![]()  | 

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı 

[QUOTE=Bilmiyorum5;429585]İŞTE DİYORUM  SAPKINSINIZ DIYE  ... KULLAGIN İŞİTMİYOMU GARDAŞŞ  KADIN DIYORKI  OKUL SIRALARINDA NAMAZ KILINACAGINA  BALE YAPILSIN DIYOOO .. DIŞARDA  ISTERSEN KIL NAMAZINI  ONA BISEY DEMIYO KI     BI TAKIM ŞEYLERI  IYI ANLAMAK LAZIM[/QUOTE] 
	Ne sapkınlıgından bahsediyorsunuz? benim bir yakınım bu dernekten burs alıyordu..ve bazı seyleri iyi biliyoruz..  | 

[QUOTE=Bilmiyorum5;429585]İŞTE DİYORUM  SAPKINSINIZ DIYE  ... KULLAGIN İŞİTMİYOMU GARDAŞŞ  KADIN DIYORKI  OKUL SIRALARINDA NAMAZ KILINACAGINA  BALE YAPILSIN DIYOOO .. DIŞARDA  ISTERSEN KIL NAMAZINI  ONA BISEY DEMIYO KI     BI TAKIM ŞEYLERI  IYI ANLAMAK LAZIM[/QUOTE] 
	Ramazanda içki içmeyin ama diğer ayalrda içki satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor,tavsiye ediyoruz..:) Ya da sadece ramazanda oruç tutun,diğer ayalrda oruca gerek merek yok,hatta günahtır.. Sapkınlık budur'!:)  | 

[B]Okul sırasında nasıl bale yapılıyor anlatabilir misiniz?[/B]  | 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan: [B]Bizim istemediğimiz bir şeyin Türkiye'de olması mümkün değil... 
	[/B] Siz kimsiniz?  | 

Bu cümleden böyle bir yorumu çıkarmanız çok ilginç doğrusu. Sarf edilen cümlelerde anlatılmak istenen gayet açık. Saptıran sizlersiniz sanırım.:rolleyes: Ayrıca kızla erkek aynı evde konaklayabilir????? Geniş olan bi şeyler var galiba:rolleyes:  | 

[B]Bazı arkadaşlar sivastaki başötülü oranının fazlalığından muzdarip. Öyleyse Tunus'a gidiniz orda dışarda bile yasak başörtüsü.Veya afrikanın ismi duyulmamış yerlerine gidin orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de çağdaşlığın beşiği oralar.[/B] 
	 | 

[QUOTE=Cley;429612][B]Bazı arkadaşlar sivastaki başötülü oranının fazlalığından muzdarip. Öyleyse Tunus'a gidiniz orda dışarda bile yasak başörtüsü.Veya afrikanın ismi duyulmamış yerlerine gidin orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de çağdaşlığın beşiği oralar.[/B][/QUOTE] 
	Afrikaya çağdaşlığın beşiği diyen tek insan olarak seni dünya litaretürüne geçirmek lazım... "orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de" demiş......... adamlar yiyecek ekmek bulamıyolar ondan kıyafetleri kötü fakirler açlar maalesef .... çağdaşlıkdan değil.... Biz i Tunusa yolluyosan bende seni İRAN a yolluyorum Açık dolaşmak yasak içki yasak o yasak bu yasak sadece şeriat kanunları geçerli hak aramakda yasak irana 2 hafta git gelde memleketin değerini anla ... kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyo kii sadece Devlet dairelerine girilmesi devlet yapısına ters düşüyor ... Dünyanın hiç bir cağdaş ülkesinde üniversitelerde mescit olmaz (Bir zamanlarda üniversiteler e cami yapılsın diyolardı o zaman da diyoduk git dışarda kıl gel kardeşim namazını ) üniverstede dini ve siyasi semboller olmaz eğer olursa çatışma kavga olur .. Üniversite BİLİM merkezidir tabi çağdaşlıkdan bahsediyorum bizde bilim in b si yok .......ayrıca ben babasının korkusu baskısı yuzunden kapananları cok tanıyorum o da işin ayrı boyutu..... Durup durup kapanamıyoruz özgürlüğümüz yok ben Atatürk ü değil Humeyniyi seviyorum ayaklarını bırakın bu gün gündelik hayattda kimin kılık kıyafetine karışılıyor ? bu suni gündemler yüzünden memleket olduğu yerde sayıyor ....  | 

vay be adamın sorduğu soruya verdiğin cevap bu mu???..çok güzel cevaplamışsın tebrikler....  | 

[QUOTE=Bilmiyorum5;429620]Afrikaya çağdaşlığın beşiği diyen tek insan olarak seni dünya litaretürüne geçirmek lazım...   "orda başörtüsü de yok hiçbir giysi de" demiş......... adamlar yiyecek ekmek bulamıyolar ondan kıyafetleri kötü fakirler açlar maalesef ....  çağdaşlıkdan değil.... 
	Biz i Tunusa yolluyosan bende seni İRAN a yolluyorum Açık dolaşmak yasak içki yasak o yasak bu yasak sadece şeriat kanunları geçerli hak aramakda yasak irana 2 hafta git gelde memleketin değerini anla ... kimse kimsenin baş örtüsüne karışmıyo kii sadece Devlet dairelerine girilmesi devlet yapısına ters düşüyor ... Dünyanın hiç bir cağdaş ülkesinde üniversitelerde mescit olmaz (Bir zamanlarda üniversiteler e cami yapılsın diyolardı o zaman da diyoduk git dışarda kıl gel kardeşim namazını ) üniverstede dini ve siyasi semboller olmaz eğer olursa çatışma kavga olur .. Üniversite BİLİM merkezidir tabi çağdaşlıkdan bahsediyorum bizde bilim in b si yok .......ayrıca ben babasının korkusu baskısı yuzunden kapananları cok tanıyorum o da işin ayrı boyutu..... Durup durup kapanamıyoruz özgürlüğümüz yok ben Atatürk ü değil Humeyniyi seviyorum ayaklarını bırakın bu gün gündelik hayattda kimin kılık kıyafetine karışılıyor ? bu suni gündemler yüzünden memleket olduğu yerde sayıyor ....[/QUOTE] [B]Çağdaşlığın ölçüsü açılmaksa Afrika çağdaşlıgın beşiğidir.Devletin yapısı nasılki başörtüsü devlet yapısına ters düşüyor bunu da açıklar mısınız?Üniversitelerde dini ve siyasi semboller olmasın ama bu herkes için geçerli olsun.Babasının korkusu ile kapanan kızlarımız olduğu gibi YÖK ün ve sistemin baskısı ile açılan kızlarımızın da olduğunuı unutmayalım. Kimin kimi sevdiğine siz karışamasınız isteyen Humeyniyi isteyen Atatürkü sever.[/B]  | 

[FONT=Century Gothic][COLOR=darkred][B]Konuyla hiç alakası yok ama,[/B][/COLOR][/FONT] 
	[FONT=Century Gothic][COLOR=darkred][B]Herkesin görüşüne saygılı,dinede önem veren birisidir Atamız,suan o olsaydı basörtüsü siyasi simgedir lafının kimsenin agzına dolanmasına izin vermezdi,bununda üzerinden siyaset yapılamazdı..[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=darkred][B]Atamız yabancı hayranı değil,medeniyet hayranıdır,Büyük bir Türk Milliyetçisidir..Kimi komünist zihniyetli insanlar Atatürk'ün arkasından siyaset yapıyorlar,onlar kendi düşüncelerinin Atatürk'ünde düşüncesiymiş gibi yansıtıyorlar...[/B][/COLOR][/FONT]  | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:13. |