![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=guldane;473754]ömer bey ve salim kardşim her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim siz olmayıncada site ruhsuuz cansız neşesiz durgun oluyor be kardeşim iyiki varsınız
sabah siteyi açar açmaz bakıyorum salim kardeşim varmı yokmu diye yeminle sizssiz site düşünemiyorum kardeşlerim inşallah hep böyle gider.[/QUOTE] [B]çok teşekkür ederim herşey sizlerle güzel [/B] |
sizinle dahada güzel canım kardeşim
bak lahmacunuz bile var her ne kadar uzanıp alamasakta. |
[QUOTE=guldane;473773]sizinle dahada güzel canım kardeşim
bak lahmacunuz bile var her ne kadar uzanıp alamasakta.[/QUOTE] [B]o lahmacun değil köy ekmeği lahmacun yiyecek zamanı varmıydıki rahmetlinin. kuru ekmeği bile yerdi yeri geldiği zaman [/B] |
[B][I]O sitenin Salim abisi,varmi ötesi........................[/I][/B]
|
[QUOTE=goramaz;473200]övünmek gibi olsun kırkıncı yılımızı kutluyoruz..
üstteki üye kararmış..[/QUOTE] [B][I]Hocaam hocam, din işleri ile devlet işleri aynı anda yürümez...:)[/I][/B] |
[B]Yıldırım , anti-Tayyip akımının öncüsüdür. Akpartili birinin beyaz dediğine siyah demezse olmaz :)[/B] [B]Son günlerde daha bi gergin ve sinirli[/B]
|
[COLOR="Blue"][B]Yıldırım kardeşimle cley kardeşimi son günlerde fişek gibi görüyorum çok gençler sanırım buda yaşlarının getirisi Allah uzun ömür versin.Tabiki bugibi çekişmeler atışmalar sitenin tadı tuzu hepinize iyi akşamlar neşeli dakikalar kardeşlerim:):):)[/B][/COLOR]
|
ablacimm cok sakinnn ama kendini bende cok sevdirenn bi ablamm seni sevioyrummm ablacimm:)
|
[B]sakin ve efendi bi kardeşimiz[/B]
|
fenomen........................:D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:28. |