![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]yasemin göksu-aldi gitti :( :( :(
Baskın yemiş bir evsen dağılmışsan Tutuklanmış kitapsan yakılmışsan, Bir çift turnaya benzerdi gözleri Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım Aldı gitti neyim var neyim yoksa Kalanlarsa yalım yalım yangınsa Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa Daha çok acıyla yanacak ömrüm Daha çok hasretle yanacak ömrüm. Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda Yarla baharımı kışlara gömdüm Eğdim dağ başımı onun önünde Yetmedi ardından bakar ağlarım. [/B] |
[B]
Türk Kalacagiz Kirim Kerkük Azerbaycan Gönlümüzde öç olsada Ne seref ki Türk dogmusuz Türküm demek suç olasada Kafkaslardan Tanri dagi Yirtariz engeli agi Türk iline Türk bayragi Asacagiz güç olsada Düsecegiz kalkacagiz Türk dogduk Türk kalacagiz. Mustafa Yildizdogan ne mutlu türküm diyene ;) [/B] |
[B]SENI SEVIYORUM RAFET EL ROMAN
SEN BILEMEZSIN NE ÇEKTIRIYOR YOKLUGUN BANA SEVDIGIM BITMEZ SORULAR UZAR GECELER O DÜSÜNCELER ÜZÜNTÜLER SEN GENÇLIGIMIN BÜYÜK PARÇASI SEN GENÇLIGIMIN ANLAMI BIZ NELER NELER YASADIK BERABER KALIN BIR ROMAN KITAP GIBI SEN GITTIGIN AN ÇARESIZ KALIR AKLIM KARISIR RAHAT EDEMEM MORALIM BOZULUR CANIM SIKILIR SEN BILEMEZSIN DAHA NELER BAK NE DIYORUM GIZLEMIYORUM S ENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM SENSIZ YASAYAMAM SENSIZ HIÇ OLAMAM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM VE O AN GELIRDE ISTE O AN BEN YASAYAMAM HANGI YÖNÜNÜ ÇOK SEVIYORUM BILIYOR MUSUN SEVGILIM BIRAZ IÇINCE BASIN DÖNÜNCE ANLATINCA BANA HALINI SONRA DALINCA DÖNÜP BAKINCA GÖZLERINDEKI O SEVINÇ BANA SARILINCA SONRA SORUNCA NE KADAR SENI SEVDIGIMI SEN GITTIGIN AN BITER CESARETIM UZAR HEDEFLERIM HAYALLERIM BITMEZ SORULAR DINMEZ KEDERIM O DÜSÜNCELER ÜZÜNTÜLER BAK NE DIYORUM GIZLEMIYORUM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM SENSIZ YASAYAMAM SENSIZ HIÇ OLAMAM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM VE O AN GELIRDE ISTE O AN BEN YASAYAMAM [/B] |
[B] mustafa yildizdogan - ya sen gel
Fırtına kopuyor içimde bilsen Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benimyoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benimgüneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sen de kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benimhevesim, arzum, dileğim Yaşamak sen inle, öl de öleyim [/B] |
[B]filiz -sewiyorum seni :D
Bir kalp çizdim gökyüzüne Yıldızlarla yazdım isminin başharfini Bir aşk şarkısı dilimde Uçursam sevgimi sana nağmelerle Seviyorum seni seviyorum Özlüyorum gizlemeden söylüyorum İsterim ki sen de yaz bu sevgiyi kalbine Aşkın baharında aç şu gönlümde [/B] |
[B]müslüm babaaaaaaaaaa
asigim bir kuluna ölecegim yoluna dermanim sensin tanrim merhamet eyle bana senden dilegim yaz onu anlima o benim kaderim olsun ;)[/B] |
Sezen Aksu Belalım Şarkı Sözü
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
[B]leman sam- bebegim ( bebekim):D:D:D
Elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında ismini unutur silerim silerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti. Uğruna döktüğün gözyaşları için yağmurdan özür dilerim. Kuruttuğum kızıl gülleri alıp senin için senden, geçerim geçerim. Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti. [/B] |
[B]Oğuz AKSAÇ - Ağlatma Gelem
etme kuban olayım dost ağlatma gelem gelem tutup elim kollarımı bağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost bir de sen çektirme yeter sevdan bende yanar tüter cehennem narından beter dağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost nurşaniyem bu töremi yakanlar yaktı çıramı içimde gizli yaramı kanatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost[/B] |
[B]Nickelback - Savin Me
