![]() |
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Merhaba cirinliler yeni siteniz derneginiz hayırlı ugurlu olsun.Emegii geçen herkese teşekkürler köyümüze hayırlı ugurlu olması dilegiyle şahsıma ne tür katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana. Köyün sorunlarınıda bile getirirken 100 hane olan köyden 8 hane kalan köyde yaşayan kişilerin bilgisine başvurun.iyi akşamlar herkese
|
selamalöyküm dursun nasılsın köyden nevar neyok
|
sevgili zeki bey ve dursun bey aramıza hoş geldiniz
ben ilhan YİĞİT saygılar |
merhabalar benim şirin köyümün güzel insanları.ilhan kardeşim,zeki kardeşim merhaba
|
artık bizim kendimize ait forum alanımız var [url]www.caygoren.com[/url] adresini ziyaret edin lütfen. Harun eline sağlık.
|
cafer yigenim hoş geldin nasılsın
|
hoş bulduk ali abi iyiyim tşk sen nasılsın?
|
Herkese iyi geceler yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.Ali ve Veysel kardeşimede merhaba...
|
Herkese merhaba.
Yeni katılımları görmek çok güzel. Hemen hemen her gün yeni birilerini görüyorum bu forumda. Bu da derneğimizin giderek daha geniş kitlelere duyuruluyor olduğunu gösteriyor. Yeni katılan köylülerimize hoşgeldin dedikten sonra kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum. 1- Bildiğiniz gibi artık köyümüze ait bir web sitemiz var [url]www.caygoren.com[/url] 2- Site ismi yazılırken [url]www.çaygören.com[/url] yazanlar oluyor. Bu şekilde siteye giremezsiniz çünkü internet adreslerinde henüz ç,ü,ğ,ş,İ,ö harfleri kullanılmıyor. 3- Bunun yanında artık bizim de mesajlaşabildiğimiz ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir forumumuz yavaş yavaş faaliyete geçiyor. Şu an şekillenme aşamasında olan forumumuzu ve sitemizi ziyaret edip üye olabilirsiniz. 4-Aktif olarak internet kullananlara talepleri üzerine [email]isim.soyisim@caygoren.com[/email] olarak e-posta hesabı açabiliyoruz. Ayrıntılara Çaygören Forum'dan ulaşabilirsiniz. Herkese hayırlı uğurlu olsun. |
Harun merhaba.Ben siteye giremedim senin verdigin şekilde yazdım kullanıcı adı bulunamadı [email]diyor.metin.yigit@caygoren.com[/email] diye kullanıcı adımız bu degilmi?
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |