![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;567542]Atışma sayfanın biberi tuzu,
Ama karışmasın koyunla kuzu,:) Kargoyla gönderdim Anamur muzu, Tane tane alıp soysun ozanlar.[/QUOTE] şükür kavuşturana usta kaleme boğmuştun içimi keder eleme doymadım sizinle sohbet aleme bugün atışmaya doysun ozanlar UASTADIM HOŞ SAFA GELDİNİZ BİR ÇOK ARKADAŞA SORDUM DOĞRU BİR CEVAP ALAMADIM SİZİ GÖRDÜĞÜME ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM BİRDAHA AYRILDIĞIN ZAMAN BU İHTİYARA BİR HABER VER OLURMU YÜREKTEN SÖYLÜYORUM ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ |
NE GÜZEL
sivaburs hocam da teşrif etmiş ozanlar hep birden dile gelmiş yüreginden gecenleri dillendirmiş ne mutlu size hep iyi olun ozanlar çok acemice idare edin sizin kadar yetenekli degilim :) |
[B][COLOR=darkorange]ebrulum da gelmiş midesi ağrır
acep bunun sebebi nedir ben çekeyim derdini bana getir pay pay eder bölüşür ozanlar[/COLOR][/B] |
kronikim çok incesin (KISS)
asla elem keder görmeyesin derdim derdin olmasın ben derdimi kendim çekerim ozanlar :P:P:P :P |
[B][COLOR=darkorange]midenin ağrısı performansını etkilemiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]zira dörtlüğün kafiyeli olmamış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ne yapsak ne etsek, kafan yerine gelmemiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]tavayı kafasıa vurun , vurun ozanlar :D[/COLOR][/B] |
sivaburs kardeşim hoş geldin safalar getirdin.
|
dile geldi gönül dost ince dedi
dostta al gör mükafatın bu dedi dosttan gelene boyun kıldan inceydi görün bakın dostlugu ey ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;567569]şükür kavuşturana usta kaleme
boğmuştun içimi keder eleme doymadım sizinle sohbet aleme bugün atışmaya doysun ozanlar UASTADIM HOŞ SAFA GELDİNİZ BİR ÇOK ARKADAŞA SORDUM DOĞRU BİR CEVAP ALAMADIM SİZİ GÖRDÜĞÜME ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM BİRDAHA AYRILDIĞIN ZAMAN BU İHTİYARA BİR HABER VER OLURMU YÜREKTEN SÖYLÜYORUM ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ[/QUOTE] Üstadım, yazdıkların; temiz ve yüce kalbinin yansıması. Birtakım işler yüzünden, bu aralar pek sağlıklı giremiyorum siteye. Ama söz ara ara da olsa bırakmayacağım yazmayı. Seni üzdüysem özür dilerim. Saygılarımla. [QUOTE=aysima58;567613]sivaburs kardeşim hoş geldin safalar getirdin.[/QUOTE] Sıcak karşılama için çok teşekkür ederim ablacım, hoş bulduk. Bizdedir işveler, bizdedir eda, Saz çalsın ozanlar dökülsün seda, Bu güzel sayfaya olur mu veda, Yüreğe mutluluk aksın bu gece. |
ellerinize sağlık sayenizde gözümüz gönlümüz açılıyor çok teşekkürler hepinize.
|
Kutsal davalarda kırklara erip,
Temiz yürekleri ortaya serip, Küskün sevgililer el ele verip, Barış tohumunu eksin bu gece. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:12. |
|