![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]Saq0pA KajMéR-----------VasiyeT......!!!!!!![/I][/B]
|
[COLOR=green]Erol EVGİN - sevdan olmasa
[/COLOR] [COLOR=green]bende bu cehennem gibi yurek olmasa bende deli ruzgar gibi hasret olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa bende bitip tukenmeyen umut olmasa ferhatin daglari delen sabri olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa gonlumde bu dinmek bilmez sizi olmasa gozlerimde gozlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa aahh. bu hayat cekilmez aahh. bu hayat cekilmez sen olmasan canim aaahh. bu cile cekilmez [/COLOR] |
[B][I]Saq0pA KajMéR--------BeyaBaN...!!!!!![/I][/B]
|
[COLOR=green]orhan ölmez - su misali (bu sanatcı vatandaş yeri gelince sivaslıyım diyo yeri gelince antalya bi karar verseydi iyi olurdu)[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma ben sende çok kördüm Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın [/COLOR] |
Mustafa YILDIZDOGAN _ Bir tek sen varsin gerisi yalan .
|
[COLOR=green]barış manco[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem Kuşlar ötmez güller soldu yüce dağlar duman oldu Belli ki gittiğin yerden kara haber var Belli ki gittiğin yerden kara haber var[/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]barikat58 ben birsey dinleyemiyorum :( [/B][/COLOR]
|
[COLOR=green]ankaralı namık[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Sam yeli esti de yaprak döküldü, Babamız öldü boynumuz büküldü. Ölürken gözleri tavana takıldı.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! Yine efkarlandı gönlüm, sen geldin ya aklıma.. Sağken bilemedim, varamadım farkına. Başıma bir iş gelse, sen koşardın yardıma.. Et yesem de canım “babam”, sen yoksun ya bugün aç`ım.. Kurtlar sofrasına düştüm, nasihatına muhtacım.. Yokluk belimizi büktü, gönlümce yaşatamadım.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! [/COLOR] |
[quote=Kardelencicegi;384680][COLOR=darkred][B]barikat58 ben birsey dinleyemiyorum :( [/B][/COLOR][/quote]
sende tv den dinle dinlediğini yaz pc den dinlediğini yazmak şart deil ki abla :D |
[COLOR=green]ugur aslan[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Ben 19 yaşındaydım öldüğümde Daha ayaklarım yere basmamıştı Konmamıştı aşkın adı Gözlerim bir dilberin gözlerine bir karış mesafeden dahi bakmamıştı Ve genzime inmemişti hiç yar kokusu Bir dağ ceylanı,yayla kekiği aklımı başımdan almamıştı Ben 19 yaşındaydım öldüğümde 19'undaydım şimdiye kadar söylenmiş tüm yalanlar gözlerimin önüne serildiğinde Gerçek gibi görülen yalanların Ve yalan gibi görülen gerçeklerin sahiciliği serildi önüme 19'undaydım tüm doğruları gönül gözümle gördüğümde Ben 19'undaydım öldüğümde Daha saçlarıma ak düşmemişti Babamın başı düştüğünde öne Kırışıklık değmemişti yüzüme Ne ayaklarım asker botuna girmiş Nede başım yaslanmıştı yar göğsüne Ben 19'undaydım öldüğümde Belkide herkes öldüğü ben dirildiğimde Ölüm bile anamın feryadı kadar canımı acıtmamıştı Köyün genç ve bekar kızları taşıdı tabutumu Olaki birinde gönlüm kalmıştır diye Hiç olmazsa gittiğim yerde ruhum huzur bulsun diye Köyün genç ve bekar kızları taşıdı beni musalladan öteye Ve en çok içlerinden biri ağladı; adı Safiye Ağlama cananım ağlama anam Dünya fanidir hayat yalan Ne kaybettiğine üzül Ne yan yıkıl nede kazandığına gül hiçbir zaman Köyün genç ve bekar kızları taşıdı beni musalladan öteye Olaki birinde gönlüm kalmıştır Hiç olmazsa gittiğim yerde ruhum huzur bulsun diye Meğer ne çok mezar varmış bu köyde Kimbilir kaç meçhul sevgili ve kaç yarım hikaye Hiç dokunma sakın bizimkine Hasrete ve sevdaya doymamış bir hayat işte Her mezar yaralı güllerin ıssız aşk tepecikleri Her tepecikte Uludağ'ın dumanlı gölgesi Yazıkki bir avuç topraktı işte yaşadığının nihayeti Her ölüm aşktan inan Enfaktüs,kalp,şeker külliyen yalan Son nefeste unutamadığınsa zira Canan,canan,canan Ağlama cananım ağlama anam Dünya fanidir hayat yalan Ne kaybettiğine üzül Ne yan yıkıl nede kazandığına gül hiçbir zaman[/COLOR] |
