![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sweetgirl bizlere kahve pisirsin,
Sivasburs kestanelerini getirsin, Kronick de teker teker götürsün, Sende Arif Hocam nasihat eyle. |
Söylerim söylerim ozanlar gelmez,
Bu garip halimdem kimseler bilmez, Baglasanda artik Sandalli durmaz, Gider disariya hava almaya. |
Havuctan top yapiyorsun,
Kafamiza atiyorsun, Uslan artik be Kronick, Bizi neden ekiyorsun. |
[B][COLOR=darkorange]kardan adam yapamadık[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]burnuna havuç takamadık[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]baktık havuç ziyan olacak[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizde havuçlu toplar yaptık [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;338067][B][COLOR=darkorange]kardan adam yapamadık[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]burnuna havuç takamadık[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]baktık havuç ziyan olacak[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizde havuçlu toplar yaptık [/COLOR][/B][/QUOTE] Güzel görünüyor toplar Kim derki bunlar havuçlar Görmemişe gösterme sakın Hepsini birden avuçlar |
İyi akşamlar diliyorum
Kötülüğü siliyorum Güzel geçecek yine Bu akşam da biliyorum |
[QUOTE=sivaBURs;338070]Güzel görünüyor toplar
Kim derki bunlar havuçlar Görmemişe gösterme sakın Hepsini birden avuçlar[/QUOTE] Kronik kendi yer havuc topunu, Bizede verir sadece sapini, Saglam kitle sende kapini, Kronick gelip dövmesin bizi. |
[QUOTE=sandalli;338073]Kronik kendi yer havuc topunu,
Bizede verir sadece sapini, Saglam kitle sende kapini, Kronick gelip dövmesin bizi.[/QUOTE] Ama ben onlara gideceğim Yaptığı herşeyden yiyeceğim Karnımı doyurdultan sonra da Eline sağlık diyeceğim |
[B][COLOR=darkorange]çayımı yanıma aldım
sizleri seyre daldım kızdırmayın kafamı buraya yazmayı boşlarım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;338076][B][COLOR=darkorange]çayımı yanıma aldım
sizleri seyre daldım kızdırmayın kafamı buraya yazmayı boşlarım [/COLOR][/B][/QUOTE] Gelmeyelim diye yapıyorsun Kapıyı yüzümüze kapıyorsun Oysa sen davet etmiştin bizi Verdiğin sözden mi sapıyorsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |
|