![]() |
--->: HATİM KAMPANYASI
[B]17.cuz okundu......................[/B]
|
Cevap: HATİM KAMPANYASI
Rabbim katılan herkesten ve vesile olan arkadaşımızdan razı olsun.
Son durum. [COLOR="Green"][B]1. Cüz [COLOR="DarkOrange"]- GÜL-İ_AHMER -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 2. Cüz [COLOR="darkorange"]- TracyMcGrady58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 3. Cüz [COLOR="darkorange"]- TracyMcGrady58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 4. Cüz [COLOR="DarkOrange"]- altuntas58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 5. Cüz [COLOR="darkorange"]- gürün_güzeli (Annesi) -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 6. Cüz [COLOR="darkorange"]- bşk_gölova -[/COLOR] 7. Cüz [COLOR="darkorange"]- sibel yılmaz -[/COLOR] 8. Cüz [COLOR="darkorange"]- sibel yılmaz -[/COLOR] 9. Cüz [COLOR="darkorange"]- serrrkan (Babası) -[/COLOR] 10. Cüz [COLOR="darkorange"]- serrrkan (Babası) -[/COLOR] 11. Cüz[COLOR="darkorange"] - TracyMcGrady58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 12. Cüz [COLOR="darkorange"]- TracyMcGrady58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 13. Cüz [COLOR="darkorange"]- sonbahar5803 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 14. Cüz[COLOR="darkorange"] - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) -[/COLOR] 15. Cüz[COLOR="darkorange"] - cahar -[/COLOR] 16. Cüz [COLOR="darkorange"]- ayparcam -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 17. Cüz [COLOR="darkorange"]- ayparcam -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 18. Cüz [COLOR="darkorange"]- güleyşa 58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 19. Cüz [COLOR="darkorange"]- güleyşa 58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 20. Cüz[COLOR="darkorange"] - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - [/COLOR] 21. Cüz [COLOR="darkorange"]- TracyMcGrady58 (arkadaşı) - [/COLOR] 22. Cüz [COLOR="darkorange"]- senaege - [/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 23. Cüz[COLOR="darkorange"] - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - [/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 24. Cüz [COLOR="darkorange"]- vuslat5858 -[/COLOR] 25. Cüz [COLOR="darkorange"]- rallim58 -[/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 26. Cüz [COLOR="darkorange"]- SaVrUlAnGaZeL - [/COLOR] [COLOR="Green"]Okundu[/COLOR] 27. Cüz [COLOR="darkorange"]- GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) -[/COLOR] 28. Cüz[COLOR="darkorange"] - güleyşa 58 (ablası) - [/COLOR] 29. Cüz [COLOR="darkorange"]- güleyşa 58 (ablası) - [/COLOR] 30. Cüz [COLOR="darkorange"]- güleyşa 58 (ablası) - [/COLOR] [/B][/COLOR] |
[B][I][COLOR=darkred]GAYET GÜZEL GIDIYORSUNUZ HAYIRLI BITIRMELER DOSTLARIM :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]sevgili güliahmer,cim sorum olacakti baska dualar falanda okuyormusunuz cüzden haric yani ayrica okumami isterseniz türkce okuyabiliyorum kabul edermisiniz olurmu acaba??? arada bende katilmak isterim- ALLAH c.c emanet ol-[/COLOR][/I][/B] |
