![]() |
Cevap: Altaki üyeye soru sor!
[B]Buda sorumu allahini seversen :D Mehmet Yildiz
Altaki mehmet yildiz Türkiye-Bosna Hersek macinda ilk 11 de oynarmi ???[/B] |
--->: Altaki üyeye soru sor!
[B][U]Sanırım Oynayamiyacak:mad:
altaki Sivassporda sence en iyi Oyuncu kim:D[/U][/B] |
bence hayrettin
Alttaki bugünü nasil gecirdin? |
Malesef cok iyi diyemiyecegim.cunku turkiyede bunlar yasanirken bizde rahat uyuyamiyoru
z..icimiz aciyo.. alttaki devletin basinda sen olsaydin bu teror konusu hakkinda neler yapardin??? |
[CENTER][B][COLOR="Blue"]Öncelikle işin içeriğini öğrenir, bunlardan kimlerin nemalandığı gerçeklerini ortaya koyardım...
Dünyada nereye gitmek istersin?[/COLOR][/B][/CENTER] |
Canakkale'ye, 2 defa gittim ve imkanim olsa yine gitmek isterim.
Oralari gezerken insanin tüyleri ürperiyor ve insan ceddi ile gurur duyuyor !!! Alttaki Üye sen dünyada nereye gitmek isterdin ? |
Sevginin sayginin oldugu,Insana insan oldugu icin deger veren,terorun olmadigi bi yere gitmek isterdim ama boyle bir yer henuz bulamadim...
Sehit ailelerinin acisini dindirmek icin ne yapardin??? |
Dürüstlük oyunu
Bu oyunda üstteki üyeler ne sorarsa doğru cevap vericektiriz.Hemen bir örnek gösterim yapalım.
[COLOR="Red"][B]ÖRNEK ;[/B][/COLOR] [B] Üstteki üye : Hey alttaki üye şişmanmısın ? Alttaki üye : Hayır değilim.Hey alttaki üy şaçların kelmi ? :)[/B] Arkadaşlar oyunu gördük başlıyorum :D [B]Hey alttaki üye Uzun musun [/B] |
Cevap: Dürüstlük oyunu
[B][COLOR=darkred]HAYIR SISMAN DEGILIM AYRICA KELDE DEGILIM GERCEKTIR [/COLOR][COLOR=blue]--------------------------[COLOR=#8b0000]ALTTAKI ÜYE ZAYIFMISIN VEMUTLUMUSUN !!!!!!!!!!!!![/COLOR] [/COLOR][/B]
|
--->: Dürüstlük oyunu
[B]Biraz zayıfım,ama hiç yüzüm gülmediği için :) Mutlu değilim.
Heyyyy alttaki üye Şaçların çok uzun :D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:42. |