Prison gates won't open up for me On these hands and knees I'm crawlinOh, I reach for you Well I'm terrified of these four walls These iron bars can't hold my soul in All I need is you Come please I'm callinAnd oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus:] Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be Say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth saving me Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallinAnd all I see is you These city walls ain't got no love for me I'm on the ledge of the eighteenth story And oh I scream for you Come please I'm callinAnd all I need from you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus] Hurry I'm fallin All I need is you Come please I'm callinAnd oh, I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus] Hurry I'm fallin (Tercümesi) Kurtar Beni Cezaevi kapıları açılmayacak benim için Bu eller ve dizler üzerinde emekliyorum Oh,sana ulaşıyorum Bu dört duvardan çok korktum Bu demir parmaklıklar ruhumu içeride tutamayacak Tek ihtiyacım sensin Lütfen gel,sana sesleniyorum Ve oh,senin için feryat ediyorum Acele et düşüyorum Bana neye benzediğini göster En sona ayakta kalmanın Ve öğret bana yanlışı doğruyla Ve sana neler yapabileceğimi göstereceğim Benim için söyle Söyle bana Ve bende bu hayatı arkamda bırakayım Söyle,eğer beni kurtarmaya değerse Cennetin kapıları açılmayacak benim için Düşüyorum bu kırık kanatlarla Ve tek gördüğüm sensin Bu şehrin duvarları benim için bir aşka sahip değil Onsekizinci hikayenin üzerindeyim Ve oh,senin için feryat ediyorum Lütfen gel,sana sesleniyorum Ve tek ihtiyacım senden beri Acele et düşüyorum Bana neye benzediğini göster En sona ayakta kalmanın Ve öğret bana yanlışı doğruyla Ve sana neler yapabileceğimi göstereceğim Benim için söyle Söyle bana Ve bende bu hayatı arkamda bırakayım Söyle eğer beni kurtarmaya değerse Acele et düşüyorum [/B] |
[B]Bring Me To Life - Evanescence
How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar wake me up inside İçimi uyandır Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni Bring me to life Hayata döndür beni Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan. All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin. I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. There must be something more Daha fazlası yaşanmalı bring me to life Beni hayata döndür [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;370255][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ugur Arslan - Nasihat
Oğul! İnsanlar vardır; Şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler Avun oğlum avun.. Güçlüsün! Kuvvetlisin! Akıllısın! Kelamsın! ama Bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin.. Öfken ve nefsin bir olur aklını yener Daima sabırlı, sebatlı ve iradene sahip olasın... Dünya senin gözlerinin gördüğü kadar büyük değildir. Bütün fethedilmemiş gizemler. Bilinmeyenler, Görülmeyenler, ANCAK! senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır! Anam atanı say, Bereket büyüklerle beraberdir.. Bu dünyada inancını kaybedersen Yeşilken çorak olur çöllere dönersin... Açık sözlü ol, Her sözü üstüne alma, Gördüğünü söyleme, Bildin, bilme Sevildiğin yere sık gidip gelme, Kalkar muhabbetin, İtibarın kalmaz.. Üç kişiye acı; Cahiller arasındaki alime, Zengin iken fakir düşene, Hatırlı iken itibarını kaybedene! Unutma ki! Yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar ehemniyette değildir!!! Haklı olduğunda mücadeleden korkma, Bilesin ki; "Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli" derler... Bundan sonra öfke bize, uysallık sana Gücenirlik bize, gönül almak sana Suçlamak bize, katlanmak sana Acizlik bize, yanılgı bize, hoşgörmek sana Geçimsizlik, çatışmalar,uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana EY oğul ölmek bize, bütünlemek sana Üşengeçlik bize, uyarmak gayretlendirmek,şekillendirmek sana EY oğul sabretmesini bil ! Vaktinden önce çiçek açmaz, Şunuda unutma insanı yaşatki, devlet yaşasın !!![/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] cok güzelmiş .............................................................. |
