![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=senqülyeter;534514]slm ii sabahlar
ancak bulabildim acemiyim ben sengül arkadaşlar nasılsınız[/QUOTE] hos geldin sengül canim |
Şengül hoşgeldin ve bana müsade öglevaltımı yapmaya çıkıyorum görüşürüz byeee
|
[QUOTE=gönlüm58;534496]Nasılsın Ebrulum bu saate kahvaltı kalırmı kahvaltı dedigin saat 08.00 de olur...[/QUOTE]
istisna bir duum söz konusu canm yoksa ben 6 da ayaktayım :) kardeşimi bekledim yeni uyandı ;;) teşşekür ederim idare eder başım agrıyor bugün biraz ama :( bu arada ben pat diye ortaya cıktım ama :)))))))))))))))) kronikin tavsiyesi üzerine geldim tanıtayım kısaca kendimi yaşım 30 evli iki çocuk annesiyim ;;) ev hanımıyım mersindeyim :) |
[B]Sen gül çıktı sayfadan bulmak için çabalıyor bakalım ne zaman geleck .
Afiyet olsun Kuşum sengülü beklıyorum bende çıkacagım öglen yemegi için:D:D[/B] |
anliyorum sengülü bu yollardan azmi gectim halada geciyorum sanirim of offfffffffffffffffff
|
[QUOTE=rüzgar79;534533]anliyorum sengülü bu yollardan azmi gectim halada geciyorum sanirim of offfffffffffffffffff[/QUOTE]
Canım sengül akrabamzı henüz çıkartamadın zamanla tanırsın az merak et...:D |
[QUOTE=Ebrulum;534528]istisna bir duum söz konusu canm
yoksa ben 6 da ayaktayım :) kardeşimi bekledim yeni uyandı ;;) teşşekür ederim idare eder başım agrıyor bugün biraz ama :( bu arada ben pat diye ortaya cıktım ama :)))))))))))))))) kronikin tavsiyesi üzerine geldim tanıtayım kısaca kendimi yaşım 30 evli iki çocuk annesiyim ;;) ev hanımıyım mersindeyim :)[/QUOTE] Tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun,pat dıye geldin iyi ettin helede Kronıkın tavsoıyesı ıle geldım dedin ya nasıl gelirsen gel baştacısın:)tanıstıgımıza memnun oldum... |
kimmis cok merak ettim ariyimda söyle
|
[QUOTE=gönlüm58;534544]Tekrar hoşgeldin canım,geçmiş olsun,pat dıye geldin iyi ettin helede Kronıkın tavsoıyesı ıle geldım dedin ya nasıl gelirsen gel baştacısın:)tanıstıgımıza memnun oldum...[/QUOTE]
canım coooooook teşekkür ederim ben sivaslıdegilim niğdeliyim yakınız ama dimi ;;) ama en samimi arkadaşlaım sivaslı dmekki çekiyo benide işte ;;) bende cok memnun oldum canm |
Ben daha çıkamadım heh heh heeee Gönül çıktın sen Allah bilir
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:54. |
|