![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
bu vatanın her yeri benim
korumak için gönüllü erim içimizdeki hayinlere derim dost belli degil düşmam belli degil |
[QUOTE=sandalli;568086]Aşık Aydın neden hep erken gider,
Biraz sıkışınca hemen pes eder, Her gidiş siteye salarken keder, Meydan belli değil yer belli değil.[/QUOTE] 40 DERECE SICAK YANDIM YAPIŞTIM ÖYLE YORGUNUMKİ ZOR GÜÇ ATIŞTIM SANDALLININ SÖZLERİYLE YATIŞTIM ZARAR BELLİ DEĞİL KA'R BELLİ DEĞİL |
midem boşaldı biraz teklerim
bahçemde açan gülü koklarım diyarim sizleri akşam beklerim aşıkar belli deyil sır belli deyil |
Buradaki butun ozan ailesine selam ve saygilarimi sunuyorum..Sizlerin o guzel yuregi butun kotuluklerin ustesinden gelecektir eminim.hepinize ayri ayri tesekur eder saygilarimi sunarim.
|
bilal çok sevindim şimdi
kose de araca bindi sensiz sitede derdim bindi abi belli degil kardeş belli degil |
sanıyorum yanlış bir anlaşılma oldu bundan dolayı oluşan mesajları siliyorum .
|
[QUOTE=arifcoskun;568132]sanıyorum yanlış bir anlaşılma oldu bundan dolayı oluşan mesajları siliyorum .[/QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM ARİF BEY |
Olmuşum zıplayan küçük çekirge,
Konduğum ilçenin adı pötürge, Arif Abi almış ele süpürge, :) Süpürüp sayfayı başa çevirir. |
[QUOTE=sivaburs;568141]Olmuşum zıplayan küçük çekirge,
Konduğum ilçenin adı pötürge, Arif Abi almış ele süpürge, :) Süpürüp sayfayı başa çevirir.[/QUOTE] dertler sıralanmış uc uca ekli atıyom zarları geliyor yekli yaşlandıca kaybettim aklı yaz bahar ayımı kışa çevirir |
Yere düşsün artık kralın tacı,
Alınsın garibin, fakirin öcü, Gurbetin yaşamı ölümden acı, Dolar gözlerime yaşa çevrilir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:03. |
|