![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
kardelencim galiba ben bu siteye girme saatini ayarlayamadım bir türlü hep geç saatte giriyorum sen gitmiş oluyosun canımkusura bakma artık yine karşılaşamadık neyse sağlık olsun bacım be faceye gelirsin artık ordan görüşürüz olurmu bitanem bu arada cleyin dışındaki bütün üyeler sevgi ve saygılarmı iletiyorum sizlere kendinize iyi bakın kardeşlerim hoşçakalın.
|
[B]Ben kaçar.. birazdan etüd biter.. herkese iyi akşamlar. görüşmek dileğiyle..[/B]
|
Cley'in dışındaki üyeler de size sevgi ve saygılarını iletiyorlardır merak etmeyin :D
|
[QUOTE=aysima58;608099]cleyin dışındaki bütün üyeler [/QUOTE]
Böyle küslük olmaz yav. Aranızı düzeltelim isterseniz :) |
[QUOTE=_DuMaN_58;608383]Böyle küslük olmaz yav. Aranızı düzeltelim isterseniz :)[/QUOTE]
[teQUOTE][/QUOTE] teşekkür ederim dumancım almayım canım öyle biriyle işim olmaz benim. |
[QUOTE=Cley;608377]Cley'in dışındaki üyeler de size sevgi ve saygılarını iletiyorlardır merak etmeyin :D[/QUOTE]
evet emiinim öyledir meraak etme bütün üyeler sizden daha anlayışlı ve ileri görüşlü ve onlar analarını nasıl biliyorlarsa diğer bayanlarıda öyle biliyorlar. |
İyi o zaman. Hiç sormadım varsayın.
|
[B]SeLammmmmmmm:D[/B]
|
benim uyanik oldugum saatlerde sivas uyuyo sivas uyabikken ben uyuyorum
|
[QUOTE=gezgin_58;608599]benim uyanik oldugum saatlerde sivas uyuyo sivas uyabikken ben uyuyorum[/QUOTE]
[B][I]Çok uzaklardasınız sanırım arkadaşım.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:39. |
|