![]() |
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
GÜNAY ABİMİZ SAYGI DUYDUĞUMUZ GERÇEK BİR YİĞİDO
|
Cevap: --->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=dark_yamtar58;319314]Ben burda herkese saygı duyuıyorum sana bile kardeşim.Bana ısınmak için soba yakmaya gerek yok bunun çözümü sohbet.Belkide tanıdıkça ısınırsın.[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Zaten saygımdan ötürü büyüğüm dedim! Soba geyiği biraz basit olmuş ;) Sohbetinizi fazlasıyla takip ettim ve etmekteyim, o yüzden ısınamama devam ediyor. Bu şekilde memnunum, uzaktan tanımak kafi...[/COLOR][/CENTER][/B] |
--->: -->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=serrrkan;319318]GÜNAY ABİMİZ SAYGI DUYDUĞUMUZ GERÇEK BİR YİĞİDO[/QUOTE]
Serkan yanlış anlaşılmak çok kötü ya. |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B][COLOR=darkorange]Varlığından rahatsızlık duymadığım birisiydi az öncesine kadar.....[/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=kronick;319322][B][COLOR=darkorange]Varlığından rahatsızlık duymadığım birisiydi az öncesine kadar.....[/COLOR][/B][/QUOTE]
bu sitede tanistigim ve gercek hayatta da tanismak istedigim listenin en basinda gelen ikinci kisi, cok ama cok seviyorum, öyle böyle degil bir insana bukadar harika olur ancak... |
-->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=kronick;319322][B][COLOR=darkorange]Varlığından rahatsızlık duymadığım birisiydi az öncesine kadar.....[/COLOR][/B][/QUOTE]
Bana cicek yollamayan ablamiz :D |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B][COLOR=darkorange]çiçek yolladıklarıma da mantı yapmadım ama ne haber?.....[/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=kronick;319325][B][COLOR=darkorange]çiçek yolladıklarıma da mantı yapmadım ama ne haber?.....[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]...........Yorumu yemekli üye.............[/B] |
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
DARK YAMTAR ABİMİZE BİRAZ FAZLA YÜKLENİLİYOR GİBİME GELDİ...
EN UFAK BİR ŞEYDE SAYDIRIYORSUNUZ BU KADAR OLMAZ YANİ LÜTFEN BİRAZ DAHA ILIMLI YAKLAŞALIM KONULARA... [B][COLOR="Red"]TracyMcGrady58 [/COLOR][/B] [COLOR="Black"]SÖZDE DEĞİL ÖZDE GARDAŞLARIMDAN BİRİ.[/COLOR] |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B]Sözlerle anlatamıyacağım kişiliğe sahip olduğu yorumlarıyla belli oluyor.Sözler yetersiz kalır :D[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43. |