![]() |
Cevap: evlenmek isteyenler buraya
ben ilk gördüğüme korkmuştum ama sonradan bir pırıltı oldu sanki kıza karşlı bi sıcaklık hisettim buluta sordum ama bana vermek istemiyo galiba :)
|
[QUOTE=kangallim58;362950]ben ilk gördüğüme korkmuştum ama sonradan bir pırıltı oldu sanki kıza karşlı bi sıcaklık hisettim buluta sordum ama bana vermek istemiyo galiba :)[/QUOTE]
Tabi korkmussundur.ama kizla tanis konus cok seker biri :D yoksa asik mi oluyorsun kangallim ? :D |
BEN BU KADARINI BILMIYORUM BAKH:d
|
[QUOTE=sivassporlukiz;362955]Tabi korkmussundur.ama kizla tanis konus cok seker biri :D
yoksa asik mi oluyorsun kangallim ? :D[/QUOTE] böyle şekr bir kıza hangi türk genci aşık olmaz şaşarım.bu kızın her türlü gideri var.daha talişpleri çoğalır bir yarışma yaparız kazanan alır kızı |
[QUOTE=kangallim58;362961]böyle şekr bir kıza hangi türk genci aşık olmaz şaşarım.bu kızın her türlü gideri var.daha talişpleri çoğalır bir yarışma yaparız kazanan alır kızı[/QUOTE]
kangallim sen istiyorsan bana söyle :) yarismaya gerek yok. |
[QUOTE=sivassporlukiz;362963]kangallim sen istiyorsan bana söyle :)
yarismaya gerek yok.[/QUOTE] olsun ne kadar istesemde haketmem lazım torpil delikanlıyı bozar :) |
[QUOTE=kangallim58;362971]olsun ne kadar istesemde haketmem lazım torpil delikanlıyı bozar :)[/QUOTE]
ama kiz benimmm :) sen iste ben veririmmm :D :D |
[QUOTE=sivassporlukiz;362973]ama kiz benimmm :)
sen iste ben veririmmm :D :D[/QUOTE] tamam madem ozaman düşünmeye gerek yok.evde kalmadan kurtulalım fırsat gelmişken:confused: |
[QUOTE=kangallim58;362977]tamam madem ozaman düşünmeye gerek yok.evde kalmadan kurtulalım fırsat gelmişken:confused:[/QUOTE]
tmm verdim gitti.. gel kizi al :) |
[QUOTE=sivassporlukiz;362979]tmm verdim gitti..
gel kizi al :)[/QUOTE] Kangallım aldanma sen sivassporlukıza senden öncede bana verecekti sözde :D Kızın aşkından çöllere düşmeme rağmen vermedi. Bende kendimi içkiye verdim anam her gece ardımdan ağlıyor sen bu hallere düşecek adammıdın oğul diye :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:53. |