![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kronick sen neredesin,
Bizi neden aramazsin, Arada bir ugrayip, Bizimle dalga gecersin, |
[B]şiirler gün geçtikçe oluyor
eminimki herkes okuyor okudukça kanım kaynıyor. şimdi gidiyorum vakit geç oluyor[/B] |
[quote=sandalli;337088]Kronick sen neredesin,
Bizi neden aramazsin, Arada bir ugrayip, Bizimle dalga gecersin,[/quote] [B][COLOR=darkorange]aa ne dalgası ayıp ettin ben seni dostum bildim dostlarım arasına kabul ettim senden bunu beklemezdim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;337098][B][COLOR=darkorange]aa ne dalgası ayıp ettin
ben seni dostum bildim dostlarım arasına kabul ettim senden bunu beklemezdim [/COLOR][/B][/QUOTE] Kalp kalbe karsidir derler, Beni bilenler bilirler, Seni üzmek hic istemem, Yoksa bana deli derler. |
[B][COLOR=darkorange]herkes el ayak çekti galiba
etmediler bile hiçbiri veda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben burdayım seni dinlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gerekirse sabahı ederim [/COLOR][/B] |
Saat oldu oniki,
Galiba herkes gitti, Bir sen kaldin birde ben, Sohbet bugünlük bitti |
[quote=kronick;337107][B][COLOR=darkorange]herkes el ayak çekti galiba[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]etmediler bile hiçbiri veda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben burdayım seni dinlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gerekirse sabahı ederim [/COLOR][/B] [/quote] Vedaya zaman kalmadı çok işim vardı Tüm ozanlar galiba gitti yerine yattı Burada sabah edeceksin zamanın vardı Bir çay kahve içme vakti varmıydı |
Karardi hava kalmadi nese,
Yazlari yeserir yeniden mese, Ickiler tükendi kalmadi meze, Iyi geceler güzel dostlar sizlere. |
[quote=arifcoskun;337110]Vedaya zaman kalmadı çok işim vardı
Tüm ozanlar galiba gitti yerine yattı Burada sabah edeceksin zamanın vardı Bir çay kahve içme vakti varmıydı[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]tüm zamanlar feda olsun yoluna çay kahvenin lafımı olur senin yanında [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;337107][B][COLOR=darkorange]herkes el ayak çekti galiba
etmediler bile hiçbiri veda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben burdayım seni dinlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gerekirse sabahı ederim [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yok ben daha burdayim Biraz orda biraz burda takilirim Bu gidisle birazdan yatarim Burdan ama zor ayrilirim[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:14. |
|