![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=aysima58;609509]mrb duman senin bu kadar espritüel olduğunu bilmiyordum kardeşim, neyse vefat edenlere baktımda huzur mahallesinden esma kösedağ ve sevgili abim,eski komşum canım abim ahmet zeki beni çok derinden üzdü keşke görüştüğümde helalliğini alsaydım çok pişmaan oldum allahtan rahmet diliyor kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun selahattin sebahattin hakan ve anneleri fadime ablaya başınız sağolsun llah sabır ihsaan etsin diyorum aynı zamanda diğer meftalarada allahtan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum .[/QUOTE]
Allah rahmet eylesin. |
Ben geldim :)
|
Ölüyorum geßeriyorum :-( hastayım bi geçmiş olsun diyenim yok. :-(
|
[QUOTE=Azizem_58_58;609605]Ölüyorum geßeriyorum :-( hastayım bi geçmiş olsun diyenim yok. :-([/QUOTE]
Hasta olduğunu söyledin de geçmiş olsun demedik mi :) Geçmiş olsun Allah şifalar versin. |
Vay Allah razı olsun :-) sesim kısıldı. Konuştuğumda millet etrafına bakıyor bu ses nerden geliyor diye :)
|
[B]:( 15 gün yokum.. bugün son günüm :D malum tatil bana da vurdu :D kendinize çok iyi bakın.. Allahıma emanetsiniz :)[/B]
|
benimde elinde büyüdüğüm babam, abim diyeceğim kadar yakın komşum ve köylümdür canım.
|
Iyi geceler herkese. . Iki hafta sonra görüşmek dileğiyle. . Hoşçakalın. .
|
SANADA IYI GECLER KENDINE IYI BAK KARSESIM...
|
Pişşttttttt :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:20. |
|