![]() |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[B][I][COLOR="MediumTurquoise"]
GURBETLİK ZOR İMİŞ Gurbetlik zor imiş yaktı sinemi Uzaklarda koydum annebabamı Çok özledim köyde allı sunamı Çekemem derdini gurbetlik senin... Gurbetlik elinden çektim acılar İçerimi yakar bütün sancılar Köyde kaldı ana baba bacılar Özledim köyümü gurbetlik zormuş... Figan düştü bu gurbetlik yakıyor İnsan bazen bu canından bıkıyor Nazlı yarim yola çıkmış bakıyor Çekemem derdini gurbetlik senin... Okudum kitabı hepsin bitirdim Çok uzakta ben köyümü yitirdim Bahçemizde meyveleri bitirdim Özledim köyümü gurbetlik zormuş... [COLOR="Red"]Bu şiir kurtlapa sayfasındada belirttiğim gibi sevdiğine kavuşamamış, yoksulluk neticesi gurbet ellerinden köyüne fazla gelememiş ve birkaç yıl önce Ebedi Aleme göç etmiş bir hemşerimizin şiir kitabından. Adını vermememin sebebi Şairin kendisininde kitabın hiçbir yerinde adının geçmemesinden dolayı. Tüm okuyanlardan ricamız ÖLÜM'ÜN değişmez bir gerçek ve tüm varlıkların tadacağı bir olgu olduğunu unutmaması...[/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=bilalfındık;249636]REİS SNİN FATSALILARLA KAPIŞTIK SUSURLUKTA
BENİM BIYIKLARIMA TAKTILAR ÇOK BÜYÜK KARIŞTI ORTALIK BÜYÜK PATRONLARA İNTİKAL ETTİ YİNEDE KESTİREMEDİLER BIYIKLARIMI[/QUOTE] Olum Ömer Oral da Orada iskele ihalesi aldı bi haber uçuramadınmı bana ömer İşi hallederdi |
[QUOTE=abdussvs;249639][B][I][COLOR="MediumTurquoise"]
GURBETLİK ZOR İMİŞ Gurbetlik zor imiş yaktı sinemi Uzaklarda koydum annebabamı Çok özledim köyde allı sunamı Çekemem derdini gurbetlik senin... Gurbetlik elinden çektim acılar İçerimi yakar bütün sancılar Köyde kaldı ana baba bacılar Özledim köyümü gurbetlik zormuş... Figan düştü bu gurbetlik yakıyor İnsan bazen bu canından bıkıyor Nazlı yarim yola çıkmış bakıyor Çekemem derdini gurbetlik senin... Okudum kitabı hepsin bitirdim Çok uzakta ben köyümü yitirdim Bahçemizde meyveleri bitirdim Özledim köyümü gurbetlik zormuş... [COLOR="Red"]Bu şiir kurtlapa sayfasındada belirttiğim gibi sevdiğine kavuşamamış, yoksulluk neticesi gurbet ellerinden köyüne fazla gelememiş ve birkaç yıl önce Ebedi Aleme göç etmiş bir hemşerimizin şiir kitabından. Adını vermememin sebebi Şairin kendisininde kitabın hiçbir yerinde adının geçmemesinden dolayı. Tüm okuyanlardan ricamız ÖLÜM'ÜN değişmez bir gerçek ve tüm varlıkların tadacağı bir olgu olduğunu unutmaması...[/COLOR][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kardeşim gerçekten İnsanın yaradılışına özüne hitabeden bir şiir böyle insanlar herzaman saygıyı hak ediyor allah gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Onu geride unutmayanlar eserlerini de gündemde tutanlardan allah razı olsun. |
[QUOTE=adislibekir;249645]Olum Ömer Oral da Orada iskele ihalesi aldı bi haber uçuramadınmı bana ömer İşi hallederdi[/QUOTE]
KENDİMİZ HALLETTİK DİŞ ĞEÇİREMEDİLER KIRŞEHİRLİ ARKADAŞLAR VARDI ÇOK SALAM |
[QUOTE=adislibekir;249650]Kardeşim gerçekten İnsanın yaradılışına özüne hitabeden bir şiir böyle insanlar herzaman saygıyı hak ediyor allah gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Onu geride unutmayanlar eserlerini de gündemde tutanlardan allah razı olsun.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]MÜMKÜN OLDUKÇA YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM ABİ YAKLAŞIK 100 TANE VAR ŞİİR...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=abdussvs;249655][B][I][COLOR="Red"]MÜMKÜN OLDUKÇA YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM ABİ YAKLAŞIK 100 TANE VAR ŞİİR...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Sanada bu yakışır herzaman destekçinim allah yardımcın olsun......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... |
[QUOTE=adislibekir;249660]Sanada bu yakışır herzaman destekçinim allah yardımcın olsun.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................[/QUOTE]
REİS MÜSADE VARMI SABAH 6 DA GİDİYOM İŞE SİZE DOYUM OLMAZ |
HEPİNİZE ALLAH RAHATLIK VERSİN İYİ ĞECELER
|
[QUOTE=bilalfındık;249665]HEPİNİZE ALLAH RAHATLIK VERSİN İYİ ĞECELER[/QUOTE]
Kardeşim allah rahatlık versin hayırlı geceler. |
[QUOTE=adislibekir;249660]Sanada bu yakışır herzaman destekçinim allah yardımcın olsun.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]ABİ SAĞOL SENİN VE DİĞER DEĞERLİ ABİLERİMİN DESTEK VE SEVECENLİĞİ SAYESİNDE YAZACAĞIM. ZATEN BU SİTE BAĞIMLILIK YAPTI...[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:38. |