![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hazan düşen bağımda yetişmez gülüm
Viran olmuş bahçem bağım, sümbülüm Mahkum kalmış içerde yaralı gönlüm Derdime derman olamazmıydın gülüm |
uzakta aramam artık ben seni
özlersen bulursun yanında beni ne dünü düşündüm nede bugünü ellerini elimden bırakma gülüm. |
[B][I]Hep aklımdadır düşmez dilimden.[/I][/B]
[B][I]Çok fazla severim bilmem neden,[/I][/B] [B][I]Ona olan saygım ve sevgimden,[/I][/B] [B][I]ALLAH ayırmasın beni gülümden.[/I][/B] |
[B]akan gözyaşlarım bir daha dinmedi
yüzüm güleç diye kimse derdimi bilmedi dermanı Allah versin kimseden fayda olmadı içim buruk bağrım yanık gönül bir daha gülmedi[/B] |
Hatırdan,gönülden silme beni
Arayınca bulur seven seveni Birgün olur elbet görürüm seni Dost için yüce dağlar aşılır gülüm |
sorarım seni ben uçan kuşlardan
tanırım seni ben güzel kaşlardan atalım denize küçük taşlardan sensizlik acıdır bunu bil gülüm. |
Sevgi herşeyin anahtarıdır
Yılanı deliğinden çıkarır Bu deli gönül elbet uslanır Sensiz gün geçmiyor gülüm |
düne göre bugün daha iyiyim
seni hep kalbimle seven biriyim o güzelliğinin ben hep esiriyim sensiz olan günler boş imiş gülüm. |
guzel gunler mazide kaldi
gonlum yine hayeline daldi gozlerim yine resminde kaldi beni boyle birakip gittin gulum |
ey sevdicegim su gurbetlerde ömrüm solar
gelde su halimi bir sor ne var bu gidisle beni kara topraklar sarar sonra vicdanin sizlamazmi gülüm |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:12. |
|