-->: HATİM KAMPANYASI
[B][COLOR="Red"]1. Cüz - GÜL-İ_AHMER - Okundu
2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - Okundu 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - Okundu[/COLOR] 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - 9. Cüz - serrrkan (Babası) - 10. Cüz - serrrkan (Babası) - [COLOR="red"]11. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 12. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 13. Cüz - sonbahar5803 - Okundu[/COLOR] 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar - [COLOR="red"]16. Cüz - ayparcam - Okundu 17. Cüz - ayparcam - Okundu 18. Cüz - güleyşa 58 - Okundu 19. Cüz - güleyşa 58 - Okundu[/COLOR] [COLOR="red"]20. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - okundu 21. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - okundu[/COLOR] [COLOR="red"]22. Cüz - senaege - Okundu[/COLOR] [COLOR="red"]23. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - Okundu[/COLOR] 24. Cüz - vuslat5858 - [COLOR="red"]25. Cüz - rallim58 - Okundu 26. Cüz - SaVrUlAnGaZeL - Okundu[/COLOR] 27. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 28. Cüz - güleyşa 58 (ablası) - 29. Cüz - güleyşa 58 (ablası) - 30. Cüz - güleyşa 58 (ablası) - [/B] |
[QUOTE=seheresma;320458][B][I][COLOR=darkred]GAYET GÜZEL GIDIYORSUNUZ HAYIRLI BITIRMELER DOSTLARIM :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]sevgili güliahmer,cim sorum olacakti baska dualar falanda okuyormusunuz cüzden haric yani ayrica okumami isterseniz türkce okuyabiliyorum kabul edermisiniz olurmu acaba??? arada bende katilmak isterim- ALLAH c.c emanet ol-[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] SEHERESMACIM ALLAH RAZI OLSUN :) SOSYAL GRUBUMUZ VAR ALEMİN DÖRT BÜYÜK ANNELERİNİ ÖRNEK ALAN HANIM BACILAIRMIZIN BULUŞTUĞU YER VAR ORDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ AMA BENİM KASIM AYINDA AMELİYATIM OLACAK VE YAKLAŞIK EN AZ 2 AY EN FAZLA 6 AY ARANIZDA OLAMAYACAM:( EĞER SİZ KENDİ ARANIZDA SOSYAL GRUPTA YAPARSANIZ NEDEN OLMASIN MESELA SELAVATLAR OLABİLİR ÖRNEĞİN 4444 ADET SALATI TEFRİCİYE YADA 70 BİN KELİMEİ TEVHİD OLABİLİR MESELA BUNLARI KENDİ ARANIZDA PAYLAŞABİLİR OKUYABLİRSİNİZ.. YA DA KURANI KERİM DEN SURELER ARANIZDA PAYLAŞARAK ALDIĞINIZ SURENİN HER GÜN BİR AYETİNİ TERCUME EDEBİLİRSİNİZ HEM BÖYLELİKLE TÜRKÇE MEALİ DAHA ÇOK ANLAMIŞ OLURUZ YA DA 40HADİS ARAPÇASIYLA BİRLİKTE YARIŞINA GİREBİLİRSİNİZ VS VS..DAHA BİR ÇOK TAKVA YARIŞI OLABİLİR ASLINDA...ŞU AN BEN BİŞEYLERİ BAŞLATMAK İSTERİM AMA AMELİYATIMA KADAR YETİŞMEZ YARIDA KALIR O YÜZDEN ŞİMDİLİK BÖLE ETKİNLİKLER BAŞLATMAK İSTEMİYORUM AMA BENDE ALLAH'IN İZNİYLE AMELİYATIM OLDUKTAN SONRA TEKRAR GELİRİM SİZE KATIRLIRIM İNŞEALLAH..:) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Maalesef bu hatim'e katilamadim
bu topic acildiginda sivasda oldugumdan ve cuma 17.10.'da döndügümden dolayi daha yeni görüyorum bu topici birdahaki hatim'e katilmayi cok isterim insallah kacirmam [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: HATİM KAMPANYASI
[B][COLOR="Red"]1. Cüz - GÜL-İ_AHMER - Okundu
