![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]Su asik Sevda yazar baska sey bilmez
Her birinin kalbinde ask soner onda sonmez oda biliyorki nankor sevgiliye gozyasi degmez ama elden birsey gelmez hadi gelde aglama[/B][/COLOR] |
[B]Ozanlar burda ben eksik kalmışım,[/B]
[B]Güzel sözlere kanıp hayale dalmışım,[/B] [B]Vakit geç olmadan farkına varmışım,[/B] [B]Degmez kimseye boş yere aglama...[/B] |
Akıl başta değil yürek yaralı,
Dertlerin hepisi döşte sıralı, Sensin bu alemin inan kralı, Suratımı çizip çizip ağlama. |
[QUOTE=sandalli;536637]Geçici hepisi az daha sabret,
Yetmez mı ki bana duyduğun nefret, Haydi gel barışak kardeşim Hasret, Sandallı´ya kızıp kızıp ağlama.[/QUOTE] Sabreden derviş muradına ermiş Sözlerim latife kim öyle demiş Ben küs değilim Hasan abimmiş Bana sitem edip edip ağlama NOT:Ayak çok zor :) |
[QUOTE=58Sevda;536643][COLOR="Red"][B]Su asik Sevda yazar baska sey bilmez
Her birinin kalbinde ask soner onda sonmez oda biliyorki nankor sevgiliye gozyasi degmez ama elden birsey gelmez hadi gelde aglama[/B][/COLOR][/QUOTE] Hem cevap niteliği taşısın hem de ayak zor diyenler kolay yazsın diye affınıza sığınarak ayağı değiştiriyorum. Seversin seneler geçse aradan, Diğer duyguların bil ki sıradan, Sevgiyle yaratmış bizi yaradan, Huzura açılan kapıdır sevgi. |
[B]Bugün bana yazmış o yar selam,
Kuşuma anlattım ettik iki kelam, Bunda ne var üzülme dedi adammm, Bana derken o agladı,aglama... [/B] |
Karşılık beklemek olmaz ha aman,
Kalbi ateş kaplar ciğeri duman, Ğünlerin yıl ölür, geçmez ki zaman, Hayatın aslında çapıdır sevgi. |
[QUOTE=sivaburs;536641]Koy beni mezara ser turabını,
Başım sana feda ör çorabını, Benden gizli içip aşk şarabını, Bir köşede sızıp sızıp ağlama.[/QUOTE] siva burs sözlerin taktire şayan sandallı aşkını ediyor beyan diyari baba kaldı burada yayan bulmacaları çözüp çözüp ağlama |
Ölümden öteye çare bitmişse,
Daha genç yaşında çekip gitmişse, O bana canını feda etmişse, Bana miras kalan tapudur sevgi. |
[B]Dilde söylenenler hep sahte,
Mühim olanı derinde kalpte, Herkese söylenıyorsa iki kelime, Sende ayaga düştün sevgi...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|