![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Yenildi Sivasım gözlerim doldu
Haftalardır üç puan özlemim oldu Elimle verdiğim güllerim soldu Artık düzelmenin zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
çok geçmiş olsun yiğidolar size
kısmet değilmiş bu maç bize birdahasına bol golle dönerisin bize üzülme salim salim bey canın sağolsun. dua edelim yiğidolar sağlıklı olsun |
[QUOTE=Salim58;533120]
[COLOR=black][FONT=Arial]Yenildi Sivasım gözlerim doldu[/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=black]Haftalardır üç puan özlemim oldu[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black]Elimle verdiğim güllerim soldu[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black]Artık düzelmenin zamanı geldi.[/COLOR][/FONT][/QUOTE] Bu sene ne oldu böyle bizlere Kalırmıyız bilmem artık seneye Sanki elvada diyor süper lige Artık uyanmanın zamanı geldi |
[B]bende buranın yenisiyim
aranıza katıldım dostlar saygım değerim sonsuz herkese selam olsun sizlere[/B] |
Sensizlik tak ettii cana,
Şehla bakan gözlerini özlüyorum, Sevgiyle doluyum her zaman sana, Askımın durdugu kalbi özlüyorum.... |
[B]bir bahar daha geldi benden uzaktasın
yanımda değilsin kalbimdesim ağlıyorum her gün yokluğuna çünkü seni çok özlüyorum...[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;533232]Bu sene ne oldu böyle bizlere
Kalırmıyız bilmem artık seneye Sanki elvada diyor süper lige Artık uyanmanın zamanı geldi[/QUOTE] [COLOR="Black"][FONT="Arial"]Ne oldu bilinmez olayın özü seneye çıkarsak söylerim sözü kimse durduramaz Başkentte bizi takıma el atmanın zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Hocam duyuyorsan kulak ver bana
Acele bir bilet alayım sana Hakkını helal et git güle güle Seni yollamanın zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Üzülüp kızsamda darılmam sana
Yürü gel yiğidom yönün bu yana Çekerim derinden bende çigara. Tabakayı atmanın zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Sanmayınki yiğidoya kızarım
Avare olmuşum bende gezerim Bi terslik vardır bende sezerim İyi akşamlar demenin zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:09. |
|