![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]İbrahim Erkal / Sen bana lazımsın...[/I][/B]
|
[COLOR="black"][B] Gülden KaraBöcek-- Seni BuLdum Yaaa [/B][/COLOR]
|
hatice-doyamıyorum:(:(:(:(
|
[COLOR="Black"][B][I] Gülden Karaböcek Aglıyorsam yaşıyorum [/I][/B][/COLOR]
bakarsan anlarsın gözlerime sen eğer ağliyorsam yasiyorum ben bu benim kaderim dogdugum gunden dertliyim inleyen bir keman gibi mutluluk gönlüme bir düsman gibi hayatım aglatan bir roman gibi eğer aglıyorsam yasiyorum ben eger aglıyorsam yasiyorum ben en aci dertleri attim icime ümitsiz askımı gömdüm kalbime caresiz aglarım kendi halime bilki aglıyorsam yasiyorum ben |
cansever-aldanma çocuksu mahzun yüzüne:(
|
MUSTAFA YILDIZDOGAN PAŞAM
[COLOR="Olive"]Kalemsin yar kalemsin Tig gibisin kalemsin Düsmanlarim kudursun Fethettigim kalemsin Çikarim yar çikarim Mahpus ne ki çikarim Gamzen mezarim olsun Sen gülünce çikarim Elmasi yar elmasi Yanagi al elmasi Tenine degen yigit N’etsin altin elmasi [/COLOR] |
EROL EVGİN
[COLOR="Olive"]bende bu cehennem gibi yurek olmasa bende deli ruzgar gibi hasret olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa bende bitip tukenmeyen umut olmasa ferhatin daglari delen sabri olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa gonlumde bu dinmek bilmez sizi olmasa gozlerimde gozlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa aahh. bu hayat cekilmez aahh. bu hayat cekilmez sen olmasan canim aaahh. bu cile cekilmez[/COLOR] |
[B]kafamı dinliyorum............[/B]
|
[B]Güler Duman / Özlem Özdil : Demedimmi Gönül Sana, Her Çiçeğin Balı Olmaz.[/B]
|
[B][I]Murat Başaran / Sana Ölürümmmm ....[/I][/B]
|
ibrahim tatlıses-nedennnnnn nedennnnnnnnnn
|
[COLOR="Red"]cengiz kurtoğlu[/COLOR]-[B]SENİN ESERİN[/B]:NASIL DİNER ŞİMDİ YARAM BOZULDU ŞİMDİ FELEKLE ARAM GECE GÜNDÜZ HESAP SORAR SENDEN KALN HATIRALAR.NE VEFANIN ADI KALMIŞ NE SEVDANIN TADİ KALMIŞ AŞKA TUTSAK O YEMİNLER DEMEKKİ HEP YALANMIŞŞŞŞŞŞ.BU SEVDAYA ÖMÜR VERDİM ÖYLE YANDIM ÖYLE SEVDİM GÖRMEZDİM GÖZLERİM DÜNYAYI GÖZÜNDE YAŞ VARSA SENİN İÇİNDE DERT VARSA SENİN SAÇIMA AKLAR DÜŞTÜYSE BU SENİN SENİN ESERİN
(ŞARKIYA BAK YA NASILDA DAMARDAN SÖYLÜYOR)HELAL BEEEE |
[COLOR="DarkOrchid"][B] toygar ışıklı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U] yoksun... [/U][/B][/COLOR]
|
[B][I]Gökan Güney / Gücenme Tanrım.... [/I][/B]
|
toygar ışıklı-HER MEVSİM BANA SONBAHAR:(:(
|
[COLOR="Black"][B][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun..... ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun..........[/B][/COLOR] |
[B]Duvarlarda konuşmuyor Gülnaz
Ne bir mektup ne bir soran Kaldim burda tek basima Ne arayan var ne bir soran Ölüm ölüm öldüm burda Duvarlarda konusmuyor Dertlerimi bölüsmüyor Zalim kullar gülüsüyor Ölüm ölüm öldüm burda Bayram olur seyran olur Hepsi bana haram olur Sayili gün bitmez durur Ölüm ölüm öldüm burda Duvarlarda konusmuyor Dertlerimi bölüsmüyor Zalim kullar gülüsüyor Ölüm ölüm öldüm burda [/B] |
[COLOR="Black"][B][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=507vx7dw4dm4ii8.gif][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4691/507vx7dw4dm4ii8.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img15/507vx7dw4dm4ii8.gif/1/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/507vx7dw4dm4ii8.gif/1/w300.png[/IMG][/URL] Ferdi Tayfur Ben biterim Alışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narına Ne olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim Kuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim..........[/B][/COLOR] |
[B]sibel pamuk - Yolumuz Gurbete Düştü
-------------------------------------------------------------------------------- Yolumuz gurbete düştü Hazin hazin ağlar gönül Araya hasretlik girdi Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül Hazin hazin ağlar gönül Bu mudur senin eserin Sinemi yaktı kederin Ölsemde olmaz haberin Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül Hazin hazin ağlar gönül Beyhaniyem budur halim Senden ayrı düştü yolum Bu hasretlik bize zulum Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül Hazin hazin ağlar gönül [/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Ay Balam