[COLOR=green]aşık sefai[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten[/COLOR] |
[COLOR=green]Ahmet Selçuk İLKAN[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=green]sen bu şiiri okurken ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası nede telefonların çalacak gece yarısı seni sana beni beni bir akıl hastanesine bırakıp gideceğim bu şehirden nasılsa nasılsa kavuşamadım sana nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın ne ettimse ne yaptımsa bir türlü sana yar olamadım işte çıkıp gidiyorum hayatından işte senide sana bırakıp gidiyorum artık pusulam hasreti saatim yanlızlığı ve takvimler sensizliği gösteriyor bana neylersin yolcu yolunda gerek belki bundan sonra belki senden sonra adam olur bu asi yürek dersini alırda bu sevdadan birdaha boyundan büyük denizlere asılmaz kürek şarkı: sen kimbilir kaçıncı uykuda sen masal varisi bir rüyada sen korsan yüreğiyle pusuda ben yollarda olacağım ve seni unutacağım [/COLOR][COLOR=green]yarın bu saatlerde ben yollarda olacağım sen kim bilir kaçıncı uykuda masal varisi bir rüyada ve elbette o korsan yüreğin yine pusuda oysa oysa ilk defa sesimi duyamayacaksın sitemlerin sahipsiz soruların cevapsız kalacak belki ilk defa içini kemirecek yokluğum tanımadığın bir korku içini kaplayacak ve ilk defa kendinle hesaplaşacaksın ne oldu ne oluyor ne olacak sonra bir gözün kör bir kulağın sağır bir ayağın kırık bir kolun kesik düşeceksin yollara yani baştan başa yarım yani baştan başa eksik bütün duvarlar üstüne yıkılacak belki ilk defa unutuldum diyerek yüreğin sızlayacak ve sen ve sen bu şiiri okurken ayrılığımız çoktan başlamış olacak belkide tek tesellin belkide son tesellin sana yazdığım bu son şiir olacak sakın unutma bütün şehirler uyur istanbul uyumaz ve bir gün bütün sevenlerin unutur seni ama bu şair yürek asla unutmaz [/COLOR] |
[COLOR=green]ismail yk[/COLOR]
[COLOR=green]sarıl bana can bırakma beni[/COLOR] [COLOR=green]üzme seven bu yüreğimi[/COLOR] [COLOR=green]ne olur bu aşkımızı öldürmeyelim[/COLOR] [COLOR=green]yazık günah denir buna[/COLOR] [COLOR=green]bitirmeyelim[/COLOR] [COLOR=green]söyle bunu sen nasıl yaparsın[/COLOR] [COLOR=green]bütün hayallerimi nasıl yıkarsın[/COLOR] [COLOR=green]öyle güzel günler yaşamıştık[/COLOR] [COLOR=green]bunları sen unutamazsın[/COLOR] [COLOR=green]ben sana çokmu geldim[/COLOR] [COLOR=green]yoksa bir hata mı ettim[/COLOR] [COLOR=green]ne olursun sevgilim[/COLOR] [COLOR=green]bu aşkımızı öldürmeyelim[/COLOR] [COLOR=green]seni mutlu edebilmek için gözbebeğim gibi sevdim[/COLOR] [COLOR=green]senden bu güne kadar hiç birşey istemedim[/COLOR] [COLOR=green]ama ilk defa birşey istiyorum[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme ben sensiz yaşayamam[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme gözbebeğimsin dayanamam[/COLOR] [COLOR=green]dur gitme seviyorum unutamam[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme içimdesin atamam[/COLOR] [COLOR=green]canım,aşkım,bitanem,herşeyim seni çok seviyorum[/COLOR] [COLOR=green]sen olmazsan ben ne yaparım ben sensiz yaşayamam ki[/COLOR] [COLOR=green]bak bak daha gitmeden yıkıldı dünyam[/COLOR] [COLOR=green]sevenlere hep kıyarlar kıyıpta acımazlar[/COLOR] [COLOR=green]ne olur sende onlardan olma sarıl bana canım[/COLOR] [COLOR=green]sen gidersen yaşayamam sensiz