|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez. Pestalozzi[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER mutluluk bir tencere pilava bütün lezzetleri sığdırmaktır konfiçyüs | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İnsan yaşadıkça anlıyor ki ,kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun Kaharine Hepburn | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Kelimelerin gucunu bilmiyorsan insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin...! [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elinden buyuk is gelmeyenlerdir [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İnsanlar kıyafetleriyle karşılanırlar bilgileriyle ağırlanırlar, konuşmalarıyla uğurlanırlar. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Zirvede yılana da kartala de rastlarsınız ancak biri sürünerek diğeri ise uçarak çıkmıştır oraya. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz... [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir... [/B] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:06. |  |