Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   12 Eylül'de sandık başına. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35110)

bilal kose 27.07.2010 11:53

Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.

[QUOTE=turkbeyı;567001]Sayın HAKAN madıkmak da hayatını kaybeden canlar aydın oldukları için öldürüldüler.Bir sürü gazetecimiz bu şekilde öldürüldü.Hepsi sırf aydın oldukları için öldürüldü.Şimdi aydınlara karşı bir zafınız varsa bundan kurtulmaya çalışın.Milleti uçuruma böyle düşünceler götürüyor.Katliamlar bu şekilde gerçekleşiyor.

Abdi İpekçi,Uğur Mumcu,Bahriye Üçoklar ve daha birçok aydınımız ...

Bir de neden din düşmanı?Vakitlerinin çoğunu camii de geçireceklerine icraatta bulunmaları doğru değil mi?Allah boş duranı sevmez.Bu dünyaya sınavımızı vermek için gelmedik mi(Tabii ki de ibadetimizi yapacağız ama neden bizde aya ayak basmayalım)?Sabahtan akşama kadar ibadet olur mu?Herşeyiyle örnek aldığınız iran'da adamlar 3 vakit namaz kılarlar.Nedeni az ibadet çok icraat(abd saldırırsa hangi teknolojiyle iran'ı koruyacaklar.İman gücüyle mi?)Hz Muhammed(s.a.v) arapların uyuşukluğunu gidermek için ve temiz olmaları için 5 vakit namazı uygulattırmıştır araplara.Ama bunu bugün Türkler uyguluyor.Biz uyuşuk değiliz ki.Yerimizde duramadığımız için asyadan avrupa'ya göç ettik.Göçebe milleti lafı da buradan gelir.[/QUOTE]

Gazete kupurlerinden ahkam kesme kardes kimsinin inancinida hafife alma sen inancsiz olsan bile ben sana saygi duyuyorum. insan oldugun icin.Bu ulkede sorun varsa senin gibi dusun insanlarin ugretigi sahte sanaryolardandir.Cumhuriyeti kuruma bahenisiyle bu ulkenin oz degerlerine balta vuranlar inanciyla alay edenler.daha dun sahte fatmalari alileri cikaranlar nasil bu miletin yuzune baka biliyor hayret ve ibretle izliyorum.

turkbeyı 27.07.2010 11:54

GÜndeme getiren mi var derken sadece 2 temmuz günleri gündeme gelir.Başka sefere unutur bizim halkımız.

sivaslıgenç 27.07.2010 11:58

[QUOTE=turkbeyı;567012]Gündeme getiren mi var?Hepsi bir şekilde olaydan haklandı.İşin piyon tarafı ceza çekiyor.

Hatırlatırım Başbakan tansu çiller ne demişti?''Oradaki halka bir zarar gelmediği için sevinçliyim (orada toplananlara söylüyor)''
Demek ki tansu ve tayfası madımakta yananlara sevinmişler ve de öyle konuşmuşlar.Yananlardan haberleri bile yok.Kışkırtanların haklanmasında bu ekibin rolü büyük.[/QUOTE]

Abi o tür kişiler hiç bir zaman cezasını çekmezler , gündemdede olmazlar sadece olayı yapıp çekip giderler olay kışkırtılan kişiye kalır ve kapanır gider aynı Maımakta , Gazide oldugu gibi.

Ama Dink cinayeti , Cumhuriyete atılan bomba bunların da üstü örtülenemeden derin güçler ortaya çıkartıldı bunun olusumunuda herkes biliyor.

Ama inşallah bundan sonra bu ülke derin güçlerin yönettiği devlet olmaktan çıkar , herkes birlik içinde sakince yaşatılır.

turkbeyı 27.07.2010 12:05

Tek tekl cevap vereceğim.Sabırlı olun..
Akça ilk önce madımağın hesabını verin.Önğmüze başbağlar safsatasıyla çıkmayın.Pkk'lılar yaptı biz aleviler mi yaptık?Pezeven k pkk bizi kullanmak istedi ama olmadı.

bilal :belki aciz olduğundan dolayı bana saygı duyuyorsun.
Sahte fatma ve aliler ha işte bir yobazdan bu sözler esirgenemez.Aliye ve Fatmaya kısacası Ehl-i Beyite inanmayan bana da inanmasın der Hz.Muhammed...
Bizim inancımızı eleştirecek kadar bilgili değilsin .Öğren ama doğru kaynaklardan.Bizler kimsenin inancına balta vurmadık.Gidin camiide ne yaparsanız yapın.Size karışan mı var?Ha demekki yanlış birşey var ki sizler böyle yanlış anlamışsınız bazı durumları..

Cumhuriyeti biz kurduk.Sırf inacımızı özgürce yaşayalım diye.Ama yaş 36 hala öğrenememişsin Kurtuluş savaşını,Cumhuriyeti.Yazık..36 yıllık boş bir ömür.İşte bunu sorgularım.