hayatta olamam bak gitmeden yıkıldı dünyam }2kez[/COLOR] [COLOR=green]sevenlere hep kıyarlar kıyıpta acımazlar[/COLOR] [COLOR=green]ne olur sende onlardan olma beni yanlız bırakma[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme ben sensiz yaşayamam[/COLOR] [URL="http://www.kliplerdiyari.com/ismail-yk-yar-gitme/ismail-yk/ismail-yk-yar-gitme/"][COLOR=green]yar gitme[/COLOR][/URL][COLOR=green] gözbebeğimsin dayanamam[/COLOR] [COLOR=green]dur gitme seviyorum unutamam[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme içimdesin atamam[/COLOR] [COLOR=green]söyle söylediklerim gerçek mi[/COLOR] [COLOR=green]seven insan hiç terk eder mi[/COLOR] [COLOR=green]hani severdin, hani beklerdin[/COLOR] [COLOR=green]canım diyen o sen değilmiydin[/COLOR] [COLOR=green]sevgilim seni çok özlüyorum[/COLOR] [COLOR=green]canımdan daha çok seviyorum[/COLOR] [COLOR=green]sen benim herşeyimsin[/COLOR] [COLOR=green]diye söyleyen sen değilmiydin[/COLOR] [COLOR=green]sen olmazsan yaşayamam ki[/COLOR] [COLOR=green]sensizliğe dayanamki[/COLOR] [COLOR=green]senden asla ayrılmam[/COLOR] [COLOR=green]diye ağlayan sen değilmiydin[/COLOR] [COLOR=green]sevenlere işte böyle kıyarlar[/COLOR] [COLOR=green]seviyorum diye aldatırlar[/COLOR] [COLOR=green]ne olur sende onlardan olma[/COLOR] [COLOR=green]sarıl bana canım[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme ben sensiz yaşayamam[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme gözbebeğimsin dayanamam[/COLOR] [COLOR=green]dur gitme seviyorum unutamam[/COLOR] [COLOR=green]yar gitme içimdesin atamam[/COLOR] |
[B]Ceylan - Sivaslıymış [/B]
[COLOR=green]yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor[/COLOR] [COLOR=green]hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış[/COLOR] [COLOR=green]gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış ,zaralıymış[/COLOR] |
o zaman ya ölümsün ya düğün
|
[COLOR=#ff0000]Alacağın Kalmasın
[/COLOR][COLOR=green]Helalleşte öyle git Alacağın kalmasın Neyin varsa al götür Alacağın kalmasın Çıkma sakın karşıma Yanaşma hiç yanıma Bir çöp bile bırakma Alacağın kalmasın Sevgini al gönlümden Uzaklaş git gözümden Gölgeni çek üstümden Alacağın kalmasın Kapat artık perdeyi Kaldır yıkık sahneyi Yok et bütün izleri Alacağın kalmasın[/COLOR] |
[COLOR=green]barış manço-ruhun şad olsun mekanın cennet şefaatçin muhammet sav olsun barışım[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Sen gülünce güller açar Gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik Gülpembe Sen gelince bahar gelir Gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik Gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe Dudağımda son bir türkü Gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe Gözlerimde son bir bulut Gülpembe Hala hep seni arar seni bekler Gülpembe Dudağımda son bir türkü Gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe[/COLOR] |
[COLOR=green]sefai[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Susuz kaldı bağım kurudu toprak Ben güle yanarım güle ne var ki Kırk senelik ağaç döküyor yaprak Kökü kurur gider dala ne var ki Ben beni kaybettim yaşarken seni Bin yıldan eskisin bir günden yeni Her gece çarmıha gererler beni Gönlüm feryat eder dile ne var ki Bu yılda geçerse eğer harmansız Ölüm ağır ağır gelir zamansız Gayrı varamıyom dizim dermansız Zay olup giderim ele ne var ki Yaralanmış gönül konar Sefai Yar ki terk eylemiş sanar Sefai Ne bilsin aşkına yanar Sefai Köz küle karışmış küle ne var ki [/COLOR] |
olmuyor bir tanem olmuyoorrr rafet el roman
|
