![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Yüreğin boş ise ne desin dilin,
Sevgisiz yaşanmaz çok iyi bilin, Barışık değilse cebinle elin, Sevgiyle dolmuyor kiler sevenler. |
Kimseyi koyamaz onun yerine,
Çıkması imkansız inmiş derine, Sırtını dönmezler birbirlerine, Birlikte uykuya dalar sevenler. |
Sandalli, faydasız oğul ve kızın,
Haydi ozanlarım boş durman yazın, Yıllardır söylerim dinlenmez sözüm, Bazen boşa söyler, çalar sevenler. |
Bilge sözü aşkta çekersen cefa,
Unutma illa ki sürersin sefa, sivaburs misali günde üç defa, Kutsal sevdasını sular sevenler. |
Yazmışım kalbime silinmez izi
İsmi dilimde hep yürekte sızı Çalar söyletir duvardaki sazı Kaderine razı olur sevenler |
Bakıp bakıp kalakaldım
Sizin kadar iyi ozan olamadım Sevdası kuvvetli ise Uzakta olsa bile ayrılmaz sevenler ...... :P |
Yıllardır vatandan, yarimden ayrı,
Gurbet elde geze geze tükendim, Faydası yok bana dermanın gayrı, Dertlerimi çize çize tükendim. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bir dörtlükte ben yazayım sizlere
Sakın ola kızmayın siz bizlere Ağıtlar yakarak vurman dizlere Bazen bulamazlar beni sevenler..[/FONT][/COLOR] |
Öyle yordu ki hayat beni ,
Umutlarımla,sevgilerimle,sevdalarımla tükendim. Daha yeni başlamışken dört nala , Ben 1-0 başlamadan tükendim ........ |
Mutluluk görmedim, hayatım çile,
Sevdanın acısı har oldu dile, Hayat bilmecesin bilmem kim bile? Hep boşuna çöze çöze tükendim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:15. |
|