|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Akılı olmayana neylesin sakal, kayışı tarladan götürür çakal. [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [B]Bir hayalmisin yaratıpta hükmedemediğim Yoksa bir romanmısın okuyupta bitiremediğim Ama şunu iyi biliyorum Birtek sensin MERHABA deyip ELVEDA diyemediğim.......[/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B]Yaprak Döken Gencligimin Satir Aralarinda Alti Kirmiziyla Cizilmis Ve Tirnak Icine Alinmis Suskunlugumun Bas Harflerisin.[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]Karanlik Aydinliktan, Yalan Dogrudan Kacar, Gunes Yalnizda Olsa Etrafa Isik Sacar, Uzulme Dogrularin Kaderidir Yalnizlik, Kargalar Suru Ile Kartallar Yalniz Ucar...[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="DarkRed"][B]SEN GITTIN SACLARIMA ERIMEZ KARLAR YAGDI MEVSIMLERIN TADI YOK BAHARIM SENDE KALDI...[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]SENDE YÜREGINDE ISIT SIIRLERINI YÜREGININ IRMAKLARIN DA YESERT BIRAK ORADA KALSINLAR "BIR GÜN MUTLAKA" SENINDE HAYKIRACAK CIGLIKLARINDA SIIRLERIN TASACAK YASAM DENEN UZANTIDA [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]SENKI BENI CIZEMEDIN ERGUVAN KOKULU DÜSLERININ TUALINE BIR HAYEL BILE OLAMADIM GÖZLERINDEKI YANLIZLIK ÜCGENINDE...[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]DÖRT MISRADA DÖRT DILEGIM VAR SENDEN ILKBAHARDA GÖKKUSAGIM, YAZ GÜNLERIMDE YAGMURUM OL,SONBAHARDA FIRTINAM, KIS GÜNLERINDE KARDELENIM OL...[/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]HAYAT DENEN KOSUSTURMANIN SONU DEGIL MI ? BIR AVUC TOPRAK ÖLÜMDEN YANA KORKUM YOK KORKTUGUM TEK SEY UNUTULMAK. [/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="darkred"][B]HAYATIN YÜKÜ AGIR CEKECEKSIN,BU BENIM SON NASIBIM KADERIM DIYECEKSIN,YARIN NASIL GECECEK NEREDEN BILECEKSIN ÜZGÜN OLSAN AGLASAN BU GÜNLER YASANACAK...[/B][/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:31. |  |