[B]Ayla Celik - Bi dönebilsem[/B]
Seni görmek şaşırtmıyor bile Kader, acaba bu sefer ki günahım ne Al beni savur beni paramparça et Acaba, bu sefer ki günahım ne Gezdiğim sokaklar karanlık Çıkmazda bütün sevdalarım .. Yıpranmış yıllarca üstelik Kirlenmiş bütün dualarım .. Kimse kalmamış yanımda bak! Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice, yüzüme baksan sadece, Kime güvendim, diyebilsem. Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice, yüzüme baksan sadece, Kime güvendim, diyebilsem |
[B]Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade[/B]
Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismini her köşeye Dudakların şeker gibiydi Baldan öte baldan ziyade Pembe pembe yanakların Gülden öte gülden ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde Gözyaşlarım akıp gidecek Selden öte selden ziyade Bir canım var vereceğim Baldan öte baldan ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade Nur icinde yat sevgili Baris Amcam... |
[B]veysel uluagac -sivas caddesi manyah parca yaw :D:D:D:D
siddetle tavsiye edilir :D:D:D[/B] |
[B]Baris Manço - Sari Cizmeli Memet Aga[/B]
SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ ABİ ANLIYORSUN DEĞİL Mİ? |
[B]Barış Manço - Balböceği[/B]
|
[B]Herzmanki gibi Kazım Koyuncu-Hoşçakal!!![/B]
|
[B]Yusuf Taşkın - Ağla Sevdam[/B]
agla sevdam, agla agla, zorba bu dünya agla, susma agla agla, agla kördügüm cember dört duvar can evinde bikar, can ucar boş kalir o hanlar, saraylar beni sen al yeminim var kül oldum, söndüm ateşine sar sar, al beni sana sar sar, sar bana sensin yar habersiz kuşlar gecer geceler zehir zikkim gözlerimi sel basmiş yagmurlar ardindayim a$igim, ben sana cok a$igim yola cik, yollardayim... Yorum, Ses, Duygu, Müzik, Sözler cok harika -> siddetle tavsiye olunur efendim... |
[B]Şu anda sesli şiirler dinliyorum[/B]
|
[B]Haber Dinliyoruummm :D[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Merdo[/B]
|
[B]Edip Akbayram - Kibar Gelin[/B]
|
Murat Ince-Cekil git......
|
Arzu.............. Oy Dağlar ,,,Hayallerim düşlerimle...............................................................................................................................................
Nice gamım kederimle Karbeyaz kefenimle Sevdaya sarıldım geldim Oy dağlar oy oy Yalın ayak başım dik Sermayemiz bir yiğitlik Dağa taşa ektim geldim Gezdim gördüm dünya acı Ağlıyordu kurdu kuşu İnsanoğlu başım tacı Tahtı tacı verdim geldim Oy dağlar oy oy Yalın ayak başım dik Sermayemiz bir yiğitlik Dağa taşa ektim geldim |
[B]neslihan-sen
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma, Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni [/B] |
[B]sinem -istersen
Sensizliği yaşadım Çaresizim aşkınla Haksızlığa uğradım Duygularım isyanda Sensizlikten yoruldum Haksızlıktan usandım Bin defa kırdın beni Bir sana kıyamadım İstersen kaybolur Çıkarım hayatından İstersen gül olur Solarım aşkından İstersen kuş olur Göçerim bu diyardan Üzülme güzelim Sana hiç kıyamam İstersen ölürüm göcerim bu dünyadan Üzülme güzelim sana hic kıyamam [/B] |
[B]gökhan güney-artik gelsene
Gunleri ay gibi aylari sene Hasreti birakip artik gelsene Mektuplar selamlar yetmez sevene Gurbeti bitirip artik gelsene Hasretine dalip anmak bir zulum Senden ayri kalmak inanki olum Cehennem azabi sanki her gunum Gurbeti bitirip artik gelsene Usandim yoluna bakip durmaktan Gelenden gidenden haber sormaktan Bikmadinmi artik ayri kalmaktan Gurbeti bitirip artik gelsene Aramiza baska kimse girmeden Gozyaslarim coskun sele donmeden Ugrunda can verip olup gitmeden Hasreti bitirip artik gelsene [/B] |
