![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Seven yürek kovulsa da gitmez
Yaralı yüreğe merhem kar etmez Seven sevenini terk etmez Bir yudum sevgi almadan gelme |
[QUOTE=arifcoskun;541286]Seven yürek kovulsa da gitmez
Yaralı yüreğe merhem kar etmez Seven sevenini terk etmez Bir yudum sevgi almadan gelme[/QUOTE] Üstadım edersin bilgece sözler, Zaten adın Arif, parlıyor gözler, Bu yoldan geçmişsin bellidir izler, Azıcık mola ver durmadan gelme. |
[QUOTE=sivaburs;541287]
Üstadım edersin bilgece sözler, Zaten adın Arif, parlıyor gözler, Bu yoldan geçmişsin bellidir izler, Azıcık mola ver durmadan gelme.[/QUOTE] Yüce dağ başında yaydım koyunu Nazlı yarın pek sevdim huyunu Kader bana oynamasın oyunu Kalbine sevgim dolmadan gelme |
[QUOTE=HasreT;541284]Dünüm karanlık, yarından umut yok
Kaldım yaban elde halimi soran yok Dört duvarım virane, destek yok Birde sen git, istemem artık gelme[/QUOTE] Git deme hemencik birazcık düşün, Giderse Allah'a kalıyor işin, Kim ilaç verecek ağrısa dişin,:) Ömrümü yoluna sermeden gelme. |
[QUOTE=sivaburs;541287]Üstadım edersin bilgece sözler,
Zaten adın Arif, parlıyor gözler, Bu yoldan geçmişsin bellidir izler, Azıcık mola ver durmadan gelme.[/QUOTE] Ozanım yürekte gizli yareler Dert sarmış içimi varmı çareler Dinledikçe ağlatır dertli ezgiler Arif'i iyi anlamadan gelme Herkese bu güzel dörtlükleri için teşekkürler yüreğinize sağlık. Yarın dolu dolu sevgiyle gelinn :) Herkese iyi geceler... |
[QUOTE=sivaburs;541263]Vefasız dedim ya yüreği yanmaz,
Senden sevda içer bir türlü kanmaz, Hadi get desene seni utanmaz, Gönlüm'e saati kurmadan gelme.:)[/QUOTE] [B]Hemde ne vefasız hiç kafam almaz, Bir söyledigi digerini tutmaz, Hadi git desem zaten durmaz, Saatler bozuldu yenisini almadan gelme.:D [/B] |
[QUOTE=arifcoskun;541288]Yüce dağ başında yaydım koyunu
Nazlı yarın pek sevdim huyunu Kader bana oynamasın oyunu Kalbine sevgim dolmadan gelme[/QUOTE] Oyuna benzetme bu halay değil, Kazana çekilen bir kalay değil, Bu çağda kız bulmak hiç kolay değil, Güzel kokuları sürmeden gelme. :) |
siva burs sanada hayırlı geceler
ağzından dökülür güzel heceler diyari baba burada biraz bocalar yarin sivas kebabını dürmeden gelme |
[QUOTE=OSMAN ECE;541294]siva burs sanada hayırlı geceler
ağzından dökülür güzel heceler diyari baba burada biraz bocalar yarin sivas kebabını dürmeden gelme[/QUOTE] Dürerim kebabı sizinle yerim, Kesene bereket abicim derim, Uykusu gelene selam ederim, Yanına karpuzu yarmadan gelme. Duraklamalar yaşanıyorsa gecenin sonuna gelindi demektir. Elinize, gönlünüze sağlık. İyi geceler. |
Cümleten iyi geceler :) elinize yüreginize saglık .. teşekkürler .........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:16. |
|