2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - Okundu 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - Okundu[/COLOR] 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - [COLOR="red"]9. Cüz - serrrkan (Babası) - okundu[/COLOR] 10. Cüz - serrrkan (Babası) - [COLOR="red"]11. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 12. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 13. Cüz - sonbahar5803 - Okundu[/COLOR] 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar - [COLOR="red"]16. Cüz - ayparcam - Okundu 17. Cüz - ayparcam - Okundu 18. Cüz - güleyşa 58 - Okundu 19. Cüz - güleyşa 58 - Okundu[/COLOR] [COLOR="red"]20. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - okundu 21. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - okundu[/COLOR] [COLOR="red"]22. Cüz - senaege - Okundu 23. Cüz - TracyMcGrady58 (arkadaşı) - Okundu[/COLOR] 24. Cüz - vuslat5858 - [COLOR="red"]25. Cüz - rallim58 - Okundu 26. Cüz - SaVrUlAnGaZeL - Okundu[/COLOR] 27. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 28. Cüz - güleyşa 58 (ablası) - 29. Cüz - güleyşa 58 (ablası) - 30. Cüz - güleyşa 58 (ablası) -[/B] |
[QUOTE=gul-i_ahmer;321284]SEHERESMACIM ALLAH RAZI OLSUN :)
SOSYAL GRUBUMUZ VAR ALEMİN DÖRT BÜYÜK ANNELERİNİ ÖRNEK ALAN HANIM BACILAIRMIZIN BULUŞTUĞU YER VAR ORDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ AMA BENİM KASIM AYINDA AMELİYATIM OLACAK VE YAKLAŞIK EN AZ 2 AY EN FAZLA 6 AY ARANIZDA OLAMAYACAM:( EĞER SİZ KENDİ ARANIZDA SOSYAL GRUPTA YAPARSANIZ NEDEN OLMASIN MESELA SELAVATLAR OLABİLİR ÖRNEĞİN 4444 ADET SALATI TEFRİCİYE YADA 70 BİN KELİMEİ TEVHİD OLABİLİR MESELA BUNLARI KENDİ ARANIZDA PAYLAŞABİLİR OKUYABLİRSİNİZ.. YA DA KURANI KERİM DEN SURELER ARANIZDA PAYLAŞARAK ALDIĞINIZ SURENİN HER GÜN BİR AYETİNİ TERCUME EDEBİLİRSİNİZ HEM BÖYLELİKLE TÜRKÇE MEALİ DAHA ÇOK ANLAMIŞ OLURUZ YA DA 40HADİS ARAPÇASIYLA BİRLİKTE YARIŞINA GİREBİLİRSİNİZ VS VS..DAHA BİR ÇOK TAKVA YARIŞI OLABİLİR ASLINDA...ŞU AN BEN BİŞEYLERİ BAŞLATMAK İSTERİM AMA AMELİYATIMA KADAR YETİŞMEZ YARIDA KALIR O YÜZDEN ŞİMDİLİK BÖLE ETKİNLİKLER BAŞLATMAK İSTEMİYORUM AMA BENDE ALLAH'IN İZNİYLE AMELİYATIM OLDUKTAN SONRA TEKRAR GELİRİM SİZE KATIRLIRIM İNŞEALLAH..:)[/QUOTE] [COLOR="Green"] Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, tez zamanda sağlığına kavuşursun İnşAllah. Başlatmak istediğin uygulamalar varsa sen başlat. El birliği ile yokluğunda devamını getiririz İnşAllah. ;) Görüyorsun, bu kadar kısa sürede bir hatim her yerde olmazdı. Sivaslıların farkı buradan belli işte. Konu din olunca, herkesin seve seve katılacağından eminim.[/COLOR] |
[B][I][COLOR=black]COK GECMNIS OLSUN CANIM ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH TEZ ZAMANDA ARAMIZA GERI DÖNERSIN SENI ÖZLIYCEZ .MESAJIN ICIN TSK [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4223/37826525fl8.gif[/IMG][/URL]
[/COLOR][/I][/B] |
--->: HATİM KAMPANYASI
[I][COLOR="Magenta"]çok geçmiş olsun canım allahım biran önce acil şifalar versin.......[/COLOR][/I]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |