Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   12 Eylül'de sandık başına. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35110)

ŞAHBEY 27.07.2010 12:16

Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.

sevgili GARDAŞIM madımağın ve dahi aydın dediğiniz insanların faili meçullerin suçlusunu silivride arayın ergenekon dökümlerini inceleyin...

sivaslıgenç 27.07.2010 12:18

[QUOTE=turkbeyı;567030]Olabilirde.Çünkü ergenekondan gözaltına alınan çoğu başa,Mitçi,Özel timci alevidir.Bunlar alevilere karşı yapılan temizleme operasyonu.Saldıray berk'te alevi.Adamı gözaltına almak istediler yemedi.

Madımak madımak diye ağlarızda onun arkasındaki gücüde söyledim daha ne istiyorsun.Gizli güçlerin oyununa gelen halk yaptı.Şimdi genç bazı olayları anlamak istediğin gibi anlıyorsun.Yazdıklarımı bir anlaya bilsen güzelce ve mantıklıca cevap verebilirim.

Akça şiiri beğendim de keşke başbağları anladınız kadar madımağı anlayabilseniz diye dua ediyorum.Salim Bey'e katılıyorum ama arkadaşlar cevap istiyorlar benden , bende onları kırmamak için yazıyorum.Anlayış gösterirseniz sevinirim.[/QUOTE]

Suçu varsa Alevi-Sünni fark etmez.
Hem ben anlıyorum işime geldiği gibide anlamıyorum gercekler ortada çünki .

turkbeyı 27.07.2010 12:23

akça Saçma sapan cevap ermeyin.Akp partizanı gibi konuşmayın.Onlarında günahını almayın.
İftira atmakta sizler çok iyisiniz.Birçok yargı kurumu(ab de olmak üzere) ergenekon diye birşey olmadığını söylüyor
Birçok kişi hastalandı ama siz rol yapıyor dediniz.İçinizde imanınız kalmışsa,Azıcık Allahtan korkarsanız böyle pis iftiralar atmazsınız.İşte bunlar sizin ne kadar gaddarlaştığınızın göstergesi.

genç işte belki bu yüzden madımak madımak diye çığırıyoruz.

sivaslıgenç 27.07.2010 12:26

[QUOTE=turkbeyı;567041]akça Saçma sapan cevap ermeyin.Akp partizanı gibi konuşmayın.Onlarında günahını almayın.
İftira atmakta sizler çok iyisiniz.Birçok yargı kurumu(ab de olmak üzere) ergenekon diye birşey olmadığını söylüyor
Birçok kişi hastalandı ama siz rol yapıyor dediniz.İçinizde imanınız kalmışsa,Azıcık Allahtan korkarsanız böyle pis iftiralar atmazsınız.İşte bunlar sizin ne kadar gaddarlaştığınızın göstergesi.

genç işte belki bu yüzden madımak madımak diye çığırıyoruz.

bilal sen gitmemişmiydin kardeş?[/QUOTE]

Ama CIA hazırladıgı bir rapora görede Madımak Ergenekon işiymiş ;)
Bu konu çok uzar ama küçüçük çocuk bile bilir bu konuda neyin ne oldugunu benım genç olmamın bir luzumu yok bu konuyu bılmem için :)

turkbeyı 27.07.2010 12:28

Amerikayı korumak için birçok ülkede ajanı bulunan cıa ne karışıyormuş iç işlerimize soramamışmısın?

Cıa mi inanacaksın tsk'nında arka çıktığı paşalara mı?

LaEdri 27.07.2010 12:28

Üstünlerin hukukundan,hukukun üstünlüğüne geçiş için Evet!

turkbeyı 27.07.2010 12:32

Hayırda hayır vardır beyler :)

Aaaaa yönetim yine sansür uygulamış.Rtük gibi mubarek yönetim. :D

ŞAHBEY 27.07.2010 12:37

sevgili gardaşım seni edeple cvp vermeye davet ediyorum saygısızlık yapmak istemiyorum seviyeyi düşürecekseniz cvp yazmayalım kendin çal oyna..

turkbeyı 27.07.2010 12:42

Usta edebimle birim.Ve ayrılmam.Sev iyeyi düşüren düşürmüş.Bana karşı yorumlara baksana iftiralarla dolu.Yok ergenekon,yok madımak.Hepsi iftiralarla dolu o zümrede bulunanlara.Önce kendinize bakın sonra başkasına.

ŞAHBEY 27.07.2010 12:48

gardaşım başka SİVAS yok artık geçmişi bırakıp bir olma zamanıdır yaraları kaşımak ancak düşmanı sevindirir alevi sunni ayırımı yapmak yalnış biz ALLAHIN kullarıyız hangi inançta olursak olalım yanlışın ve kötünün karşısında olmalıyız BU VATAN hepimize yeter...yeterki fitne olmasın fikrimizi söyleyelim ama hakaret etmeden suçlamadan özgürce ...tanımadan kimseyi yargılamak haddimize değildir
GELİN CANLAR BİR OLALIM....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:33.