![]() |
Cevap: Ama bu imkansız"mı?
[QUOTE=seva;503142]İmkansız diye bir şey yok...[/QUOTE]
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]kesinlikle evet ..[/FONT][/COLOR] |
Cevap: Baba gİtmesen olmaz mi?
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Değerli yorumun için sağolasın ..[/FONT][/COLOR]
|
Cevap: Gözyaşı...
[QUOTE=seva;503144]Allah rızası için gözyaşı dökenlerden oluruz İNŞŞALLAH..."
İnşallah...[/QUOTE] [COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Aminnn inşAllah .... Değerli yorumun için sağolasın ..[/FONT][/COLOR] |
Cevap: Babam seyredİyor
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Allah ın rahmetine kavuşan Anne ve Babalara hak TaAla rahmet eylesin kevserinden içirsin peygamber efendimiz s.a.v e komşu eylesin ...
Değerli yorumun için sağolasın göktan..[/FONT][/COLOR] |
Cevap: BiR GeNç KıZıN CeVaBı...
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]Değerli yorumlarınız için sağolasınız ...[/FONT][/COLOR]
|
Cevap: Cimriliğin bu kadarı
Divan Edebiyatı'nda çoğu şaire konu olmuş bir Pinti Hamid varmış.Onunla ilgili bir efsaneyi aynen kaynağından aktarıyorum.
18.Asrın ilginç simalarından Süleyman Faik Efendi'nin, " Nüshası nadir bir eserdir. " kaydıyla İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi'nin Türkçe Yazmalar Bölümünde yer alan ünlü mecmuasında Pinti Hamid'le ilgili şu satırlar kayıtlıdır: [B]" Kemal-i hısset-i denaet ile meşhur olan Pinti Hamid bir gün hasta olup kendüye mualece itmek içün bir tabib getürtmüş.Tabib geldükde , hastanun hastalığını bildiğinden " Peşin kendüye kırk guruş virilür ise tababet iderüm " deyu cevab virmek ile Pinti-i mezkur " Yarın gel, sana cevab vireyüm " dimiş.Tabib gitdükde mahalle imamını çağırup sual ider ki; " Ben vefat ider isem kaş guruş ile kaldurursun?" ; imam dahi "Yirmi guruş ile kaldururum" dedikde Pinti Hamid, " Bu suretde ölmek, tabibe bakdırmakdan karlı oluyor." diyerek tabibi tard eylediği(kovduğu) menkuldür."[/B] |
[B]Başörtü konusunda müthiş bir cevap . Müslüman mahallesinde salyongoz satmaya kalkmamaları dileğiyle![/B]
|
[B]Zaman geçmeden,geç olmadan herkez herkezin kıymetini bilmeli .[/B]
|
bu gibi konuları sürekli işlemek lazım işde ALLAH razı olsun güzel bir konu sağol kardeş paylaşım için emeğine yüreğine sağlık
|
paylaşım çok güzel ben bunu sabah defalarca okudum cevapda çok güzel paylaşımda soğol kardeşim emeğine sağlık
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:54. |