![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=gönlüm58;535660]Ozanlara bu akşamı Aşık veysel Şatırogluna ayırdıkları için teşekkÜr ediyorum.Eminim yazdıklarınız görse sizlerle gurur duyardı.Tekrar saygıyla anıyorum ruhun şad olsun AŞIK VEYSEL...[/QUOTE]
Baştan sona kadar katılıyorum ,Büyük ozan Aşık Veyseli saygıyla anıyorum .. Sitemizin ozanlarınada iyi geceler diyorum |
son aşıkların rehberi sendin
görmeyenlerin gözdesi sendin sivaslıların özdesi sendin atanın bile kalbinde sendin sen türkiyenin emsalsiziydin halada öylesin duy aşık veysel |
haftanın sonu günlerden pazar
geliyor siteye ozanlar tek tek usul boyunuza deymesin nazar bozuluyor biraz düzenler tek tek |
[B]bu gönüllü coşkun ile
çekemdin birgün çile ağzınlan kuş tutsan bile sen bu aşka eremezsin [/B] |
[B]Ayrılık hasreti canıma yetti,
Yürek artık çekemiyor tükendi bitti,, Yar beni bırakıp nereye gitti, Dertler agır olun,yavaş gelin tek tek.... [/B] |
Anlamı yitirdi içimde kalan,
Varımı, yoğumu eylerler talan, Doğrudur sözünüz bulunmaz yalan, Kaybolsunlar sizi üzenler tek tek. |
rızasız bahçenin gülünü derenler
aşıkların deyişini batıl görenler yargısız infaza karar verenler belli oldu dudak büzenler tek tek |
Artık gökyüzümde kalmadı duman,
Bulaşmam sevdaya yaman ki yaman, Atışma sırası geldiği zaman, Kaleme sarılır ozanlar tek tek. |
Aggül´ü verdiler yaban ellere,
Türkü oldu sevda bütün dillere, İçimden gelmiyor bakmam güllere, Dostum oldu güle kızanlar tek tek. |
[B]Dertler gelse yavaş yavaş ara ara,
Açılmazdı gönlümde bu derin yara, Yar dönemediki kollarım sara, Sualler soruyor herkes tek tek.:D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:20. |
|