![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bir ümidim vardı olmadı gitti,
Özlemler gönlümü ateşe itti, Burda beklentiler azaldı, bitti, Gurbet elde gezip gezip ağlama. |
Ben oksam sevgilim bil yayım sensin,
İnan güvendiğim tek dayım sensin, Kaderin sunduğu aşk payım sensin, Yüreğini üzüp üzüp ağlama. |
calistim geldim gavur isinden
anlamazlar hic garibin derdinden anlatsamda anlamazlar dilimden gelde su halime nasil aglama |
[QUOTE=sandalli;536630]Yüreğim yanıyor aşkın harından,
Düşürmem sevdayı dertli serimden, Ağlayıp kalbimi sökme yerinden, Bu sinemi ezip ezip ağlama.[/QUOTE] tutlduk gurbette vahim bir derde ana baba kardeş bacılar nerde ölmeden kavuşmak isterdik yurda gurbette yalnız gezip gezip ağlama |
Geçici hepisi az daha sabret,
Yetmez mı ki bana duyduğun nefret, Haydi gel barışak kardeşim Hasret, Sandallı´ya kızıp kızıp ağlama. |
[QUOTE=OSMAN ECE;536631]yazmış hasret ardı ardına
düşmüşüz burada ekmek derdine sende dön git ana ata yurduna gamlanıp uçsuz çölde ağlama[/QUOTE] Osman abim imkanım olsa hemen Ama buralıyım artık gidemem :( Çaresizlik kapatır yolu ne diyem Arada sıra daglar,nasıl dersin aglama |
[B]Sac üstünde yaglama,
Ozanlarım çalıyor baglama, Zengini fakire vermezler, Boşa dudak büzüp aglama...[/B] |
kader beni gönder vatana
ne yaptim sana actin benimle ara boynumu büktürdünde baktirdin yollara su kaderime gelde aglama |
Koy beni mezara ser turabını,
Başım sana feda ör çorabını, Benden gizli içip aşk şarabını, Bir köşede sızıp sızıp ağlama. |
kimse istemezdi gurbete gelmek
isterdik sılsda oynayıp gülmek zor gelir bize el yurdunda ölmek morelini bozup bozup ağlama |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |
|