Yavuz Bingöl KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/COLOR][/B] |
[B]Beni Unutamazsın MUAZZEZ ERSOY
Beni unutamazsın, Geceler azap olur geçer, Ayrılığın üstünden belki çok zaman geçer, Ellerin ellerimi arar bulamazsın, Şunu söylüyeyim sana Beni Unutamazsın... Hep ağlarken yalnız ağlarsın, Sığınacak , sarılacak bir ben ararsın, Yaptıklarına çok pişman olacaksın, Beni artık arasan da bulamazsın, Sen Beni Asla Unutamazsın... Gülmek istersin için kan ağlar gülemezsin, Bir başkasını sevmek istersin, Gözlerim gelir aklına kimseyi sevemezsin, Pişman olup geri dönmek istersin, Bana yaptıkların gelir aklına, Son sözlerim gelir aklına, Geriye dönemezsin, Dönsen bile seni deli gibi seveni bulamazsın, Ama Asla Beni Unutamazsın... Aklına ben gelirim yüreğin sızlar, Aklına şarkımız gelir gözlerin ağlar, Silinir mi sanıyorsun o hatıralar, Bir daha beni asla bulamazsın, Sen bu İsyankar Aşığı UNUTAMAZSIN...[/B] |
[COLOR="darkred"][B]Lale Devri
Sibel Can Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. [/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL] Kivircik Ali Bir selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun..... ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun.......... Bikmiyacagim bu sarkidan galiba :([/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ay Balam
Yavuz Bingöl KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/B][/COLOR] |
[B]Murat Boz - Sallana Sallana[/B]
Gönlüm usandi sana zar zor dayandim tabi bende üzüldüm ama yandiysa yandim |
[COLOR="Red"]Sevda Değil - Zülfü Livaneli[/COLOR]
[B]Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Pencerem kör kapım kitli Bu bendeki seyir değil[/B] |
[B]Murat Boz - Hatun yikilir[/B] :D
|
[B]Nil Karaibrahimgil - Seviyorum sevmiyorum[/B]
|
[B]Murat Boz - Para Yok[/B]
gece gece bendeki nese ne böyle :) |
[B]Oguz Aksaç - Adıyaman
Adıyaman yolu yaman Vay vay yavrucağım Aman aman yavrucağım Dön gel dayanamam Sesimi duy ver elini Kalk gidek dağlara Tütün kokan ovalara Dön gel dayanamam Adıyaman yolu duman Vay vay yavrucağım Tay tay yavrucağım Dön gel dayanamam Gözlerin nereye bakar Gör gör yavrucağım Sana neler alacağım Dön gel dayanama[/B] |
[B]Deniz Tuzcuoğlu - Bunu bana Yapma [/B]
|
[B]Oğuz Aksaç - Ağlatma Gelem
etme kuban olayım dost ağlatma gelem gelem tutup elim kollarımı bağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost bir de sen çektirme yeter sevdan bende yanar tüter cehennem narından beter dağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost nurşaniyem bu töremi yakanlar yaktı çıramı içimde gizli yaramı kanatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost[/B] |
[B]Deniz Seki - Affedemem[/B]
|
[B]Oğuz AKSAÇ - Çilekli Yaz
Çiçekli yaz bahar olsa bahane Nidem benim gülüm solduktan sonra Benim için dünya bir çilehane Hasret kıyamete kaldıktan sonra Kahpe felek bu mu idi dileğin Ömür boyu yaşam boyu çileyim Bana gül diyorlar canım nasıl güleyim Dost ağlayıp düşman güldükten sonra Aşığım ben güzele dost demem Bülbülüm gül ağlamazsa gam yemem Cennet huri gılman verse istemem Ben o dosttan ayrı kaldıktan sonra [/B] |
[B]Edip Akbayram - Adiyaman[/B]
cok fena canim cekti be besyo_cu sayende bu sarkiyi, allah razi olsun senden... |
[B]Mustafa Özarslan - Bir Ay Doğar [/B]
|
[B]Sevcan Orhan - Bilmem su felegin [/B]
|
[QUOTE=tatli-dilli;381332][B]Edip Akbayram - Adiyaman[/B]
cok fena canim cekti be besyo_cu sayende bu sarkiyi, allah razi olsun senden...[/QUOTE] [B] Edip AKBAYRAM'da güzel söyler tabiki ancak Oguz'dan dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.[/B] |
[B]Oguz Aksaç - Ceylan Gözlerine
Gurbete giderler azıgın kalır Kimisi giderde kimisi kalır Kimi sevap için Kabe’ye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevlam sizi süs için mi yaratmış Siz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete giderler azıgın kalır Kimisi giderde kimisi kalır Kimi sevap için Kabe’ye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Sümmaniyem ben bu derdi niderim Başım alıp diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine varmaz mısınız[/B] |
[B]Zara - Yandi Bagrim[/B]
Oguz Aksac'in yorumlarini cok begenirim zaten, Grup Cig zamanindan beri... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21. |