![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
cevabım sanane olmadı, olamaz da cevap olarak sanane diyecegim en son kişi bile olamazsın, şahsım tarafından sayılan birisin ( yoksa yanmıştın )
Yukarıdaki cümle beni o kadar mutlu etti ki, anlatamam. Çok teşekkür ederim; yüreği, karakteri, kendi güzel insan. İyi ki varsın. |
[I][B]Konu Kronik kardeşimizin avatarı ise bende bir yorum yapayım.
Önceden hiç sorun yoktu gayet hızlı sallanıyordu, şimdi bir yavaşlıyor bir hızlanıyor.Galiba siteden kaynaklanıyor.:)[/B][/I] |
[B]Yukarıdaki cümle beni o kadar mutlu etti ki, anlatamam. Çok teşekkür ederim; yüreği, karakteri, kendi güzel insan. İyi ki varsın.
[/B] Bu cümlede beni çok duygulandırdı, en az sen kadar mutlu oldum. Ben teşekkür ederim, sende iyi ki varsın [B]SİVABURS[/B] |
yahu ne taktınız kızın avatarına be bırakın sallansın kendi halinde sallanıp duruyo size bi zaraı yokki
|
Arkadaşlar bu sorun önceden de vardı şimdi de var. Belki sayfa açılma sorunu değildi baştaki sorun ama, çocukların oyun parkında zaten birtane salıncak var, bu cimcime bir dakika bile inmedi yaaa. E olacak buydu, üstteki bilyeler yağ istiyordur. Hadi bir sivil toplum girişimi ile indirelim onu da tamir görsün salıncak. (Yoksa sen benim "Salıncak" şiirimi kendine mi uyarladın gı? :))
[url]http://www.antoloji.com/salincak-55-siiri/[/url] |
Salıncak
Yüreğim oturağın oldu, Duygularımı yıldızlara fırlattım. Sana bir tanem, sevda bahçemde; Koparmazsan, kopmayacak bir salıncak yaptım. İçimdeki fırtına, savuracak saçlarını. Sevinç gözyaşlarım, yağmurun olacak. Sevda ateşim ısıtacak üşüdüğünde. Mutlu olduğun kadar, hız alacaksın. Ve bir tanem, aşk salıncağımda; İnmediğin sürece sallanacaksın. Halit Gültekin [B]süpppeeeerrrrr, yüregine saglık :)[/B] |
Çok teşekkür ederim.
|
[B][COLOR=darkorange]avatarımı değiştirmeyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronik;567665][B][COLOR=darkorange]avatarımı değiştirmeyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/COLOR][/B][/QUOTE]
degiştirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D ben sana degiştir diye demedim, bilgin olsun diye dedim..:) ama yavaşlatıyor işte sinir ediyor insanı :mad: de yeter, in artık daaaaa ;) |
[B][COLOR=darkorange]baskılar beni yıldıramaz hemde ineyim de sen bin dimi ?[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:04. |
|