![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ferdi Tayfur
GELDE KAHIR OLMA..... |
Ferdi Tayfur - Elvada gençliğim
İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Ben ziyaret edilen bir mübarek değilim Seni seven bir kalbim var ben yaşayan biriyim Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim |
[B]MELEKLER AGLAR[/B]
[B]Ne güneş ne ateş beni sen yaktın Ne hasret ne gurbet beni sen vurdun Hem yazım hem kışım baharım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Ne yere ne göğe ismini yazdım Senin ismini canım kalbime yazdım Sen günüm sen gecem sabahım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar[/B] |
zeki erdem sevdim
|
[B]POLISLERIN DIRDIRINI DINLIYORUM,SORULAR SORULAR BITMEYEN SORULAR[/B]
[B][I]Dünyada ne günler,yaşadım gördüm Bir bahar gibiydim,kışlara döndüm Artık her arzumu,kalbime gömdüm Hayat sen ne çabuk harcadın beni Gençliği gönlümde bitmez sanırdım Hayat ben hep seni böyle tanırdım Çaresi olsaydı ömür alırdım Hayat neçabuk harcadın beni Perişan gençliğim üzgün bakıyor Kalbimi bir korku sarmış yakıyor Şimdi gözlerimden seller akıyor Hayat sen ne çabuk harcadın beni[/I][/B] |
cirkinn yerini kimseler dolduramiyor agladgin belli halindenn soylendikce bal akiyo dilindenn cirkin yerini kimseler dolduramiyorr beni eller kandiramiyorr
|
senden kalan tek anı bu
fatih erkoç |
caner gülsüm_saçlarını taramışsın
|
Haberin varmı..............................Kenan COŞKUN
|
cevdet bağca