![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Sitem eder oldum bazen hayata
Bana bakıp güler bizim kerata Bindireyim onu birgün kır ata Tadı yok hayatın sen olmayınca.[/FONT][/COLOR] |
sen sahte aradin yuzlerde sevgiyi
goremedin ne dogruyu nede egriyi yaban ellere savurdun bu dertliyi simdi mutlumusun ben olmayinca |
Bazı gün neşe bazı gün keder
Ayrılık insana ölümden beter Kimi kısmet dedi kimi de kader Servet neye yarar sen olmayınca |
yarali, kaldi tum emeller sende
aradigin sevgi bendir bende sen uzaktan kis kis gulsende guzelligin neye yarar ben olmayinca |
Kimi saz çalar kimi zurnayı
Döne döne oynanır Sivas Halayı Hasretle özlediğim güzel sılayı Neyleyim içinde sen olmayınca |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Küçükken çekerdik ne güzel halay
Akşamları toplanır kurardık hayel Davulu zurnayı dinlemek kolay Neyleyim halkada sen olmayınca.[/FONT][/COLOR] |
Ömürden geçiyor baharlar yazlar
Aynaya baktımki ağarmış saçlar Dünya yalan gerçek olan canlar Neyleyim bu canı sen olmayınca |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Canımdan edecek bu yollar beni
Eğer göremessem birdaha seni Bekletme hemen ver eldeki gülü Neyleyim Sivası sen olmayınca..[/FONT][/COLOR] |
[B][I]Geçen zamanlar bitirdi beni.[/I][/B]
[B][I]Kurumuş ağaca çevirdi seni,[/I][/B] [B][I]Zamana bıraktım artık yerini.[/I][/B] [B][I]Yaşamın tadı yok sen olmayıca.[/I][/B] |
Sessiz yapılmıyor kalbe yarenlik,
Aşkını yaşamak büyük erenlik, Senden sonra her şey göze karanlık, Seçmiyor vefasız sen olmayınca. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:16. |
|