![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[B][COLOR="DarkRed"]Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî
Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe[/COLOR][/B] |
[CENTER][B]Dün, Tarih Oldu.
Yarın, Bir Gizemdir. Bugün İse Bir Armağan. Bu Yüzden İngilizcede Present, Hem Şu An Hem De Armağan Anlamına Gelir! Bence Bu Çok Özel Bir Şey ..... Her Anı Doyasıya Yaşayın Ve Tadını Çıkarmaya Bakın ... Hayat, Bir Kostümlü Prova Değildir! [/B][/CENTER] |
İçinde sevgi barınan için bütün dünya tek bir ailedir.
Gautama Budha |
[B]''Sevgili olmaya iki kişi yetmez.Üçüncü veya başkaları gerekir.İki kişiden, iyi dostluk çıkar.''
Adam PHİLLİPS[/B] |
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. |
HAYATTA ..;
Hiçbirşey için "BENiMDiR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAiMA SENiNLE KALMAZ ." |
Aşkı tarif edemem ki .. o sadece onunla olunca çok harika , onsuz olunca acayip saçmalamaktır...
|
[B]Sadece susarak özlüyorum seni ..Hiç tanımadan, ne garip...Sense uzak, çok uzakta...Bir deniz gibisin resimlerde...[/B]
|
[B]Forumdaki konuya bir bakayım dedim,Aralarında gerçekten muazzam eserler bulunmakta.[/B]
|
kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:57. |