![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sivaslı fd bacım gelmiş hoşgelmiş,
Boş duranı Allah'ta kuluda sevmez demiş, Hemen aklına benim Kel gelmiş, Bari sen ugraşma kelle dostum.:D |
Gönlüm ablam kele sahip çıktı
Bir kel uğruna ortalığı yıktı Kuaförler bile bu kelden bıktı Sen ne buldun bu kelde dostum? :D |
bizim ozanlar yine kele taktılar
bütün dazlakları dile taktılar laleyi unutup güle taktılar baharda çiçekler güzeldir dostum |
Sahip çıkarım her daim kele,
Kel bir yagmurda gitmiş olsada sele, Kalan saçını savurdu giderken yele, Ben Kelde Sevdayı bulmuştum dostum...:D:D:D |
benim şapka düştü göründü kelim
kimseye dokunmasın bu sivri dilim bir gün sılama uğrarsa yolum köyümün adeti özeldir dostum |
[QUOTE=OSMAN ECE;528547]bizim ozanlar yine kele taktılar
bütün dazlakları dile taktılar laleyi unutup güle taktılar baharda çiçekler güzeldir dostum[/QUOTE] Ben neler çektim Kelin elinden, Kel düşmez oldu ozanların dilinden, Kimse anlamadı benim halimden, Osman abim seni hep bekledik dostum... |
şiire verdim bir kaç gün ara
iyi olmaz içimde debreşti yara doktor tabip artık etmiyor para yüerkte sıkıntı tekledik dostum |
Sen yoktun Osman abim neler oldu,
Halit hocamı Cimcime kalbinden vurdu, Sarı zaten yılardır Kankamı yordu, Aman saglıgına dikkat et dostum... |
[QUOTE=gönlüm58;528560]Sen yoktun Osman abim neler oldu,
Halit hocamı Cimcime kalbinden vurdu, Sarı zaten yılardır Kankamı yordu, Aman saglıgına dikkat et dostum...[/QUOTE] kankanın kalbini çalmış sarışın hepsini izledim ben bu yarışın sorarım sence nedir görüşün bu işe aklım ermedi dostum |
ferhat bile kayaları devirdi
sevda dostumu yaktı kavurdu beni görüp yüzün öte çevirdi bakıpta bir selam vermedi dostum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:36. |
|