Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

betüs58 23.12.2009 15:18

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

[QUOTE=Dilsad Hatun;495012][B][FONT="Comic Sans MS"]
Allah askina Betül aklini basina al , bu soruyu bile bana soruyorsan bu acilimi desteklemen gayet normal.
kürtleri ve pkk ile ayni kefeye koyma dersin sonra bana sokaktaki itlerin onlari savundugunu söylersin ?
Bu nedir ??
pkk'yi savunuyorlar tabi , ellerinde partizan afisleri önder dedikleri o hain'in posterleri daha ne olsun , eger kürt milletini savunuyor olsalardi ilk önce yasadiklari Vatana ve esnaflarina zarar vermezlerdi. ;)[/FONT][/B][/QUOTE]

orda olanlar evet ama bak bacim anlamaniz gereken bi gercek var ve de tabiki kabullenmeniz gereken bi gercek oda kürtlerin tamaminin orda bulunan terörü destekleyenler den ibaret olmadigi gercek ancak böyle bu sorun cözülür.......

LaEdri 23.12.2009 15:27

[B]Dilsad,[/B]
Bunu samimi bir tavsiye olarak kabul edersin inşallah."it,********,vb" gibi kelimeleri sen bir bayan olarak kendine yakıştırıyor musun bilmiyorum ama bu kelimeler bir bayanın ağzına hiç bir durumda yakışmıyor.

Dilsad Hatun 24.12.2009 13:37

[QUOTE=betüs58;496018]orda olanlar evet ama bak bacim anlamaniz gereken bi gercek var ve de tabiki kabullenmeniz gereken bi gercek oda kürtlerin tamaminin orda bulunan terörü destekleyenler den ibaret olmadigi gercek ancak böyle bu sorun cözülür.......[/QUOTE]
[B]
Ben sadece senin soruna cevap verdim canim , bana bilmiyormus gibi sence kim diye sorman bile anlamsiz .
Kürtlerin tamami orda olmaya bilir , ama emin ol her bir kürt ailesinden birinin evladi bu teror orgutu destekliyor .
[/B]

Dilsad Hatun 24.12.2009 13:42

[QUOTE=Ötüken;496037][B]Dilsad,[/B]
Bunu samimi bir tavsiye olarak kabul edersin inşallah."it,********,vb" gibi kelimeleri sen bir bayan olarak kendine yakıştırıyor musun bilmiyorum ama bu kelimeler bir bayanın ağzına hiç bir durumda yakışmıyor.[/QUOTE]

[B]Hiç bir durumda yakismaz bunu bende biliyorum , ama soyledigim sozlerin bilincindeyim ve arkadasindayim . Kullanmamaya gayret gôstersemde burda bir takim suçlamalara ve göz ardi edilen konulara sessiz kalamam .
Uyarin için tesekkurler. [/B]

betüs58 24.12.2009 21:48

[QUOTE=Dilsad Hatun;496777][B]
Ben sadece senin soruna cevap verdim canim , bana bilmiyormus gibi sence kim diye sorman bile anlamsiz .
Kürtlerin tamami orda olmaya bilir , ama emin ol her bir kürt ailesinden birinin evladi bu teror orgutu destekliyor .
[/B][/QUOTE]

Sen neden hep benim sana yaptigim yorumlari kötü yöne cekioyunkii bacim sana bilmiosun fln demedim bunu yakin herhangii bi ima bile etmedim...ama yazdigin son cümlede dikkatini cekerim sadece savundugun bi tezz bunu ispatlaman gerekemezmii??ayrica önyargiya deil son yargiyali bakalim olmazmii??

LaEdri 24.12.2009 21:50

[QUOTE=Dilsad Hatun;496781][B]Hiç bir durumda yakismaz bunu bende biliyorum , ama soyledigim sozlerin bilincindeyim ve arkadasindayim . Kullanmamaya gayret gôstersemde burda bir takim suçlamalara ve göz ardi edilen konulara sessiz kalamam .
Uyarin için tesekkurler. [/B][/QUOTE]

"it" kelimesini kullanınca o bir takım suçlama ve göz ardı edilen konulara sessiz mi kalmış oluyorsun?

Dilsad Hatun 24.12.2009 23:03

[QUOTE=betüs58;497347]Sen neden hep benim sana yaptigim yorumlari kötü yöne cekioyunkii bacim sana bilmiosun fln demedim bunu yakin herhangii bi ima bile etmedim...ama yazdigin son cümlede dikkatini cekerim sadece savundugun bi tezz bunu ispatlaman gerekemezmii??ayrica [COLOR="Red"]önyargiya deil son yargiyali bakalim[/COLOR] olmazmii??[/QUOTE]

Vayyy Ugur Isilak Son aLbumu 2009 :)
Bir örnek , tanidigim bir kürt ailesinin amca oglu daga cikarken abisi sehit olur , malum T.C Ögretmeniydi . ;) Vesaire ...

Dilsad Hatun 24.12.2009 23:05

[QUOTE=Ötüken;497349]"it" kelimesini kullanınca o bir takım suçlama ve göz ardı edilen konulara sessiz mi kalmış oluyorsun?[/QUOTE]

En azindan benim nefret ettigim insan gorunumlu sahislardan (diyeyim bari) bana karsi savunulmaz . Yok terorist desem yine suç it desem yine suç .
Bana bir söz verinde onunla hitap edeyim hainlere . :)

LaEdri 25.12.2009 09:41

[QUOTE=Dilsad Hatun;497516]En azindan benim nefret ettigim insan gorunumlu sahislardan (diyeyim bari) bana karsi savunulmaz . Yok terorist desem yine suç it desem yine suç .
Bana bir söz verinde onunla hitap edeyim hainlere . :)[/QUOTE]

Sadece iki kelime yok insanalrı tanımlamak için.Dilimiz çok zengin.Ben içten uyardım.Tutarsın ya da tutmazsın.tutarsan senin adına güzel olur.Ayrıca ben suç falan demiyorum.İstediğini söyle ama bayan olduğunu,her kelimenin ağzına yakışmayacağını unutma.Bu laf erkeğe de yakışmaz ama bayanlara hiç mi hiç yakışmıyor.

betüs58 25.12.2009 22:08

neyse gereksiz ikili tartismalara girip birbirimizin kalbini kirmiyalim...Dua edelim hepberaber....bakin mübarek günler yarin 10.muharrem asure günü oruc tutup ac kalan kardeslerimizi hatirliyalim...Vesselam-....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:13.