![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sitemiz ozanları neden suskun
Hele iki yazın sayfalar dolsun Okusun canlar neşe bulsun Bugünde pek durgun geçti bea... |
Giyinmiş kuşanmış hasların hası
Yoktur hayatta hiç bir tasası Duydumki olmuş gönül hastası Daldan dala kondun gönül bea.. |
Ayıramaz bizi depremi, fayı,
Topladık buraya bizim tayfayı, Zirveye taşıdık güzel sayfayı, Sözleri özenle seçtik hamdolsun. Ozanların hepsi bir Veysel olup, Boşalan sayfaya ustaca dolup, Sivas üzerinde gözden kaybolup, Semada kanatsız uçtuk hamdolsun. |
Bugün misafir vardi cok yorgunum
Buraya girince her seyi unuttum Inanin sizlerle cok mutluyum Sizsizde gurbet cekilmiyor bea |
[QUOTE=kronik;537942][B][COLOR=darkorange]Allah iyiliğini versin emi
gül gül çatlattın beni iyi dinle tavsiyemi çalıntı yapma silerim seni :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkOliveGreen"][B] Yalan dost değil, dostsun sen Seni candan sevdim ben . Bunlar çalıntı değil, YÜREKTEN Haydi şimdi sil , Silebilirsen [/B][/COLOR] :D |
Ellere boyayı fırçayı aldık,
Kararan yaşama beyazı çaldık, Dağılmadık heran birlikte kaldık, Bir araya gelmiş güçtük hamdolsun. |
Yazmis yazimizi yaradan
Kivransakta gurbette acidan Eksik olmaz dilimiz duadan Ondan gelen her seye hamdolsun |
Sıcacık mesajlar serdik her ana,
Dost olup sarıldık burda her cana, Doldurup doldurup hem kana kana, Gönül badesini içtik hamdolsun. |
[COLOR="Red"][B]Kronik yanda oturmuş
Sarımsaklı köftelerde kendiliğinden yoğrulmuş Ebru'nun gözleri de bozulmuş Yüzüklü ellerde Yiğit'in olmuş [/B][/COLOR]ellerine saglık yiğidim :D |
İyi akşamlar olsun ozanlar
Söylensin söz çalsın sazlar Deli yürek sevdiğini arzular Yeni bir ayak yazsak canlar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|