![]() |
|
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[COLOR="YellowGreen"][B] Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum. [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkorchid"][B]Bırak ellerinden içmeyeyim bir bardak suyu..
Bırak gözlerinde sabahlamasın yüreğim.. Uzaklarda bana ait bir cümle ol yeter..[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkorchid"][B]Unutma;
Özlediğim kadar Sen’sin.. Sevdiğim kadar Ben’sin..[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkorchid"][B]Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece.
Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz uykusuz kaldım[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkorchid"][B]çocuk oLsam yeniden...
bir tek düştüğüm için acısa içim... kaLbim; çok koştuğum için çarpsa sadece...[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkorchid"][B]αğℓα уαяαℓı кαℓвiм нєρѕi уαℓαη.
αğℓα,вiя ανυç güℓ∂üя єℓ∂є кαℓαη αятıк ѕανяυℓυρ giтѕєη ∂є яüzgαяα; αğℓα мαzi∂iя şiм∂i ѕєηiη σℓαη. ..уαяαℓı,уαяαℓı,уαяαℓı кαℓвiм.. ∂σкυη∂υğυη єℓ уαℓαη, ѕαкıη∂ığıη güℓ уαℓαη, ..ѕєℓ αкαя,кυм σℓυя gєяiує кαℓαη..[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkOrchid"]Çok SevmiCekSin meSeLa
''O'' Daha az SeverSe kırıLırSın Çok SevmeZsen Çok AcımazSın Çok SahipLenmeyinCe çokda ait oLmazSın hem..[/COLOR][/B] |
[B]Sabahları seviyorum,
insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda...[/B] |
[B]Sen,
Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı…[/B] |
[B]Her mevsim kalbimde kır çiçeğim benim
Dualarım sana gözbebeğim benim Ölsem de vazgeçmem tek dileğim benim Sen benimsin ben de senin Sonsuza kadar yemin ederim[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:20. |
|