COLOR][/I][/U][/B]
|
[B][I][COLOR="DarkGreen"]Abdullah Önal / Anam.....[/COLOR][/I][/B]
|
Zara _ Tez gel yarimm ***
|
[B]müslüm babaaaa cok eski bir parcasi
ASIGIM BIR KULUNA Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun elinde biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |