![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
yine neşelendim güllerim açtı
sizssiz buranın tadları kaçtı işte can dostlar kaynayıp coştu kötüye dersini verelim bugün |
Siteye uzağım, kine de uzak,
Bilmem ki kimlere kuruldu tuzak, Gelen yok, giden kiminle yazak? Bu kötü talihi kıralım bugün. |
bilmemki ne desem siyahi usta
kalpler kırlmış gönüllerde yasta kime ah etsem o benden hasta haydi bu rüyayı yoralım bugün |
Kinden öfkeden nefretten uzak
Sevgiden yana bir dünya kurak Dostluk türküleri çalıp çığırak Türkülere sözlere doyalım bugün |
Bahar gelmiş sitemize yaz günü,
Öyle bir şey yaz ki unuttur dünü, Bir kere gel desen kıramam seni, Zalimin sırtına vuralım bügün. |
Haberin aldım kara yazıdan
Ayırmasın bizi yüce yaradan Ne serden geçilir nede yardan Sırra kalemi basalım bugün |
[QUOTE=sandalli;563101]Hoş gelmişsin Hasret çiçeği kaptın,
De hele bu akşam ne yemek yaptın, Çok zamandır sende siteden saptın, Zalimin defterin dürelim bugün.[/QUOTE] bu akşam yemegimi annemde yedim dostun iki çift sözüne kanıp geldim bilmem iyimi yoksa kötümü ettim bizi kıskananlar çatlasın bugün :D |
Söyledik dertleştik coştuk bugün
Her anımız olsun bayram, düğün Donmasın topic yazalım hergün Herkese iyi geceler olsun bugün |
soyledim yazdim guldum uzuldum gidiyom hosccakalin hayrli geceler
|
ellerinize yüreklerinize sağlık ozan kardeşlerim inşallah devam edersiniz.çok teşekkür ediyorum sizlere sağolun vaarolun.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:35. |
|