![]() |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209359]eyvallah serdari kardeşim ama ben sivaslı deyilim
alınmam bilirim atışmaya boyut eklerim herkes aynı konuda kalmasın isterim sataşmayı heyecanla beklerim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]bana satasmayin kalbinizi kirarim bilmem kac parcaya ayiririm fazla heycanlanma kalpden gidersin Unutma artik genc degilsin :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;209327][B]Sairlik erkege has mi
Bayanlarda siir yazamaz mi Askin her türü var Platonigi olamaz mi Ferhat ve Mecnun`dan bahsedersin Öyle yürekler bu zamanda kimde dersin Sen Ask`a dair ne yaptin söylermisin Daglari delip, deli mi oldunda sair`im dersin?!?[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]Belliki sözlerim dokunmuş sana, Kırdıysam özür dilerim alınma bana; Sen kendini nezaman görürsen Leyla, İşte ozaman Ferhat lar ulaşır sana Şairlik erkeklerin ruhlarında var, Parmakla sayılacak kadar azdır şair bayanlar, Ben hiç bir zaman şair olamazsın demedim, Saygılar sunarım sevgili leydim.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209361][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]bana satasmayin kalbinizi kirarim
bilmem kac parcaya ayiririm fazla heycanlanma kalpden gidersin Unutma artik genc degilsin :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] hahay gülim bari de yabana gitmesin esprin kasapmısın aşıkmı sölede bilelim sen benim genç olmadımı nerden bilirsin akılın yaşta deyil başta oldunu bilmezmisin |
[QUOTE=akrep52;209363]hahay gülim bari de yabana gitmesin esprin
kasapmısın aşıkmı sölede bilelim sen benim genç olmadımı nerden bilirsin akılın yaşta deyil başta oldunu bilmezmisin[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]ben ne kasabim ne asik ben yazarim istedigim gibi karisik senin gibi düsüne düsüne fazla yorulmam aklima geleni yazarim, kendine gel gözünün yasina bakmam[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="Navy"]Şair dostlar nede güzel atışırsınız,
Laf yetiştirmek üzere yarışırsınız, Sapı samanı ayırt etmeden Hepsini birbirine karıştırırsınız. Lütfen kimse üzerine almasın, Ama almak isteyen varsada geri kalmasın; Saygıyı sevgiyi elden bırakmadan, Haydi buyrun hodri meydan...[/COLOR][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209358][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Takdin bi kere su inada
Ne var bilmem bu inatda Anla artik, ben inadi sevmem burayida sana vermem :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Hırs herşeyin harcıdır,bilesin Sevmem dersin inadı ama inat edersin, Burayı senden istemedimki, Burası zaten benim başka alternatif varmı ki?:D :D [/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209370][B]Hırs herşeyin harcıdır,bilesin
Sevmem dersin inadı ama inat edersin, Burayı senden istemedimki, Burası zaten benim başka alternatif varmı ki?:D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sen daha cok beklersin Rüyanda bile göremezsin Bu sitenin S si senin olamaz Bunuda böyle bilesin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=serhat3358;209369][B][COLOR="Navy"]Şair dostlar nede güzel atışırsınız,
Laf yetiştirmek üzere yarışırsınız, Sapı samanı ayırt etmeden Hepsini birbirine karıştırırsınız. Lütfen kimse üzerine almasın, Ama almak isteyen varsada geri kalmasın; Saygıyı sevgiyi elden bırakmadan, Haydi buyrun hodri meydan...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Hoşgeldin sefalar getirdin, Şairane ruhun ile inan bizi mest ettin, Bu kadar büyük konuşma, El elden üstündür bilesin![/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209371][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sen daha cok beklersin
Rüyanda bile göremezsin Bu sitenin S si senin olamaz Bunuda böyle bilesin[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Bu siteyi sahiplenmediysen bu benim hatammı? Ben ozanlar bölümünden bahsettim,onu anlamadın mı? İnsan bulunduğu yeri sahiplenmeliki kıymet versin, Sen bunu yapamıyorsan Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i ne yapsın! [/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209369][B][COLOR="Navy"]Şair dostlar nede güzel atışırsınız,
Laf yetiştirmek üzere yarışırsınız, Sapı samanı ayırt etmeden Hepsini birbirine karıştırırsınız. Lütfen kimse üzerine almasın, Ama almak isteyen varsada geri kalmasın; Saygıyı sevgiyi elden bırakmadan, Haydi buyrun hodri meydan...[/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT="Verdana"][B][I][COLOR="Magenta"]Bakiyomda hemen gelir yazilari begenmezsin Bir kac satir yazip kendinden emin emin gezersin Sapi samani ayirt etmesini sendenmi ögrencekmisiz Merak etme sanada gelir sira, seni ihmal etmeyiz[/COLOR][/I][/B][/FONT] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:35. |