![]() |
|
--->: Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi...Avatarmı...imzamı...?
kafa karıstırsın dıye koydum saden ustekı uyenın ınıckı guzel
|
İmza harika, Kedimiz süper .........
|
avatardaki sizsiniz galiba....güzel....................
|
imza ozellıkle ımzadakı ortadaakıbayanın (kübra akarsu) cızdıgı katalar cok guzell fatıh abii :D
|
[QUOTE=haythuyt;278324]kafa karıstırsın dıye koydum saden ustekı uyenın ınıckı guzel[/QUOTE]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]Gardaş gürünLüye Dedimdi :) :D:D:D Essam mı diyon La haythuyt ? NickimLe Awatarım GozeL mie?? Awatari - İmzasi...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;278331][B][COLOR="DeepSkyBlue"]Gardaş gürünLüye Dedimdi :) :D:D:D
Essam mı diyon La haythuyt ? NickimLe Awatarım GozeL mie?? Awatari - İmzasi...[/COLOR][/B][/QUOTE] la derken.......:) evet gardas guzel ama okunusu ıstanbul dıyarı dıe herhal sivas olsa ıı olurmus avatarın guzel |
neyse ben anladıyıdım zaten:D
avatarın yine müthişş................ |
[QUOTE=haythuyt;278328]imza ozellıkle ımzadakı ortadaakıbayanın (kübra akarsu) cızdıgı katalar cok guzell fatıh abii :D[/QUOTE]
Evet haythuyt Karateci Kübralar çok başarılılar nedense :) Kübra Akarsu çok başarılı ve aynı şekilde düzgün kişilikli bir kardeşimiz. Birde Geçtiğimiz sene Japonyada Dünya şampiyonu olan Kübra Kahvecioğlu var oda aynı hem başarılı hemde çok düzgün bir kardeşimiz. Gürün güzeli kardeş imza ve avatar güzel. |
[QUOTE=Fatihmd;278344]Evet haythuyt Karateci Kübralar çok başarılılar nedense :) Kübra Akarsu çok başarılı ve aynı şekilde düzgün kişilikli bir kardeşimiz. Birde Geçtiğimiz sene Japonyada Dünya şampiyonu olan Kübra Kahvecioğlu var oda aynı hem başarılı hemde çok düzgün bir kardeşimiz.
Gürün güzeli kardeş imza ve avatar güzel.[/QUOTE] aynen abi o ıkı bayanın kata ve kumıte maçlarını denk gelırse kacırmıyorum genelde kubra akarsunun maçlarını ızlerımm...cunku aynı yastayız maçlarda cok denk gelıyoo :D fatıh abımın ımzaları ve avatarı cok guzel |
[QUOTE=gürün_güzeli;278334]neyse ben anladıyıdım zaten:D
avatarın yine müthişş................[/QUOTE] [B][COLOR="RoyalBlue"]Üzerime ALıyorum !! :D:D:D:D:D İmza[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:41. |
|