![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][COLOR=gray]Hakan Tasiyan[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#808080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#808080]Hayatima kastinmi var[/COLOR][/I][/B] |
Gülden Karaböcek
Binlerce kulunun duasidir bu Dünyaya mutluluk önder ya rabbim Binlerce sevenin feryadidir bu Dünyaya mutluluk gönder allahim Kötü düiünceler kaybolup gitsin Bütün gönüllere sevgiler girsin Ne olur bu dertler çileler bitsin Dünyaya mutluluk gönder allahim Sevenler sevilsin aci çekmesin Hiç kimse hayata kahir etmesin Üç günlük ömürde boia geçmesin Dünyaya mutluluk gönder allahim |
[B][I][COLOR=gray]CENGIZ KURTOGLU[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#808080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#808080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#808080]LISELIM....[/COLOR][/I][/B] |
cahit berkayın al yazmalım
|
al yazmalimmm
|
[B][I][COLOR=slategray]aaaa bende tesadüfe bak sen :):)[/COLOR][/I][/B]
|
hadise deli oğlan
|
Gülden Karaböcek
O güzel gözlerinde Konui beni bilbeni Sana her an yakinim Tani beni bil beni Vazgeçemem ben benden Vazgeçeme sevginden Sen istersen gönlünden Çikar beni sil beni Solmayan bir çiçeksin En güzel bir gerçeksin Ben demek sen demeksin Ara beni bul beni ilk aikimsin sen benim Son iarkimsin sen benim Bitmesin bu ümidim Özle beni sev beni Vazgeçemem ben benden Vazgeçeme sevginden Sen istersen gönlünden Çikar beni sil beni Solmayan bir çiçeksin En güzel bir gerçeksin Ben demek sen demeksin Ara beni bul beni |
bende dinliyom o deginiiiiiiiii :)
|
nejat alp çiftetelli
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:33. |
|