Ufak bir not cumhuriyeti egenekon yaptı.Bombaları ergenekon koydu.Doğudaki askerleride ergenekon şehid ediyor.
Hatta bir asker 9 bin mermi sıkmış pkk'ya.Sırf karakola girmesin diye .Omzu geri tepmeden dolayı mosmor olmuş diyorlar inanmayın.Şehidimizin omzunu mosmor yapan ergenekoncu paşalardır.
Hatta 4 polis şehid edilmiş.Bunuda ergenekoncular yapmış.

bilal kose 27.07.2010 12:07

Sana cevap verme gerigi bile duymuyorum.avartarin laik ol yeter.Turk beyi kardes.niyetim seni kirmak olsa yazilacak o kadar sey varki ben sizin gibilerin cigerini iyibilirim merak etme. sen bildiginle kal en iyisi.benden birseyler ogrenmene gerek yok.benim herkese saygim sonsuz senin gibi saygiszlara bile..

sivaslıgenç 27.07.2010 12:09

[QUOTE=turkbeyı;567022]Tek tekl cevap vereceğim.Sabırlı olun..
Akça ilk önce madımağın hesabını verin.Önğmüze başbağlar safsatasıyla çıkmayın.Pkk'lılar yaptı biz aleviler mi yaptık?Pezeven k pkk bizi kullanmak istedi ama olmadı.

bilal :belki aciz olduğundan dolayı bana saygı duyuyorsun.
Sahte fatma ve aliler ha işte bir yobazdan bu sözler esirgenemez.Aliye ve Fatmaya kısacası Ehl-i Beyite inanmayan bana da inanmasın der Hz.Muhammed...
Bizim inancımızı eleştirecek kadar bilgili değilsin .Öğren ama doğru kaynaklardan.Bizler kimsenin inancına balta vurmadık.Gidin camiide ne yaparsanız yapın.Size karışan mı var?Ha demekki yanlış birşey var ki sizler böyle yanlış anlamışsınız bazı durumları..

Cumhuriyeti biz kurduk.Sırf inacımızı özgürce yaşayalım diye.Ama yaş 36 hala öğrenememişsin Kurtuluş savaşını,Cumhuriyeti.Yazık..36 yıllık boş bir ömür.İşte bunu sorgularım.

Ufak bir not cumhuriyeti egenekon yaptı.Bombaları ergenekon koydu.Doğudaki askerleride ergenekon şehid ediyor.
Hatta bir asker 9 bin mermi sıkmış pkk'ya.Sırf karakola girmesin diye .Omzu geri tepmeden dolayı mosmor olmuş diyorlar inanmayın.Şehidimizin omzunu mosmor yapan ergenekoncu paşalardır.
Hatta 4 polis şehid edilmiş.Bunuda ergenekoncular yapmış.[/QUOTE]

Şunu iyice anladım Ergenekon konusunda kı bazı şeyler gercekten işine gelmediğinden böyle konusuyorsun ;)
Maımak Madımak diye ağlarsınız onun arkasındakı gücü söylemeye korkarsınız ...

turkbeyı 27.07.2010 12:09

Saygınıza da saygı duyarım .Avatarıma yeterince hatta belkide daha fazla layıkım.Bundan emin olarak konudan ayrılabilirsiniz.Hoşçakalın.

ŞAHBEY 27.07.2010 12:11

Evimiz yansa, yansa bağrımız;
Bir Sivas ağlar bir de Başbağlar
Asil Millete, böyle çağrımız;
Bir Sivas ağlar, bir de Başbağlar.

Bin yıl öncesi bu güzel yurdu,
Kurmuştu şanlı, muhteşem ordu.
Farzet ki kardeş kardeşi vurdu…
Bir Sivas ağlar, bir de Başbağlar.

Nefesinde ben, nefesimde sen,
Yanında millet; “yetişin! ” desen.
Derdin derdidir, bir gün gülmesen…
Bir Sivas ağlar, bir de Başbağlar

İfrat ve tefrit yakışmaz bize.
Bir ve beraber çıkarız düze,
Ateşler düşse de hanemize;
Bir Sivas ağlar bir de Başbağlar.

Hedefler aynı, yolları farklı
Aynı ağacın dalları farklı
Ayırsak eğer dilleri farklı

Canlar canları böyle yakarsa,
Kardeş kardeşe kurşun sıkarsa,
Eğer ok yaydan bir kez çıkarsa;

Salim58 27.07.2010 12:12

[I][B]Konuyu farklı yerlere çekmeyelim.Yazılarımızı yazarken birbirimizi kırmamaya lütfen özen gösterelim.[/B][/I]

turkbeyı 27.07.2010 12:15

[QUOTE=sivaslıgenç;567025]Şunu iyice anladım Ergenekon konusunda kı bazı şeyler gercekten işine gelmediğinden böyle konusuyorsun ;)
Maımak Madımak diye ağlarsınız onun arkasındakı gücü söylemeye korkarsınız ...[/QUOTE]

Olabilirde.Çünkü ergenekondan gözaltına alınan çoğu başa,Mitçi,Özel timci alevidir.Bunlar alevilere karşı yapılan temizleme operasyonu.Saldıray berk'te alevi.Adamı gözaltına almak istediler yemedi.

Madımak madımak diye ağlarızda onun arkasındaki gücüde söyledim daha ne istiyorsun.Gizli güçlerin oyununa gelen halk yaptı.Şimdi genç bazı olayları anlamak istediğin gibi anlıyorsun.Yazdıklarımı bir anlaya bilsen güzelce ve mantıklıca cevap verebilirim.

Akça şiiri beğendim de keşke başbağları anladınız kadar madımağı anlayabilseniz diye dua ediyorum.Salim Bey'e katılıyorum ama arkadaşlar cevap istiyorlar benden , bende onları kırmamak için yazıyorum.Anlayış gösterirseniz sevinirim.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:33.