![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
pardon arkadaşlar ayak değişmiş görmedim özür dilerim.
|
[QUOTE=gönlüm58;532803]Ben ordan salah gibimi duruyorum,
Leb demeden leblebiyi anlıyorum, Çaktırmasamda hemen kavrıyorum, Kumpası hemen anladım bil diyemedim...:D[/QUOTE] Gönlüm arkadaşımdır,çok zeki Onu kandıramaz hiç bi beşeri Anlamadımı sandın hemen anlarki Gönül çakar,dur yapma diyemedim |
Bin defa yalvardım hadi dön de gel,
Çoşmuşsa gönülde zaptedilmez sel, Sanki bu dünyada benim başım kel, Kafamda gördügün kıl diyemedim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;532802]diyari kanımsın severim seni
sakın yarı yolda bırakma beni ugruna veririm bu tatlı canı seni yüreğimden sil diyemedim[/QUOTE] Yenge de ozanmış ne güzel yazar, Lafları yerine ustaca dizer, Dilerim cisminiz cennette gezer, Ama senin kocan kel diyemedim. :) (Affına sığınıyorum Üstat) |
siva burs ustad göründü gözüme
canom bugün ateş koydu özüme yeni baştan düzen verip sazıma paslanmış telleri çal diyemedim |
Ben sustukça o coşar durur,
Üzmekten hiç korkmaz hep vurur, Böyle olmazki damarın kurur, Her şeyi anladım dur diyemedim.... |
gönlüm kuzenim o yollardan cok gecti
kim kuzu kim kurt o coktan secti hic acimaz bundan sonra vurur tekmeyi dur vurma gönlüm diyemedim |
[QUOTE=gönlüm58;532844]Ben sustukça o coşar durur,
Üzmekten hiç korkmaz hep vurur, Böyle olmazki damarın kurur, Her şeyi anladım dur diyemedim....[/QUOTE] Yahu neler oldu anlatın hele, Söz dönüp dolaşıp geliyor kele, Dost olan insanlar dönemez ele, Şarj edin bitmesin pil diyemedim. |
Şimdi kellık moda saça ne gerek,
Sevgiyle beraber çarmalı yürek, Diyari evine olmuşsun direk, Evinde hep mutlu ol diyemedim. |
Ozanlarım her zaman iyi hastı,
Nedense aklıllarını hep kele taktı, Cimicime ve Sarı'ya gelince onlar haklı, Kelin zaten dört tel saçı kalmış koparmayın diyemedim...:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:46. |
|