[B]dilber ay-zorundamiyimmmmmmmmm
Her gece ruyamda isin ne senin Hep seni gormek zorunda miyim Kalbimin icinde sizin var senin Hep boyle yanmak zorunda miyim Canimdan cok sevdim hata mi yaptim Tanridan sonra bir sana taptim Geceler boyu resmine baktim Hep boyle yanmak zorunda miyim Dua mi, beddua mi buyu mu yaptin Nasil ettin ne yaptin aklimi aldin Kor ates oldun yaktikca yaktin Hep boyle yanmak zorunda miyim [/B] |
ÇOK SEVDİĞİM BİRİNDEN DUA DİNLİYORUM,
**YUSUF ZİYA ÖZKAN** |
[B]arif nazim-bildigin gibi degil[/B]
|
[B]sezen aksu -belalimmmmmmm [/B]
|
[B]sezen aksu -geri dön [/B]
|
[B]sezen aksu-gitme dur daha simdiden delliler gibi özledim :([/B]
|
[B]****leman sam -gönül :( *****[/B]
|
[B]nilüfer-haram geceler
aklim basimda degilki sebebini bilmiyorum bize nazar degdi inan adim gibi biliyorum yine bana haram geceler senin icin agliyorum .... :([/B] |
[B]onur akin-seviyorum seni (sewiyorumkine seni ben:D )
Seviyorum seni Ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner Çayırları büyürken Büyürken görürüm gülüm Her sabah yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum ellerinin Değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum Dağları gülüm her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni ) [/B] |
[B]ibrahim tatlises-yorgunummm
Düse kalka ciktim ben bu yokusa Yalvardim benimle gelen olmadi kac kere yikilip düstüm yerlere yalvardim elimden tutan olmadi kac kere yikilip düstüm yerlere yalvardim elimden tutan olmadi Söylenecek gibi degil dostlarim bu yüzden suskunum bu yüzden durgun neler cektim neler neler dostlarim bu yüzden mutsuzum bu yüzden yorgun Söylenecek gibi degil dostlarim bu yüzden suskunum bu yüzden durgun neler cektim neler neler dostlarim bu yüzden mutsuzum bu yüzden yorgun Yorgun yorgunum yorgun yorgunum Yorgun yorgunum yorgun yorgun Yeter artik diye diye inledim haykirdim sesimi duyan olmadi yillarca aciyla dertle savastim halin nedir diye soran olmadi yillarca aciyla dertle savastim halin nedir diye soran olmadi Söylenecek gibi degil dostlarim bu yüzden suskunum bu yüzden durgun neler cektim neler neler dostlarim bu yüzden mutsuzum bu yüzden yorgun Söylenecek gibi degil dostlarim bu yüzden suskunum bu yüzden durgun neler cektim neler neler dostlarim bu yüzden mutsuzum bu yüzden yorgun Yorgun yorgunum yorgun yorgunum Yorgun yorgunum yorgun yorgun yorgun yorgunum allah yorgun yorgunum yorgun yorgunum yorgun yorgun... [/B] |
[B]ESAT AYDOGAN-yakma yarabbi
seherde açılan, güller hürmetine, rukuda bükülen, beller hürmetine, zikrinle dönen, diller hürmetine cehennem narına yakma Rarabbi.. yakma yarabbi yakma Yarabbi Muhammed aşkına yakma Yarabbi yakma Yarabbi yakma Yarabbi cehennem; narına yakma Yarabbi.. secdeye kapanan, başlar hürmetine aşkınlan sızlayan kalpler hürmetine gecelerde dökülen, yaşlar hürmetine gazabınla bize bakma Yarabbi!!! yakma Yarabbi yakma Yarabbi ! cehennem; narına yakma Yarabbi! yakma Yarabbi yakma Yarabbi! Muhammed aşkına yakma Yarabbi!! yolunda kahim kullara bagisla rizana giden yollara bagisla arsina acilan ellere bagisla cahilligin icine sokma yarabbi!! muhammed mustafanin ozune bagisla fatima ati zehra adli kizina bagisla yetim yetemanin yuzune bagisla huzurunda boynumuzu bukme yarabbi!! cemiyi peygamberlerin cani hurmetine cihari yari guzinini dini hurmetine uhud sehidlerinin kani hurmetini suclarimiz basa kakma yarabbi suhalde bizleri fazla sıkma yarabbi!! yakma yarabbi yakma Yarabbi! Muhammed aşkına yakma Yarabbi! yakma Yarabbi yakma Yarabbi ! cehennem; narına yakma Yarabbi… [/B] |
İzel -- Işıklı YoL......
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:41. |