![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Kardelencicegi;555880][B][I][COLOR="DarkRed"]Vatan özlemi aska dönüstü
Özlemden yüregim tutustu Bir tanede olsa hasret kavustu Mutlulugun daim olsun ozanlar [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img510.imageshack.us/img510/4800/83944062ga3.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sonsuz teşekkürler. İyi geceler diliyorum, kalın sağlıcakla. |
[QUOTE=sivaburs;555868]Kendimi getirdim hay yaşa üstat,
Sözlerin ağızda bırakıyor tat, Görmedim ki gavur elinde rahat, Eridim, tükendim soldum ozanlar.[/QUOTE] HOŞ SEFA GELDİN SİVA BURS paslandı tırpanım kırıldı örsüm sizden ayrı kalmak olanca hırsım hoş safa geldin sen siva bursum ben siyahı ustayı bir güldüremedim bir çok şeyleri yazıp çizenler birazcık çoğalmış ara bozanlar her bir yana dağıldı bizim ozanlar koşup arkalarından yeldiremedim arif hocam durmadan yapıyor çağrı ruhsati torununun yanıktır bağrı herzaman söylerim doğruya doğru vallahi boşluğunuzu dolduramadım siva burs geldi düzen kurulsun dargınlık kalmasın sular durulsun diyarim suçlu ise hesap sorulsun gıybete söylenen sözleri kaldıramadım |
Bir Dünya özlüyorum kavgadan uzak
Dağları taşları çiçekle dolacak Açılsın barışa her zaman kucak Sevelim, sevilelim güzel ozanlar |
[QUOTE=arifcoskun;555936]Bir Dünya özlüyorum kavgadan uzak
Dağları taşları çiçekle dolacak Açılsın barışa her zaman kucak Sevelim, sevilelim güzel ozanlar[/QUOTE] arif kardeşim büyük ozansın kötülük elensin dostluk kazansın her derde sen derman yazansın yine yazalım buraya özel ozanlar |
[B]Yoruldum kalmadi mecalim,
Feryad ediyor sensizligim, Ama suskun'lasti Yüregim, Caresiz kalan yine Benim.[/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;555944][B]Yoruldum kalmadi mecalim,
Feryad ediyor sensizligim, Ama suskun'lasti Yüregim, Caresiz kalan yine Benim.[/B][/QUOTE] uzaktır sılayla gurbet arası kahrolsun onun pulu parası herderdin vardır mutlak çaresi çaresiz dertlere düşürme yarab |
[QUOTE=OSMAN ECE;555945]uzaktır sılayla gurbet arası
kahrolsun onun pulu parası herderdin vardır mutlak çaresi çaresiz dertlere düşürme yarab[/QUOTE] [B] Düstüm caresizligin en dibine, Anlatirkan yas akar habire, Bilmem ki nedir cektigim çile, Rab'bim tutsun sadece elimden.[/B] |
Dilsad Hatun;555947][B]
Düstüm caresizligin en dibine, Anlatirkan yas akar habire, Bilmem ki nedir cektigim çile, Rab'bim tutsun sadece elimden.[/B] [COLOR="DarkRed"][B][I] Ne istersen iste Rabbinden Hangi gün farkliki digerinden Kahreden hüzün selinden Cikar bir yol bulamadin ozanlar.[/I][/B][/COLOR] [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img510.imageshack.us/img510/4800/83944062ga3.gif[/img][/url] |
[QUOTE=OSMAN ECE;555926]HOŞ SEFA GELDİN SİVA BURS
paslandı tırpanım kırıldı örsüm sizden ayrı kalmak olanca hırsım hoş safa geldin sen siva bursum ben siyahı ustayı bir güldüremedim bir çok şeyleri yazıp çizenler birazcık çoğalmış ara bozanlar her bir yana dağıldı bizim ozanlar koşup arkalarından yeldiremedim arif hocam durmadan yapıyor çağrı ruhsati torununun yanıktır bağrı herzaman söylerim doğruya doğru vallahi boşluğunuzu dolduramadım siva burs geldi düzen kurulsun dargınlık kalmasın sular durulsun diyarim suçlu ise hesap sorulsun gıybete söylenen sözleri kaldıramadım[/QUOTE] Dostluk kilimine sen verdin emek, Dokudun işledin sen ilmek ilmek, Kelamın bizlere memleket demek, Sen solan yüzleri güldürdün Üstat. Her dem yol gösterdin kaybolan cana, Kan kaybedenleri doyurdun kana, Babamız misali sarıldık sana, Bizi kör kuyudan aldırdın Üstat. Büyüğe saygı ki Allah’a saygı, Severiz, sayarız olmasın kaygı, Her birimiz senin önünde yaygı, Tutup kolumuzdan kaldırdın Üstat. Bizler de senin bir oğulun kızın, Daima mutlu ol durmasın hızın, Kapını çalarız bir gün ansızın, Kalbe özlemleri doldurdun Üstat. Diyari büyüksün ülke çapında, İnsanlık doludur, asil yapında, sivaburs çıraktır senin kapında, Bize insanlığı bildirdin Üstat. |
[QUOTE=sivaburs;556115]
[B]Dostluk kilimine sen verdin emek,[/B] [B]Dokudun işledin sen ilmek ilmek,[/B] [B]Kelamın bizlere memleket demek,[/B] [B]Sen solan yüzleri güldürdün Üstat.[/B] Her dem yol gösterdin kaybolan cana, Kan kaybedenleri doyurdun kana, Babamız misali sarıldık sana, Bizi kör kuyudan aldırdın Üstat. Büyüğe saygı ki Allah’a saygı, Severiz, sayarız olmasın kaygı, Her birimiz senin önünde yaygı, Tutup kolumuzdan kaldırdın Üstat. Bizler de senin bir oğulun kızın, Daima mutlu ol durmasın hızın, Kapını çalarız bir gün ansızın, Kalbe özlemleri doldurdun Üstat. Diyari büyüksün ülke çapında, İnsanlık doludur, asil yapında, sivaburs çıraktır senin kapında, Bize insanlığı bildirdin Üstat.[/QU siva burs gerçekten dostların hası seni gördüm silindi kafamın pası yeminle çekerim günlerdir yası bu gün yüzümü güldürdün ustat ekinim kurumuş elimde orak siz usta aşıklar ben ise çırak iki gün görmesem ediyom merak bu yaşlı gözlerimi doldurdun ustat ben senin yoluna kurban olurum yazdığın nameden ilham alırım kendime yakın dost seni bilirim bana doğruyu buldurdun ustat siz usta gençler ben ise toyum aşık diyari baba yapalı köyüm kalmadı sülale kesildi soyum yaralı yüreğimi deldirdin ustat |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:32. |
|