![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;556361]Hayatın rengini sözlerden aldım,
Sizinle huzuru, neşeyi buldum, Sizi burda gördüm çok mutlu oldum, Buyurup dergaha çöksün ozanlar.[/QUOTE] siyahi dost geldi bize seslendi sazlar kılıfta kaldı teller paslandı sizden ayrı kaldım gönül yaslandı sevgi tohumları eksin ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;556363]siyahi dost geldi bize seslendi
sazlar kılıfta kaldı teller paslandı sizden ayrı kaldım gönül yaslandı sevgi tohumları eksin ozanlar[/QUOTE] Diyari babanın sesi duyulsun, Sitedeki kurallara uyulsun, Yolcu olan artık yola koyulsun, Her gelen bir çiçek diksin ozanlar. |
Kem sözlü ozandan uzak tutulsun
ozanı inciten gafil utansın Bırakın elinde sazı çalınsın Sivas'ın bağrından çıksın ozanlar. |
Neden hiç çıkmıyor içimden elem,
Bir çıkar yol göster yürüyem gelem, Demek ki var daha dolmamış çilem, Bilenler falıma baksın ozanlar. |
[QUOTE=sivaburs;556387]Neden hiç çıkmıyor içimden elem,
Bir çıkar yol göster yürüyem gelem, Demek ki var daha dolmamış çilem, Bilenler falıma baksın ozanlar.[/QUOTE] Kalp ister sevgiliyi ondan elem keser elemini yardan bir selam bende deva yok ki gardaşa verem ömrünü yar için yaksın ozanlar |
[QUOTE=goramaz;556389]Kalp ister sevgiliyi ondan elem
keser elemini yardan bir selam bende deva yok ki gardaşa verem ömrünü yar için yaksın ozanlar[/QUOTE] Sevgili mevgili kalmadı bende, Sildim kokusunu kokmuyor tende, Bilmedim bozukluk var imiş gende, Aşkın kalesini yıksın ozanlar. |
[I]Her nefes'te bir ah çektim,
Gözyaslarim'la Tövbe ettim, Bilip bilmeden gunaha girdim, Divanin'da kabul eyle .[/I] |
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green]Kafire dayansin Müminler,
Tekbir sesiyle inlesin Gökler, Elbet duyanimiz vardir Beyler, Intikam alinacak'tir hey zalimler ! Yanliz mi sandiniz Zeyneb'i, Türkiyelidir onun Kardesi, Zamani geldi elbet dikecegiz Sancagi, [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green]Intikam alinacak'tir hey zalimler ! [/COLOR][/FONT][/B] |
kahpece vurdular dindaşlarımı
aç susuz koydular kardaşlarımı gemiye yükledik erzaklarını israil üzerlerine saldı ayılarını kör olsun gözlerin bakamayasın kırılsın ellerin tutamayasın azraile canını veremeyesin dünyanın yüz karası kahpe israil |
dostluklara gölgemi düştü
herkes burdan bezer oldu aramaktan dabanlar şişti eşim bana kızar oldu hani eski dostluklar nerde gözlere çekilmiş perde beraberdik yağmurda karda şimdi yalnız gezer olduk arkası yarin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:25. |
|