[COLOR=green]ibrahim sadri[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Beni yola koyduğunda ayrılmanı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda Ağlamayı sevdim, unuttuğunda Yalnız olduğumu anladığımda, ayakta kalmamı sevdim Yıkılmamı sevdim, seni her hatırladığımda Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği Su gibi özledim temmuz güneşinde sesini İkindide yağmur gibi, Geceleyin rüzgar gibi sevdim, seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim Menekşeyle konuşmanı, nisanı hatırlatmanı Baharın bir adının da yalnızlık olmadığını Düştüğüm zaman kanayan yanlarımı Ve tuhaflığımı üşüdüğüm zaman Sakız satan çocukları, yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğimde, kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim, yandığım zaman böyle işte Ben seni hiç sevmedim ki Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki Ben yangını sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Ben sevdim mi adam gibi severim Bir gece bir ceylan indi dağdan kalbine Bir gece bir şiir gibi kibrit alevinde Alemin ortasında kimsesizliğin sesinde Buğusunda sabahın Acımasızlığında bir ahın Ağlayan yüzünde insanlığın, Ferahlatan gücüyle duanın Korkutan yanıyla narın İncirin, zeytinin ve kalbin üstüne Gülün üstüne tutunduğum umudun üstüne Korkunun üstüne, senin üstüne Hep Senin üstüne, hep senin üstüne Ben seni hiç sevmedim ki Gittiğin zaman, gitmeni sevdim, Evreni sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevmedim, Korkuyordum sana alışmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi Mendilimi sallarken seni götüren trenin ardından Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümünün ne güzel olduğunu sevdim Seni içimde öldürdüğüm zaman Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular ben seni hiç sevmedim ki; Ben sevdim mi adam gibi severim. Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki Ben yangını sevdim Ben seni hiç sevmedim ki BEN SEVDİM Mİ ADAM GİBİ SEVERİM[/COLOR] |
dus sokagı sakınlerı olumler
|
[COLOR=green]brükselde bir kız gördüm bayıldım
gözlerim kamaştı aklım sıyırdım bana alaturka dedi ayıldım haydaaa alaturkayız evelallah alturkayız inadına seve seve alaturkayız [viyana mısın gülüm kapına mı dayandım ben seni adamdan anlar sandım alaturka dedin çok huylandım alafranga güzel kaşın gözün harika ama yazık yüreğin kapkara güzelliğin para etmez bendeki aşk olmasa] ya kokoreç ya da beni seç diyor düğünümde kına olmaz geç diyor alaturka olmak artık suç diyor haydaaa alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız [kabul et gülüm alaturka marka sende dikkat et harika fark ha tarih dediğin dönme dolaptır tepe taklak olur gelir başa ben kanuni olurum deden fransuva elleriyle getirir seni bana sende olursun alaturka] [amannn memlekette kız mı tükendi oğlum sen türkü dedin de saz mı tükendi oğlum] alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız[/COLOR] |
[COLOR=green]müslüm baba söylesin sevenleri dinlesin [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kimbilir kimler var kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım o eski günlerde Ne yaptımsa seni seni unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım.....[/COLOR] |
[COLOR=green]Yaşamak içimden gelmiyor artık
Öylesine dertli öyle üzgünüm Bu dünya hiçbir tat vermiyor artık Aldığım nefese cana küskünüm Herşey boş anlamsız şimdi gözümde Bin öfke bin nefret herbir sözümde Yılların çilesi belli yüzümde Aynada baktığım yüze küskünüm Yanlızlık yarası bende sarılmaz Halimden derdimden kimse anlamaz Nerde sevdiklerim neden anlamaz En yakın dostuma küskünüm[/COLOR] |
faruk tınaz.............................. lale devri
|
[B][I]Demet Akalın / Gururum...[/I][/B]
|
