![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Yakmış yürekleri kül etmiş sevda
Ayrılık acısına ne verir fayda Dostlarla içilen bir yudum çayda Sefayı, huzuru buldum ozanlar |
[COLOR=Green][FONT=Comic Sans MS][B]Hani Siyah Beyaz'di askin,
Ölümsüz Aska Sari'yi kattin, Mavi Denizin'de bogulasin , :) Yanip Tutusun Ozanlar. [/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;538999]Bir de sarı sevdim herkesten başka,
Mavi gözlerinden uzandım aşka, Layık olamadı kalpte ki köşke, Elleri, yüzleri çildi ozanlar. :)[/QUOTE] gençliğimi gurbet aldı götürdü daha elli yaşta ömrüm bitirdi tak eyledi artık cana yetirdi hasretlik yüreğimi deldi ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;539006]gençliğimi gurbet aldı götürdü
daha elli yaşta ömrüm bitirdi tak eyledi artık cana yetirdi hasretlik yüreğimi deldi ozanlar[/QUOTE] Sevginin özünü O´nda görürdüm, Peşine canımı takar sürürdüm, Gel deseydi bir kez, çıkar yürürdüm, Yar beni kalbinden sildi ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;539007]Sevginin özünü O´nda görürdüm,
Peşine canımı takar sürürdüm, Gel deseydi bir kez, çıkar yürürdüm, Yar beni kalbinden sildi ozanlar.[/QUOTE] anasız babasız sıladan ayrı neyleyim zevki sefayı gayrı kadere bizim boynumuz eyri geldiğim uzun yoldu ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;539011]anasız babasız sıladan ayrı
neyleyim zevki sefayı gayrı kadere bizim boynumuz eyri geldiğim uzun yoldu ozanlar[/QUOTE] Gerçek aşk insanın içinde yaşar, Sevgili nerdeyse can O´na koşar, Hata insan için elbette şaşar, Ama sözleriniz baldı ozanlar. |
[COLOR=Green][FONT=Comic Sans MS][B]Gurbet'i hatirlattiniz her satirda,
Özlem ve Aci yazilmis anliniza, Cekilecek derdedinize Sabir ekleyin , Görün bakin gecicek hüzünler Ozanlar.[/B][/FONT][/COLOR] |
Keder var, sevda var, en başta hasret,
Bunların yanına eklendi gurbet, Sabredin üstatlar bitecek elbet, Yine özlemlerden çaldı ozanlar. |
Ben de çok usandım sevgili senden,
Alıp götürdügün yetmez mi benden? Kayboldu ümitler gelecek günden, O vefasız geçen öldü ozanlar. |
Kimmiş bunlar diye bilgi topladım,
Kıstırıp köşede birden hopladım, Sizi üzenlere bıçak sapladım, Umarım birazcık güldü ozanlar. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22. |
|