![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
herkeste biranda oldu sinir harbi
ben istemem kiramam guzel kalbi stemizin uyeleri gercekten harbi at esek nereden cikti gece gece |
Bakıp bakıp dalıyordu gözüme,
Hayran kaldı anlaşılan sözüme, Uzanıp uyudu benim dizime, Elinde, yüzünde çili vardı bea. |
Ozanın dili söyler yürekten
Bu gönül vazgeçermi senden Bir sille yemişim zalim felekten Bana ağlamayı o öğretti bea |
Sen ağlama, ko yerine o yansın,
Yüreğin sevgiye, aşklara kansın, Unutma ozanım canımda cansın, O´nun senin için gülü vardı bea. |
[COLOR="Red"][B] kronikim seni ben
çiçeklerden yemişten sarı saçlı bebekten canımdan cok severim gitme hep yanımda kal beni kollarına sar pembe gülden daha al yanagından öpeyim :D çalıntı :))))))))))[/B][/COLOR] |
[B]Ben Bir Yar Sevdim Gözleri Vatan Kokan..
[COLOR="Red"]Bir Yar Sevdim Ki Allah Aşkına Sevgi Duyan..[/COLOR] Ben Bir Yar Sevdim Ülküsü Gafili Boğan..[COLOR="Red"] Benim "Bir" Yarim Var İyide Kötüde Yanımda olan [/COLOR] Her Zaman Doğruda Hak İçin Can Atan .. [COLOR="Red"]Benim Yarim Gül Yüzlüm Hiç Solmayan..[/COLOR][/B] |
Ben de bir yar sevdim, kaşları kara,
Açtı yüreğimde onulmaz yara, Dilinden düşmezdi nedense para? Para için yaşar hâli vardı bea. |
Bir güzel sevmişİm gözleri ela
Yokluğu sinemde açıyor yara Sevgidir her türlü dertlere deva Derdimin dermanı gelmedi bea |
ayağı beğenmedim desem bana kırılırmısınız acaba arif bey kardeşim.
baharımı verdim bir dengesize hazana çevireceğini bilemedim güneşimi aldı kaldım gölgede kara kışta koyacağını bilemedim gözlerimden akar kanlı yaşlarım el gibi geriden durur bakarım hangi yana baksam onu görürüm bakar kör olacağımı bilemedim. |
[QUOTE=Ebrulum;537820][COLOR=red][B] kronikim seni ben [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]çiçeklerden yemişten [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]sarı saçlı bebekten [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]canımdan cok severim [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]gitme hep yanımda kal [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]beni kollarına sar[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pembe gülden daha al [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]yanagından öpeyim [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]:D çalıntı :))))))))))[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Allah iyiliğini versin emi gül gül çatlattın beni iyi dinle tavsiyemi çalıntı yapma silerim seni :D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:19. |
|