[COLOR=royalblue]Söz ve Müzik : Mustafa YILDIZDOGAN[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Saçlarima karlar yagdi ömrüme hazan Gönlüm ile cana küstüm sen gideli Gözlerimde hayallerin yürekte tasan Ben ki hâldan hala düstüm sen gideli Sen gideli günes dogmaz gül açmaz burada Sen gideli sabah olmaz yel esmez burada Sen gideli sokak çikmaz yol geçmez burada Virane sehire döndüm sen gideli Can evimi yangin sardi gözümü bulut Yarinimi göge astim sen gideli Kimselere diyemedim yutkundum durdum Daglari sineme bastim sen gideli Sen gideli günes dogmaz gül açmaz burada Sen gideli sabah olmaz yel esmez burada Sen gideli sokak çikmaz yol geçmez burada Virane sehire döndüm sen gideli[/COLOR] |
[COLOR=green]ALATURKAYIZ ALATURKAAAAAAA[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]brükselde bir kız gördüm bayıldım gözlerim kamaştı aklım sıyırdım bana alaturka dedi ayıldım haydaaa alaturkayız evelallah alturkayız inadına seve seve alaturkayız [viyana mısın gülüm kapına mı dayandım ben seni adamdan anlar sandım alaturka dedin çok huylandım alafranga güzel kaşın gözün harika ama yazık yüreğin kapkara güzelliğin para etmez bendeki aşk olmasa] ya kokoreç ya da beni seç diyor düğünümde kına olmaz geç diyor alaturka olmak artık suç diyor haydaaa alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız [kabul et gülüm alaturka marka sende dikkat et harika fark ha tarih dediğin dönme dolaptır tepe taklak olur gelir başa ben kanuni olurum deden fransuva elleriyle getirir seni bana sende olursun alaturka] [amannn memlekette kız mı tükendi oğlum sen türkü dedin de saz mı tükendi oğlum] alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız[/COLOR] |
[QUOTE=barikat58;385012][COLOR=green]ALATURKAYIZ ALATURKAAAAAAA[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]brükselde bir kız gördüm bayıldım gözlerim kamaştı aklım sıyırdım bana alaturka dedi ayıldım haydaaa alaturkayız evelallah alturkayız inadına seve seve alaturkayız [viyana mısın gülüm kapına mı dayandım ben seni adamdan anlar sandım alaturka dedin çok huylandım alafranga güzel kaşın gözün harika ama yazık yüreğin kapkara güzelliğin para etmez bendeki aşk olmasa] ya kokoreç ya da beni seç diyor düğünümde kına olmaz geç diyor alaturka olmak artık suç diyor haydaaa alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız [kabul et gülüm alaturka marka sende dikkat et harika fark ha tarih dediğin dönme dolaptır tepe taklak olur gelir başa ben kanuni olurum deden fransuva elleriyle getirir seni bana sende olursun alaturka] [amannn memlekette kız mı tükendi oğlum sen türkü dedin de saz mı tükendi oğlum] alaturkayız evelallah alaturkayız inadına seve seve alaturkayız[/COLOR][/QUOTE] bu kimin şarkısı yaa :D:D:D çok güzelmiş. |
[COLOR=green]mustafa yıldızdogan[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=green]Sevda ne demektir? Gonul sehrini Bir tatli bakisa satmayan bilmez Yalniz gecelerin zalim kahrini Hayale sarilip yatmayan bilmez Diyemem kac sene sayamam kac ay Unutmak mi? unut demesi kolay Bagrimdaki sanci nasil bir olay Yari ele gelin gitmeyen bilmez[/COLOR] |
[quote=FatihCan;385030]bu kimin şarkısı yaa :D:D:D çok güzelmiş.[/quote]
ahmet şafak-alaturka .....evet güzeldir :) |
[B][I]Mustafa Keser / Dert bir değil...[/I][/B]
|
[B]Mustafa Cihat- Gül Sultan[/B]
|
geceyi ve sessizliği dinliyorum...ikisi de bana öyle çok benziyor ki....
|
[B][I]SezeN Aksu-------İzmiRin KızLaRı!!!!!!!!!!:)[/I][/B]
|
[B]Şu anda macları dinliyorum[/B]
|
[B][/B]Ferhat Göçer - Çok Sevmiştim ikimizi..
|
[B][I]Funda Arar------Yak qeL.....!!!!!![/I][/B]
|
[B][I]SaqoPa KajMeR-------AtesTen qömLeK.!!!![/I][/B]
|
[B]KoLeRa--------Sen NasıL bir İnsanSın!!!!!!!![/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21. |