![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Ayak zordu ama Cimcime kolay,
Beni terketmesi en büyük olay, Şimdi yapıyormuş bakıra kalay, Taslara kalayı sür de yazalim. |
[QUOTE=gönlüm58;528064]Yok yok Cimcimeye yazalım,
Öfkemizi mısralara kazalım, Sen böyle yanarken nasıl neşe bulalım, İntikamımız acı olacak Cimcime...:):)[/QUOTE] Artık yanmıyorum inanın bana, Acıyı kederi uğratmam cana, Bana acı veren gitsin o yana, Sazının teline vur da yazalım. |
Ben de çoktan bıktım sevdadan aşktan,
Bana ne el ile yaptığın meşkten, Vazgeçersen bir gün kaldığın köşkten, Virane haneme gir de yazalım. |
Hiç bir kış Mersin'e yağmıyor ki kar,
Sıkılmışım artık Türkiye çok dar,:) Mayıs'ta da İtalya ziyareti var, Sicilya Adasına sür de yazalım. |
Karlar eridi bahar geliyor,
Akıyor gönlüm gene coşuyor, Ozanlar candan dostum oluyor, Hüznü bir kenara atıp neşe yazalım... |
Türkiye dar ise fetih yapalım,
Komşulardan biraz toprak kapalım, Sınırları aşıp bizden kopalım, İstemezsen eğer darda yazalim. |
Sandallı üstadım sen izin alsan,
Mayıs'ın beşinde Roma'ya gelsen, Palermo'da benle altı gün kalsan, Orada buluşup barda yazalım.:) |
Siirler diziliyor hece hece,
Bilmem bizim bu halimiz olacak nice, Çöküyor üstüme yagmurlu gece, Olsun genede huzuru yazalım.... |
İtalya´ya gelsem senle tür atsak,
Roma´yi alıpta Milan´a katsak, Sicilya´da dağın yolunu tutsak, Bar sigara kokar kırda yazalim. |
Aklıma geldi gidemedıgım İtalya turum,
Floransa,Venedik hayaller kurdum, Vizem dönünce ben burda dondum, Üstüne birde Roma yazalım...:):) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:24. |
|