![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]Herkese hayirli geceler, yureginize saglik....[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR=darkorange]Mardin , Urfa yapalı hayli zaman oldu
Hasan abimin aklı orada kaldı galiba cezeryeyi fazla kaçırdı cezeryenin içindeki güç sende gizli [/COLOR][/B] |
Ortaya yazarım çıkarılmaz pay,
Ok bir kere çıktı geri almaz yay, Sen de bu davayı tamamlandı say, Kardeş denilenden yar olmaz artık. Allah rahatlık versin dostlar, iyi geceler. |
[QUOTE=kronik;527639][B][COLOR=darkorange]Mardin , Urfa yapalı hayli zaman oldu
Hasan abimin aklı orada kaldı galiba cezeryeyi fazla kaçırdı cezeryenin içindeki güç sende gizli [/COLOR][/B][/QUOTE] cezeryeyi göremedik yiyemedik biz Cleye yollayın yine yesin bensiz asla yemem demişti banada sensiz içindeki sırlar hep onda gizli. |
şiirlerin anlamı kaybolamaya başladı uşah biraz daha özen rica ediyim bırahın cezeryeyi yahu.
|
Ayaklara komut verir beynimiz
Olur yüreklerde sırrımız, serimiz Dostlara bulunur hep yerimiz Doğruluk, güzellik onda gizli |
Cezerye yiyenler bilir tadini,
Unutamam cezeryenin adini, Anarim durmadan senin yadini, Cezerye ben seni pek sevdim duydun mu? |
afiyet olsun cezeryeniz keşke bunu yemek bölümüne yazsaydınız daha ilgi çekerdi bence berbat oldu güzelim ozanlar sayfası
|
[B][COLOR=darkorange]niye berbat olsun ayten abla
sen mubbeti bilmiyorsun ondan galiba cezerye gönderemedim bazılarına ondan içerlediler sır bunda gizli [/COLOR][/B] |
Ben hiç yemedimki bilmem tadını
rüyamda duyarım hergün adını gelirse bilirim bende tadını onun içindeki tad onda gizli. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|